De 5 bedste NVMe SSD’er til brug med Linux (2021 Edition)

Har du brug for en god NVMe SSD til at bruge på dit Linux-system, men har du problemer med at finde den perfekte? Hvis ja, er denne liste noget for dig. Følg med, når vi gennemgår nogle af de bedste NVMe SSD’er, du kan bruge med Linux!

SSD’er på Linux

At bruge NVMe SSD’er på Linux er fremragende, takket være udvikleres hårde arbejde i Linux-fællesskabet. Takket være dem fungerer NVMe SSD’er fantastisk på platformen. Du skal dog vide, at du muligvis skal aktivere visse SSD-funktioner manuelt på dit Linux-system for at få mest muligt ud af dit drev.

For mere information om, hvordan du får mest muligt ud af din SSD på Linux, skal du sørge for at tjekke vores guide til, hvordan du optimerer SSD’er på Linux. Det vil lede dig gennem trin, du kan tage for at få din SSD til at fungere bedst muligt på Linux-platformen.

Bedste NVMe SSD’er til brug med Linux – vores valg

Der er hundredvis af fremragende NVMe SSD’er på markedet hver dag, og hver enkelt er bedre end den sidste. Hvis du er træt af at søge gennem NVMe SSD’er for at finde den bedste til at bruge på din Linux-pc, så tjek vores valg for de bedste NVMe SSD’er til brug med Linux.

  Sådan spiller du Nintendo DS-spil på Linux med DesmuME

1. Samsung (MZ-V7E1T0BW) 970 EVO SSD

Det Samsung 970 Evo er toppen af ​​NVMe SSD’er og en favorit i pc-gamingsamfundet, såvel som computerentusiaster generelt.

Grunden? Det er blæsende hurtigt med læse- og skrivehastigheder på henholdsvis 3.500 Mbps og 2.500 Mbps, har fremragende termisk beskyttelse til at holde det køligt og er kompatibelt med alle tilgængelige Linux-filsystemer. Brugere kan endda bruge Samsungs Magician Software til at administrere enheden på Linux!

Fordele

Den har imponerende læse- og skrivehastigheder med 3.500 Mbps læse- og 2.500 Mbps. Perfekt til dem, der leder efter en hyperhurtig SSD til brug på Linux.
Samsungs “Dynamic Thermal Guard” betyder, at denne SSD holder sig kølig under hård belastning og undgår problemer med ydeevnen.
SSD’en fungerer med Samsung Magician Software, som kan bruges på Linux.
Der er et stort antal lagermuligheder tilgængelige, fra 250 GB til 2 TB.

Ulemper

Selvom denne SSD er fremragende, er den omfattende lagermuligheder, der er dyre. Hvis du har et budget, kan det være bedst at se efter andre muligheder.

2. Silicon Power 1TB NVMe

Silicon Power er ingen Samsung. Alligevel er det 1 TB NVMe-tilbud er perfekt til Linux-brugere, der leder efter rigelig lagerplads på et budget, da den kommer med fremragende læse-/skrivehastigheder og dataydelse. Den eneste fangst er, at den ikke kommer med god varmeafledningsteknologi, men prisen pr. GB gør det det værd!

  Sådan bruger du ss-kommandoen på Linux

Fordele

Det har understøttelse af PCIe Gen3x4, hvilket betyder, at det fungerer i en lang række moderne bundkort uden problemer.
Blæsende hurtige læse- og skrivehastigheder, der klokkes ind på henholdsvis 3.400 Mbps læse og 3.000 Mbps skrive.
Høj kapacitet betyder, at brugere kan gemme tonsvis af data og få adgang til dem med hæsblæsende hastigheder.
Den bruger 3D NAND for overlegen dataydelse.

Ulemper

Manglende god varmeafledningsteknologi betyder, at denne SSD kan overophedes til tider under belastning.

3. Crucial P5 3D NAND NVMe Intern SSD

Afgørende er kendt for sine fremragende SSD’er, og den Afgørende P5 er ingen undtagelse. Det er en fantastisk lille SSD med Crucials “Innovative 3D NAND og banebrydende controller-teknologi” for enestående ydeevne, såvel som dynamisk skriveacceleration og fejlkorrektion og fremragende lagervalg. Hvis du har brug for en fantastisk NVMe SSD, så tjek denne ud!

Fordele

SSD’en bruger Crucials “innovative 3D NAND og banebrydende controller-teknologi” for overlegen ydeevne under belastning.
Meget hurtig læse- og skriveydeevne med 3400 Mbps læsning og 3000 Mbps skrive.
Det har understøttelse af dynamisk skriveacceleration og fejlkorrektion.
Den kommer med indbygget termisk beskyttelse.
Den har en bred vifte af lagermuligheder, startende ved 250 GB og maksimalt ud ved 2 TB.

Ulemper

Crucials ” Executive Storage “-software, der kan bruges med Crucial P5, har ikke Linux-understøttelse.

4. Western Digital WD Blue SN550 NVMe intern SSD

Western Digital hævder, at WD Blue SN550 NVMe intern SSD er “over 4 gange hurtigere” end deres SATA SSD’er, og det er sandt. Hvis du har brug for en fremragende NVMe SSD til Linux, er det en af ​​de bedste. Sæt denne NVMe SSD ind i din Linux-pc; det flammer hurtigt. Hvorfor? Drevet understøtter læsehastigheder på op til 2.600 Mbps og skrivehastigheder op til 1.800 Mbps og den nyeste 3D NAND-lagringsteknologi.

  Sådan installeres Zoiper på Linux

Fordele

Den er “over 4 gange hurtigere” end Western Digital SATA SSD’er og tilbyder imponerende ydeevne med læsehastigheder på op til 2.600 Mbps og skrivehastigheder på op til 1.800 Mbps.
Den har et bredt udvalg af lagermuligheder, der starter ved 250 GB og går helt op til 2 TB.
Det understøtter PCIe Gen 3 x4 og M.2 2280, hvilket gør det nemt at bruge det på moderne bundkort.
Den kommer med 3D NAND, hvilket betyder hurtigere dataydelse under belastning.

Ulemper

Mangler varmeafledningsteknologi, hvilket kan betyde overophedning under hårdt brug.

5. PNY CS1030 M.2 NVMe SSD

PNY CS1030 M.2 NVMe SSD er en af ​​de bedste budget NVMe SSD’er derude for Linux-brugere at tjekke ud. Til at begynde med har den rimelig hurtige hastigheder med skrivehastigheder på 1.900 Mbps og læsehastigheder op til 2.100 Mbp. Det tilbyder også en anstændig mængde lagervalg, startende ved 250 GB, 500 GB og 1 TB, til en rimelig pris. Hvad er ikke at elske?

Fordele

Rimelig høje hastigheder med skrivehastigheder på 1.900 Mbps og læsehastigheder op til 2.100 Mbps.
Understøttelse af NVMe Gen 3 og PCIe 3 x4.
Det tilbyder en anstændig mængde lagervalg, startende ved 250 GB, 500 GB og 1 TB.

Ulemper

Mangler varmeafledningsteknologi, hvilket kan give problemer ved hårdt brug.

NVMe SSD på Linux: KONKLUSION

På denne liste dækkede vi de 5 bedste NVMe SSD’er til brug på Linux. Der er dog mere end 5 NVMe SSD’er derude.

Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor: Hvad er din foretrukne NVMe SSD at bruge på Linux?