De bedste vejrapps til Windows 10 og 11

Windows 11 har en indbygget vejr-widget, der viser de grundlæggende vejroplysninger, herunder temperatur, vejrudsigt for den kommende uge og nedbør.

Men en god vejr-app kan meget mere. Det kan give dig advarsler om orkaner eller ekstremt vejr og oplysninger om luftkvalitet, så du kan planlægge dine udflugter i overensstemmelse hermed. Her er de bedste vejr-apps til Windows 10 og 11, der matcher dit formål og din stil.

Windows 11 har en vejr-widget i nederste venstre hjørne af proceslinjen. Hold musen over eller klik på Widget-ikonet for at se alle widgets.

Vejr-widgetten viser vejroplysninger, der er nødvendige for at planlægge din dag. Den viser temperaturen for den aktuelle region, den laveste og højeste temperatur for dagen og de næste par dage og information om skydække.

Den henter information fra MSN vejrudsigtswebappen. Klik på en hvilken som helst vejrtilstand for at se detaljerede oplysninger på webappen. Når det er sagt, er det en rudimentær app for dem, der har brug for at kende temperaturen for dagen, og om det vil regne.

For at tilpasse widgetten skal du klikke på menuen med tre prikker og vælge Tilpas. Her kan du ændre placeringen og skifte mellem Celsius og Fahrenheit. Du kan bruge Microsofts MSN Weather-app til Windows, hvis du har brug for mere.

MSN Weather er en vejr-app udviklet af Microsoft. Det giver dig de seneste vejroplysninger og hjælper dig med at planlægge din dag baseret på vejrudsigten.

Den har en elegant grænseflade, der viser din region, aktuelle temperatur og skytilstand med et øjeblik. Desuden kan du også se andre detaljer som vindhastighed, fugtighed, sigtbarhed, luftkvalitetsindeks (ACI) og dugpunkter.

  Sådan rettes udvaskede farver over HDMI på Windows 10

Du kan se op til ti dages data på timebasis. Sektionen Dagdetaljer tilbyder vejrudsigtsoplysninger for dag-, nat- og månefaserne. Rul ned i bunden, og du kan se vejrhistorien om regn og temperatur for samme dag i de sidste tre årtier.

Klik på vejrkortet for at se, hvordan temperaturen har ændret sig de seneste 24 timer. Du kan også se skydannelse via satellit og nedbør i samme periode.

Hent: MSN Vejr-app (Gratis)

Foreca Weather er en vejrudsigtsapp til Windows med en ren brugergrænseflade og mange tilpasningsmuligheder. Med automatisk placeringsdetektion kan den vise vejrudsigter fra over imponerende 140.000 steder.

Det, der adskiller Foreca Weather fra andre apps, er fem-dages og 10-dages vejrudsigtsfunktionen. Med et overblik kan du se oplysninger om den aktuelle vejrtilstand, herunder oplysninger om temperatur, opfattelse og vind. Men det går glip af fugt, synlighed og luftkvalitetsindeksfunktioner.

Du kan også se et regn- og skykort i løbet af dagen og få meddelelser om nedbør. Føj steder til favoritter for at se vejrudsigter for flere steder samtidigt.

Ydermere kan du tilpasse appen til at aktivere nedbørsmeddelelser for din aktuelle og foretrukne placering, ændre temperaturskalaen i Fahrenheit og Celsius, tidsformat og måleenhed for vind og regn.

Hent: Foreca vejr (Gratis)

The Weather 14 Days er en pænt designet vejrudsigtsapp til Windows. Den viser vejrudsigten for 14 dage og understøtter flere steder, regnkort, animeret radar og vejradvarsler.

Appen registrerer automatisk din placering og viser de grundlæggende vejrdetaljer, herunder temperatur, luftfugtighed og vejrinformation for time for de næste 12 timer. Klik på en hvilken som helst dato inden for de næste 14 dage for at se detaljerede oplysninger for den valgte dato. Det moderne layout viser vejrforhold, herunder vind, højeste og laveste temperatur og meget mere.

  Løs problemer med printerinstallation i Windows 10

Desuden kan du tilføje flere steder, se regn- og snekort og animerede vejrudsigter på radar- og satellitbilleder.

Hent: Vejret 14 dage (Gratis)

5. MyRadar

MyRadar er måske ikke så populær blandt Windows-brugere, men den har over 50 millioner downloads på iOS- og Android-platforme. Det er en vejrudsigtsapp, der viser animeret vejrradar for din aktuelle placering.

Du kan vælge dit område eller se andre dele af kortet med rul for at zoome. Med regionen valgt, skal du klikke på prognoseikonet for at se temperaturen, luftkvalitetsindekset og nedbørsprognosen med et øjeblik.

Du kan også se den timelige prognose for dagen og op til 10 dages vejrudsigter for temperatur, nedbør, vind og skydække. Det tilbyder også vejradvarsler og advarsler i dit område via push-meddelelser.

På bagsiden er MyRadar ikke tilgængelig i alle lande, hvilket også kan påvirke dets nøjagtighed. Det vil f.eks. være mere sandsynligt at vise en nøjagtig vejrudsigt til en person, der bor i Santa Fe, end en person, der bor i Indien. Så dit kilometertal kan variere afhængigt af hvor du bor.

Hent: MyRadar (Gratis, premium version tilgængelig)

SimpleWeather, som navnet indikerer, er en simpel vejr-app til at få vejrudsigten for dine nuværende og andre steder. Startskærmen viser dagens aktuelle, højeste og laveste temperatur. Når du ruller ned, viser den vejrudsigten for de næste par dage, vejroplysninger hver time, UV-indeks og luftkvalitetsindeks.

  5 bedste Registry Cleaners til Windows 10 (GRATIS værktøjer)

Under opsætningen kan du vælge placeringen, vejrudsigtens opdateringsfrekvens og din foretrukne temperaturmåleenhed for at konfigurere appen. I venstre rude kan du se alarmer om alvorligt vejr, vejrradaren og dine foretrukne steder.

SimpleWeather fungerer godt for det meste, undtagen når det vælger at gå ned, når du forsøger at få adgang til radarfunktionen. Det lykkes heller ikke at gemme din indledende opsætningskonfiguration og kræver, at du gentager det.

Hent: SimpleWeather (Gratis)

StrawBerry Weather er en let vejrudsigtsapp til Windows. Den har en grundlæggende brugergrænseflade og tilbyder op til fem dages vejrdetaljer, herunder temperatur, skyinformation, vind, luftfugtighed og tryk.

Som standard bruger den OpenWeatherMap til at få adgang til det aktuelle vejr og fem-dages vejrudsigtsdata opdateret hver tredje time. Du kan dog ændre vejrdatakilden til Dark Sky for mere nøjagtige hyperlokale vejrudsigter med hyppigere opdateringer.

Hent: Strawberry vejr (Gratis)

Den bedste vejr-app til Windows 10 og 11

Uanset om du planlægger at løbe et hurtigt ærinde eller den næste familierejse, kan disse Windows vejr-apps hjælpe dig med at tjekke de aktuelle forhold, herunder temperatur, fugtighed, vind og langsigtede vejrudsigter for at hjælpe dig med at planlægge.

Alternativt er et vejrskin en glimrende tilføjelse til dit Windows-system. Et godt vejr skin kan give dig en mere detaljeret og bekvem måde at tjekke vejrudsigten på uden at bruge en specifik vejr-app.