De bedste websteder til at lære et nyt sprog

Man skulle tro, at med den store mængde information på internettet ville det være nemt at lære et nyt sprog. Men tilgængeligheden af ​​al den information er en del af problemet. Vi har gennemsøgt internettets dybder for at samle denne liste over de bedste websteder til at lære et nyt sprog.

Duolingo: Bedst for de fleste mennesker

Duolingo er en af ​​de mest populære websteder til at lære et nyt sprog gratis. Designet primært til hobbyister, starter Duolingo med at lære dig de mest basale ord på det sprog, du vælger. Når du først er fortrolig med ordene, følger simple sætninger. Det er den mere naturlige måde at lære et sprog på sammenlignet med en standardlæringsproces.

Duolingos styrke ligger i den måde, den præsenterer materialet på. Du vil gennemgå lektioner med indfødte talere, efterfulgt af quizzer for at hjælpe dig med at styrke din læring. Appen lytter til dig, så den kan bestemme, hvordan du udvikler dig. Den bruger endda gentagelser med afstand (hvor du gennemgår tidligere materiale med gradvist faldende intervaller) for at hjælpe med at styrke din læring. Tilføjelsen af ​​gamification-elementer som læringsstreaks og karaktergivning i lektionen hjælper med at holde tingene interessante.

  Internetstreaming: Hvad er det, og hvordan virker det?

Duoling har dog sine ulemper. Selvom det er fantastisk til at hjælpe dig i gang med det grundlæggende i et nyt sprog, er det ikke fantastisk til de mere avancerede ting. Hvis du er ude efter et hvilket som helst niveau af flydende, bliver du til sidst nødt til at gå videre til en anden tjeneste.

Duolingo er gratis på nettet, iOS, Android og Windows-telefon.

FluentU: Lær ved at se fremmedsprogsvideoer

FluentU lærer dig nye sprog ved hjælp af videoer. Videoerne er ikke instruktionsfilm, men derimod almindelige videoer med fremmedsproget. For eksempel kan du se et filmklip, en musikvideo eller en person, der bare taler. Videoerne har interaktive billedtekster, der hjælper dig med at lære sproget. Billedteksterne præsenteres på begge sprog (det du kender, og det du forsøger at lære), og du kan holde markøren over et hvilket som helst ord for at forstå dets betydning. Interaktive quizzer hjælper dig med at måle dine fremskridt.

  Hvad er esports, og hvorfor ser folk dem?

FluentU er ikke gratis, men de tilbyder en 15-dages prøveperiode, så du kan tjekke det ud. Derefter er der en basisplan på $10 om måneden, der giver dig mulighed for at bruge deres mobilapps (iOS og Android) og giver ubegrænset ordopslag og ubegrænsede videoer. En $20 per måned Plus-plan tilføjer ubegrænsede flashcards og quizzer samt gentagelser med mellemrum.

Rype: Få en personlig instruktør

Rype er et andet sprogundervisningswebsted med en interessant forretningsmodel. I stedet for at bruge quizzer eller videoer til at lære et nyt sprog, lærer du af en personlig instruktør over et videoopkald. Du planlægger et 30- eller 60-minutters opkald med en instruktør, som personligt vil lære dig sproget. De tilbyder ikke så mange sprog som andre websteder, men planlægger at tilføje flere i fremtiden.

Udover sprog kan du også lære akademiske fag på samme måde.

Rype tilbyder en overbevisende og personlig måde at lære på, men det har en pris. Efter en syv-dages prøveperiode betaler du tæt på $65 om måneden for at bruge tjenesten.

  Sådan gemmer du skærmbilleder af Chrome OS-loginskærmen

Memrise: Brug ordspil til at hjælpe dig med at lære

Memrise er et andet sprogundervisningswebsted, der er designet mere til at komme i gang med et sprog end til reelt flydende sprog. I lighed med Duolingo lærer du et sprog ved at spille ordspil, der hjælper dig med at lære sproget udenad. Ved at bruge appsene kan du fortsætte med at lære på farten – offlinetilstand understøttes også.

De grundlæggende funktioner er gratis at bruge; Pro-versionen koster $4,95 om måneden. Pro-versionen giver dig adgang til en Grammarbot, lytteøvelser, en videotilstand og analyser af din læringspræstation.

Babbel: Vælg et emne, der interesserer dig

Babbel tager en personlig tilgang til at lære dig nye sprog. I stedet for at starte med de samme ord som alle andre, kan du vælge et emne, som du vil lære. Nogle få eksempler på emner omfatter dyr, mad, rejser og livsstil. Når du har valgt et emne, lærer du først ordforrådet for det pågældende emne, hvilket holder lektionerne interessante og nyttige.

Et abonnement på Babbel koster 12,95 USD om måneden, og omkostningerne falder, hvis du køber et længere abonnement. Der er ingen gratis prøveperiode, men de tilbyder en 20-dages pengene-tilbage-garanti.

Billedkredit: Forsidefoto af Patrick TomassoUnsplash