De 10 bedste apps til musikoptagelse til Android

På grund af Mac-computeres tilknytning til kreative mennesker som musikere, tror du måske, at iOS er den eneste mobile platform, der er egnet til musikoptagelse. Men det er ikke sandt – Android har hurtigt indhentet denne afdeling.

Android har nogle fantastiske apps til at optage sange. Her er vores udvalg af de 10 bedste musikoptagelsesapps til Android.

1. BandLab

Da BandLab er en komplet musikskabelsesplatform i sig selv, er BandLab den bedste optagestudie-app til Android. Det er fordi det er mere end bare en app til musikoptagelse. Det er en komplet musikproducent, der også lader dig redigere og remixe din musik. Med en 12-spors mixer, en guitartuner, en looper og masser af lydeksempler er den fantastisk til band- og musikeropsætninger.

Det betyder dog ikke, at det ikke er en god app til enkelte kunstnere eller til mere simpel brug. Det optager kvalitetslyd, samtidig med at det giver dig mulighed for at optage flere spor.

Med 37 millioner brugere på verdensplan er det en god multi-track optagelsesapp. Det har også et socialt medieelement, der kan hjælpe dig med at finde nye venner, få kontakt med andre musikere eller møde dit næste band.

Hent: BandLab (Gratis køb i appen tilgængelig)

2. Dolby On

Hvis du ønsker at forvandle din telefon til en kraftfuld optageenhed, kan Dolby On hjælpe dig med at gøre det med et enkelt tryk. Du kan bruge den til podcasts, sange, lyde, instrumenter eller ideer med en utrolig lydkvalitet, mens du også fjerner baggrundsstøj og afbrydelser.

Dolby On er en af ​​de bedste apps til at optage sange, fordi den kommer med en række automatiske studieeffekter, der hjælper dig med at forbedre og forbedre din musikkvalitet uden besvær. Mens apps som BandLab kan være lidt for meget, er Dolby On lavet til at optage musik og dele den med verden, når du er klar.

  iMessage-funktioner, du skal undgå med dine grønne boble Android-venner

Desuden giver denne app dig mulighed for at tilpasse dine optagelser med gratis lydeffekter eller finjustere dem med Dolbys Dynamic EQ, hvilket gør det til en solid optagestudie-app.

Hent: Dolby On (Gratis)

3. FL Studio Mobil

FL Studio Mobile er en seriøs optagestudie-app, der er værd at tjekke ud. Du kan bruge den til at oprette og gemme komplekse og komplette musikprojekter med flere spor på din Android-enhed, tablet eller Chromebook.

Den er alsidig og kommer med adskillige muligheder, der hjælper dig med at skabe beats, optage vokal og mixe og mestre dine projekter.

Med højkvalitets loops, synthesizere og percussions giver denne studieoptagelsesapp til Android dig mulighed for at skabe de beats eller instrumentaler, du ønsker. Det er også en app, der lader dig optage over instrumentaler, hvilket gør den til en af ​​de bedste Android-apps til musikproduktion.

Med sådanne fremragende funktioner er FL Studio Mobile en god app til at optage sange. Det kan dog tage lidt at vænne sig til dens grænseflade, og for ikke at nævne, at det kommer til en høj pris.

Hent: FL Studio Mobil ($14,99)

4. Voloco

Voloco hjælper dig med at optage bedre spor, hæver din lyd til professionel kvalitet og er ekstremt intuitiv at bruge. Med over 50 millioner downloads skiller den sig ud, fordi den lader dig skabe de bedste sange med mere end 50 effekter (kategoriseret i 12 forudindstillede pakker) og tusindvis af gratis beats.

Da den desuden er en af ​​de bedste Android-apps til musikere, fjerner den automatisk baggrundsstøj og korrigerer din stemmes tonehøjde for at hjælpe dig med at holde harmonien. Den tilbyder også en række forudindstillinger til EQ, komprimering og rumklangseffekter, der polerer din optagelse til perfektion.

Du kan også udtrække vokal i denne sangoptagelsesapp. Gå videre og adskil dem fra eksisterende sange for at høre, hvordan Elvis ville lyde med tonehøjdekorrektion.

Hent: Voloco (Gratis køb i appen tilgængelig)

5. Smart stemmeoptager

Hvis du stadig spekulerer på, hvilken app der er den bedste til at optage sange, kan du tage et kig på Smart Voice Recorder, som er specielt designet til at skabe lyd af høj kvalitet ved hjælp af en enkel og ren grænseflade.

  Reparer Virus Pop Up på Android

Der er en “spring stilhed over”-funktion, der udelader relativ stilhed og akavede pauser, og derved hjælper med at forkorte dine optagelser. Den har fremragende funktioner som en live-lydspektrumanalysator, launcher-genveje, et mikrofonforstærkningskalibreringsværktøj og wave PCM-kodning for at få optagelse af dine sange eller dine podcasts til at føles som en drøm.

Hent: Smart stemmeoptager (Gratis køb i appen tilgængelig)

6. RecForge II

Som en kraftfuld lydoptager med nogle avancerede funktioner og fantastisk lydkvalitet, er RecForge II en af ​​de bedste tilgængelige apps til sangoptagelse. Den fungerer med eksterne mikrofoner og tilbyder overvågning i realtid, så du kan høre, hvordan din optagelse lyder, mens du spiller.

Der er også grundlæggende redigerings- og blandingsfunktioner. Du kan klippe og forbinde numre, oprette loops og nemt ændre tempoet eller tonehøjden på din musik. Den understøtter også manuel forstærkningsjustering og tavshedsspring, som Smart Recorder.

Appen understøtter et stort udvalg af filformater, inklusive de mest almindelige lydformater, og i enhver kvalitet, så du kan dele din musik uden at skulle bruge andre apps.

Hent: RecForge II (Gratis) | RecForge II Pro ($3,99)

7. Music Maker JAM

Music Maker Jam er en anden solid musikapp. Det gør det nemt at skabe musik og mix på grund af det store bibliotek af mixpakker og loops. Den eneste begrænsning er, at appen er mere rettet mod specifikke musikgenrer, herunder EDM, Rap, Hip-Hop, House, Pop, Rock, Jazz og Garage.

Så hvis du vil have en solid app til at skabe elektronisk musik, er dette en god mulighed. Til musikskabelse står en otte-kanals mixer til din rådighed. Og som forventet af en musikoptager, kan du synge eller rappe over de beats, du laver inde i appen.

Hent: Music Maker JAM (Gratis køb i appen tilgængelig)

8. Stemmeoptager

Med et ret direkte navn er Voice Recorder værd at tjekke ud, fordi det er nemt at bruge, tilbyder højkvalitetsoptagelser og er helt gratis. Der er mere. Der er ingen tidsbegrænsninger, så du kan optage ting som forelæsninger, ideer, musik eller personlige noter, så længe du har brug for det.

Det, der gør den så god, er den overflod af funktioner, den kommer med. Fra et mikrofonforstærkningskalibreringsværktøj til en live-lydspektrumanalysator til optagelse i baggrunden, den understøtter det hele og mere. Du kan også nemt sende og dele dine optagelser.

  Sådan indstiller du din standard tekstapp på Android

Hent: Stemme optager (Gratis køb i appen tilgængelig)

9. ASR stemmeoptager

En letanvendelig stemmeoptager, der lader dig optage lyd i en række forskellige formater, ASR Voice Recorder giver dig mulighed for at optage musik eller anden lyd gennem en Bluetooth-mikrofon. Det understøtter lyd af høj kvalitet og tilbyder nem cloud-uploadintegration med populære cloud-tjenesteudbydere som Google Drive og Dropbox.

Vi anbefaler ikke at optage lyd via en Bluetooth-enhed som dine trådløse hovedtelefoner, da det vil påvirke lydkvaliteten negativt. Det er bedre at bruge et kablet headset, hvis du vil have den bedst mulige lydkvalitet.

Du kan også gruppere dine optagelser efter tags eller trimme dem i appen for at bruge, sende og dele, som du vil.

Hent: ASR stemmeoptager (Gratis køb i appen tilgængelig)

10. Nem stemmeoptager

Som navnet antyder, er Easy Voice Recorder nem at bruge og fungerer fantastisk til simple optagelser. Det er en af ​​de bedste apps til at optage dine sange, fordi du kan optage dem med et enkelt tryk, og du kan finjustere dem senere. Du behøver ikke længere at gennemgå alle besværet med at søge efter tutorials om, hvordan du optager en sang på din telefon ved hjælp af denne app.

Easy Voice Recorder er perfekt til alle dine behov, fordi den ikke har nogen tidsbegrænsninger på en optagelse. Desuden giver det dig mulighed for at vælge et komprimeret format, der også hjælper dig med at spare plads på din Android-enhed. Hvis du ved et uheld har slettet en fil, har du også mulighed for at gendanne den.

Hent: Nem stemmeoptager (Gratis køb i app tilgængelig) | Easy Voice Recorder Pro ($4,99)

Optag lyd og sange til senere

Android vokser som en kreativ platform hele tiden. Alle de musikoptagelsesapps, vi talte om, lader dig producere lyd i høj kvalitet når som helst og hvor som helst. Uanset om du tager hurtige stemmenoter, laver en sang til senere eller gemmer dine college-forelæsninger for at lytte og lære, vil disse apps hjælpe dig i din søgen og gøre så meget mere.

Lav din research, vælg en optagelsesapp, der passer til dine behov, og slip derefter din kreativitet løs!