De bedste nye smartphones lanceret ved MWC 2024

hurtige links

Leder du efter en ny smartphone? Det er tid til at tjekke de bedste nye smartphones ud, vi så ved MWC 2024.

1. Tecno Camon 30 Premier 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

Camon 30 Premier 5G var blot en af ​​de fremragende nye smartphones, der blev lanceret af det kommende tech-outfit Tecno her ved MWC 2024.

Tecnos Camon 30 Premier 5G har en Dimensity 8200 Ultra SoC med otte kerner, plus 12 GB RAM, 512 GB lagerplads og en separat GPU til dine spil- og videobehov.

Dens 6,77-tommer skærm har en opløsning på 1.264×2.780 og en maksimal lysstyrke på 1.400 nits. Det er også et LTPO-panel, som muliggør meget bedre dynamiske opdateringshastigheder, hvilket er yderst nyttigt, når du skifter mellem intensive opgaver.

Tecno skubber også Camon 30 Premier 5G som en telefon for kreative, og dens nye Sony ISP fremmer dette mål. Sony ISP er en kraftfuld AI-billeddannelses- og behandlingschip, der driver Tecnos nye PolarAce-billeddannelsessystem, der giver en masse AI-værktøjer.

På det har Camon 30 Premier 5G et tredobbelt kamera-array med et 50MP vidvinkelobjektiv, et 50MP periskopteleobjektiv og et 50MP ultravidvinkelobjektiv. Det er en stærk kombination.

2. Honor Magic 6 Pro

Gavin Phillips/MakeUseOf

Ligesom Tecno bliver Honor ved med at slå den ud af parken med sine nye smartphones, og Honor Magic 6 Pro er enestående.

  Afspil video gennem Chromecast, og diriger lyd gennem din pc eller Mac

Honor Magic 6 Pro har en top-of-line Snapdragon 8 Gen 3-chip, 12 GB eller 16 GB RAM og op til 1 TB lagerplads. Snapdragon 8 Gen 3 øger også Magic 6 Pro’s AI-funktioner markant, såsom AI-drevet øjensporing til at åbne notifikationer, opkald og mere, og Magic Portal, som lader dig trække og slippe oplysninger til andre apps og straks søge.

Dens 6,8 tommer skærm kommer med en opløsning på 1280×2800 (453 PPI) og har en maksimal lysstyrke på 5.000 nits, hvilket er utroligt lyst. Jeg kan også godt lide den visuelle stil af Magic 6 Pro. Den har en bagside i imiteret læder og et 50 MP vidvinkelobjektiv, et 180 MP periskop-teleobjektiv og et 50 MP ultravidvinkelobjektiv.

3. ZTE Nubia Flip 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

En af de mindst forventede nye smartphones ved MWC 2024 var den nye ZTE Nubia Flip 5G.

ZTE bragte en bunke nye smartphones til MWC 2024, og Flip 5G var den mest spændende af dem alle, og markerede ZTEs første moderne flip-telefon.

Det er også en ryddelig flip-telefon, dens store cirkulære frontskærm giver et rimeligt interaktionsniveau, mens det også rummer Flip 5G’s 50MP og 2MP bagkameraer.

ZTE positionerer Flip 5G på det pludseligt konkurrenceprægede marked for flip-telefoner i mellemklassen og tager et fast mål mod Motorola Razr og Tecno Phantom V Flip (den ligner også V Flip).

Dens Snapdragon 7 Gen 1 er ikke så kraftfuld som de seneste Snapdragon Gen 8-chips. Den er dog den samme som Motorola Razr og lidt kraftigere end Tecno Phantom V Flips Dimensity 8050-chip, hvilket kunne give den en lille kant.

4. Xiaomi 14 Ultra

Gavin Phillips/MakeUseOf

  Sådan bruger du handlings- og deleudvidelser på iPhone og iPad

Xiaomi 14 Ultra er en kreativs drømmesmartphone. Xiaomi har pakket en massiv 1-tommer Sony LYT-900-sensor ind i 14 Ultra, som er massiv til en smartphone.

Den enorme sensor er afgørende for Ultra 14’s quad-kamera-array, der byder på et 50 MP vidvinkelobjektiv, 50 MP teleobjektiv, 50 MP periskoptelefoto og en 50 MP ultravidvinkel, alt sammen med dets Leica-branding.

Den er udstyret med en kraftfuld Snapdragon 8 Gen 3-chip og Xiaomis AISP neurale chip, som muliggør en bred vifte af AI-drevne funktioner. For eksempel skaber Ultra 14’s AI Portrait-funktion en unik AI-version af dig – eller nogen anden, du har mindst 20 billeder af (vi overvejer ikke de klare privatlivsimplikationer af dette lige nu).

Der er også AI-billedudvidelse, fotosøgning, oversættelse og mere, plus fire AI-farvemodeller til at arbejde med og finjustere dine billeder.

5. Tecno Pova 6 Pro 5G

Gavin Phillips/MakeUseOf

Der er et par stykker af den nye Tecno Pova 6 Pro 5G, jeg virkelig godt kan lide.

Den ene, dens 6,78-tommer, 1080×2436 opløsningsskærm har en meget slank ramme, som hjælper med at maksimere, hvor meget du kan bruge. Den har også en god opdateringshastighed på 120Hz, men den har ikke den LTPO-variable opdateringshastighed, der findes på Tecnos mere premium-modeller (hvilket tal, da dette i høj grad er rettet mod budgetkøbere).

Den kommer også med enten 8 GB eller 12 GB RAM, plus 12 GB virtuel RAM, som fungerer på samme måde som virtuel hukommelse på en almindelig pc. Det er en praktisk tilføjelse, der giver Pova 6 Pro 5G noget ekstra kapacitet. Der er også 256 GB lagerplads til dine spil, billeder og så videre. Derudover er dens Dimensity 6080-chip ikke alt for kraftfuld, men den er stadig meget anstændig til at få lavet noget 3D-spil.

  13 bedste kryptovalutaplatforme og -udvekslinger i 2022

Nu, af alle de smartphones, vi så ved MWC 2024, er Pova 6 Pro nok den mest iøjnefaldende. Den har et ekstremt reflekterende bagpanel, toppet med et kamera-array med tre linser og et lige så hoveddrejende LED-array, der blinker op med forskellige mønstre. Heldigvis er det hele hvide LED’er – virksomheder inklusive lys-arrays bør styre godt uden om RGB LED’er!

Endelig er den også bemærkelsesværdig tynd. Den har et stort batteri på 6000 mAh, som er fantastisk til en budgetsmartphone, men stadig kun er 7,9 mm tykt. Den føles også let i hånden.

6. ZTE Nubia Music

Gavin Phillips/MakeUseOf

Fra en iøjnefaldende smartphone til en anden: ZTE Nubia Music har en massiv integreret højttaler på bagsiden, som ZTE hævder at være 600 % højere end nogen anden smartphone-højttaler.

Hvorvidt du har brug for en smartphone-højttaler, der er 600 % højere, er ved siden af; ZTE har lavet denne telefon, den findes, og den ser faktisk ret godt ud.

Baghøjttaleren er også DTS:X-certificeret, og retfærdigvis lød det fornuftigt på det travle MWC 2024 udstillingsgulv. Det er usandsynligt, at du skruer op for lydstyrken på bagsiden af ​​bussen, men det kunne være en praktisk måde at afspille musik på, når du er på farten andre steder.

Den gigantiske højttaler er dog ikke alt, hvad ZTE Nubia Music bringer. Den har også to 3,5 mm hovedtelefonporte til dobbelte lytteoplevelser og endnu bedre en tilpasselig LED-lysring rundt om frontskærmens kant, som du kan indstille til at reagere på din musik.

Jeg ved, at det hele lyder lidt gimmicky. Og det er det, og det er det, der gør den helt genial.