De bedste gaming-øretelefoner i 2024

Hvis du er en gamer, vil du vide, at en af ​​de bedste måder at få mest muligt ud af dit gameplay på er med et par kvalitetshøretelefoner. Med masser af muligheder at vælge imellem kan du nyde trådløs (eller kablet) gameplay uanset dit budget. Uanset om du leder efter førsteklasses forsinkelsesfri lyd, ANC, indbyggede mikrofoner til stemmechat, tilslutning til flere enheder, eller du bare vil have noget, du kan spille med på din pendling, er der et par perfekte gaming-øretelefoner til alle.

Logitech

Det Logitech FITS øretelefoner er et værdigt premium sæt trådløse øretelefoner til gamere. De er et fremragende multi-platform valg, kompatible med PS5, PS4, PC, Mac, Mobile og Switch. De giver Lightspeed trådløs og Bluetooth-forbindelse, og deres 10-millimeter-drivere leverer fyldig lyd med masser af bas.

Disse øretelefoner kan prale af en klassens bedste passive støjreduktion takket være den tilpassede pasform, som gelspidserne tilbyder. Ved hjælp af Lightform-teknologi vil øretelefonspidserne forme sig, så de passer perfekt til indersiden af ​​dine ører inden for de første 60 sekunder, hvilket blokerer det meste af baggrundsstøjen. Og indbyggede dobbeltstråleformende mikrofoner gør dem også velegnede til stemmechat.

Batterilevetiden får dig gennem lange spilsessioner, med syv timer leveret af øretelefonerne selv og yderligere otte timer med opladningsetuiet. At bytte mellem Lightspeed og Bluetooth er rart og enkelt, hvilket gør spil på tværs af forskellige platforme til en leg. Og EQ og andre lydindstillinger kan tilpasses via Logitech-appen.

Logitech FITS True Wireless Gaming-øretelefoner

Bedste samlet

$180 $230 Spar $50

Logitech FITS True Wireless Gaming Earbuds kombinerer førsteklasses trådløs lyd med en tilpasset støbt pasform for en fordybende lydoplevelse.

Fordele

 • Lightspeed trådløs forbindelse
 • Tilbyder passiv støjreduktion
 • Så behagelige in-ear som øretelefoner kan være
 • Multi-platform

Ulemper

 • Mikrofonkvaliteten kan være lidt inkonsekvent

Turtle Beach

Et par trådløse gaming-øretelefoner, der ikke vil bryde banken, er Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds. Disse Bluetooth-øretelefoner er designet med en spiltilstand, der leverer 60 millisekunders feedback med lav latens, og kan bruges til pc, Mac, mobil og Switch.

Der er ingen ANC her, hvilket er ikke overraskende i betragtning af deres relativt lave pris. De er dog udstyret med to mikrofoner til stemmechat i spillet, og der er et udvalg af lydtilpasningsmuligheder tilgængelige via Audio Hub-appen. De er klassificeret IPX4 for sved- og vandafvisende og giver 20 timers lyd (fem fra øretelefonerne og yderligere 15 fra opladningsetuiet).

  Top 11 (og flere!) JavaScript-funktioner, der skal kendes

Lydkvaliteten er anstændig til prisen, selvom den ikke er i samme liga som flere premium-muligheder. Berøringsknapper på øret er nemme at betjene, og de er lette og behagelige at have på. Der er meget lidt at klage over her, prisen taget i betragtning.

Turtle Beach Scout Air True trådløse øretelefoner

Bedste budget

Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds giver dig mulighed for at nyde friheden ved trådløst spil uden at det koster dig en formue.

Fordele

 • Overkommelig
 • IPX4 vandafvisende
 • Nogle tilpasningsmuligheder
 • Hurtig opladning

Stål serie

Hvis mobilspil er din jam, giver SteelSeries Tusq In-Ear Mobile Gaming Headset funktionaliteten som et gaming-headset i en mere bærbar formfaktor. Det lette over-the-ear-ophængsdesign giver varig komfort og dobbelt mikrofonfunktionalitet med en indbygget mikrofon på kablet og en aftagelig boom-mikrofon, der gør det super nemt at tale med dit hold, når du spiller på farten.

Dette kablede headset tilbyder praktisk brug på flere platforme takket være 3,5 mm hovedtelefonstikket. Plus, de dynamiske sammensatte lyddrivere betyder, at du kan nyde overlegen spillyd på farten, uanset dine omgivelser. Med tre sæt silikone-øretelefoner og en bærepose i blødt stof for at fuldende dette sæt, giver Tusq-headsettet fremragende værdi for pengene.

SteelSeries Tusq In-Ear Mobile Gaming Headset

Bedste kablet

Med en indbygget mikrofon og aftagelig boom-mikrofon er SteelSeries Tusq In-Ear Mobile Gaming Headset den bedste måde at tale med dit hold på, når du er på farten.

Fordele

 • Overkommelig
 • Multiplatform bekvemmelighed
 • Let og behagelig
 • Giver spillelyd af høj kvalitet
 • Dobbelt mikrofon funktionalitet

EPOS lyd

Med trådløs forbindelse med lav latens og Bluetooth inkluderer EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming-øretelefonerne en USB-C aptX-dongle til spil på flere platforme og tilbyder forsinkelsesfri lyd med lav latenstid. Et lukket akustisk design bortfiltrerer uønsket baggrundsstøj, så du kan koncentrere dig om handlingen.

Dobbelte mikrofoner sikrer, at lydkvaliteten er pæn og klar til stemmechat, med meget lidt lydlækage. Side Tone starter automatisk, når mikrofonen er tændt, så du kan høre dig selv, men ellers er lydreduktionen ret god, i betragtning af at der ikke er nogen ANC her. Du kan spille i op til fem timer med disse knopper og få yderligere 20 timer med opladningsetuiet. En IPX5 vandtæt betyder, at disse øretelefoner er beskyttet mod sved, og de føles behagelige at have på.

  De 8 bedste live-sportsstreamingsider

EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Bluetooth lukkede akustiske spilleøretelefoner

Bedste multi-platform

$135 $169 Spar $34

Med sin USB-C aptX dongle med lav forsinkelse tilbyder EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming Earbuds førsteklasses lyd på enhver platform.

Fordele

 • Multi-platform kompatibilitet
 • Lukket akustisk design til støjreduktion
 • Lav latenstid
 • IPX5 vandafvisende

ASUS

En mere overkommelig mulighed for spillere, der søger et par trådløse øretelefoner, ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds tilbyder masser af værdi for pengene. De er udstyret med hybrid ANC og giver trådløs lav-latency for større lydsynkronicitet. Disse ørepropper kan bruges med PS5, PC, Mac, Switch og mobile enheder og bruger 10-millimeter drivere til at levere en ren lyd med anstændig bas.

De tilbyder maksimalt 27 timers batterilevetid (fem timer ANC-fri, med 21,5 ekstra timer fra opladningsetuiet) og understøtter hurtig opladning. Hvis du er i klemme, kan du sikre dig 90 minutters gameplay fra en 15-minutters opladning. De kan også oplades trådløst, hvilket giver bonuspoint for nemheds skyld. IPX4 vandtæthed betyder, at enhver særlig anspændt kampagne ikke bør forårsage svedskader.

Der er RGB-belysning på kabinettet, hvilket er rart, selvom det på ingen måde er vigtigt. Det kan desværre ikke tilpasses, selvom EQ og lydprofiler kan være via Armory Crate-appen. Selve sagen er lidt besværlig at åbne, men ser cool ud. Og selvom disse øretelefoner har lav latency, er de sandsynligvis ikke egnede til konkurrencedygtigt gameplay.

ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming-øretelefoner

Bedste hurtigopladning

$90 $100 Spar $10

Med 27 timers batterilevetid på tilbud holder ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds dig fordybet i handlingen i længere tid.

Fordele

 • Har ANC
 • God batterilevetid
 • Kompatibel med trådløs opladning

Ulemper

 • Opladningsetuiet kan være lidt besværligt at åbne

FAQ

Q: Hvad er forskellene mellem normale øretelefoner og gaming-øretelefoner?

Både gaming-øretelefoner og almindelige ørepropper kan være et godt valg til gaming på farten eller til trådløst gameplay uden hovedet på et fuldblæst gaming-headset.

  Sådan får du vist Google Chromes gemte adgangskoder (og forhindrer andre i at kigge)

Gaming-øretelefoner har en tendens til at være mere ergonomisk designet end almindelige øretelefoner, hvilket giver længerevarende komfort. De har muligvis også en dedikeret spiltilstand til lyd med lav latens, der synkroniserer bedre med dit gameplay, og de fleste har Active Noise Cancellation (ANC) funktioner, der giver en mere fordybende lydoplevelse til spil.

Q: Hvorfor bruger nogle professionelle spillere øretelefoner i stedet for hovedtelefoner?

Valget mellem øretelefoner eller hovedtelefoner afhænger i vid udstrækning af personlige præferencer, og der er ikke noget endegyldigt svar på, hvorfor en professionel gamer foretrækker den ene frem for den anden. Men da øretelefoner skaber en mere direkte vej til en spillers ører, er der et argument om, at dette skaber mindre chance for lydlækage og mindre påtrængende hvid støj. Dette kan være en afgørende faktor for professionelle spillere, der er afhængige af fuldstændig fordybelse i deres gameplay.

Q: Hvad er aktiv støjreduktion (ANC)?

Aktiv støjreduktion er en funktion, der er blevet udbredt i mange moderne headset og øretelefoner. Den bruger mikrofoner til at lytte til lyde fra hovedtelefonernes højttalere, såvel som eksterne lyde fra det omgivende miljø.

ANC-funktionen inverterer lydbølgerne indefra og uden for hovedtelefonerne og udelukker den eksterne støj ved at neutralisere dens lydbølger.

Q: Kan jeg bruge AirPods til spil?

Det korte svar er ja, du kan bruge AirPods til spil. Det længere svar er, at for at gøre det (afhængigt af din valgte platform) skal du muligvis først købe en separat Bluetooth-adapter, da den nuværende generation af spillekonsoller ikke har indbygget understøttelse af Bluetooth.

Den gode nyhed er, at der er masser af anstændige Bluetooth-adaptere at vælge imellem, og de er relativt billige at købe. Med adapteren tilsluttet din konsol, bør det være et simpelt spørgsmål om at parre dine AirPods med konsollen, før du er klar til at rocke og rulle.

Til pc-gameplay bør du blot være i stand til at parre dine AirPods med din pc’s Bluetooth-forbindelse.