B1 gratis arkiver til Android tilbyder nem mobilarkivhåndtering

Filarkiveringsfunktion, der normalt kommer indbygget med populære Android-filadministratorer som ES, Astro ad Dual File Manager er praktisk nok til hurtigt at pakke og udpakke populære komprimerede arkivformater som ZIP, RAR, 7Z og lignende. Men de førnævnte løsninger er ret ineffektive, når det kommer til at udtrække eller komprimere en håndfuld mindre populære arkivformater. Dette er grunden til, at værktøjer som B1 Free Archiver stadig findes på Google Play. Det er et simpelt program, der lader dig udpakke, se og komprimere dine ønskede filer fra og til en bred vifte af formater, herunder 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ og mere. Læs videre for flere detaljer efter springet.

  Materialedesign-app, som du kan diktere noter til [Android]

Det bedste ved B1 Free Archiver er, hvor enkelt og nemt at bruge det. Selv afslappede brugere vil ikke have svært ved at få fat i den indledende indlæringskurve. Når den startes, præsenterer appen dig med en liste over filer og mapper på din enheds lager. Dette enkle værktøj gør det nemt for dig at finde arkiverede genstande fra enhver afkroge.

B1 Free Archiver kan også åbne adgangskodebeskyttede arkiver, forudsat at du selvfølgelig har adgangskoden med. Når du trykker og holder på en fil, dukker en lille menu op, hvorfra du kan udføre følgende handlinger:

  Sådan får du vist WiFi-signalstyrke på Android 8.1

Se arkiv (for at se elementer i arkivet uden udtræk)
Udpak her (for at udpakke alle filer i den aktuelle mappe)
Uddrag til mappen ‘mappenavn’ (udtræk til målmappe, opretter automatisk den mappe, hvis den ikke eksisterer)
Udpak til en anden mappe (udtræk til en eksisterende mappe efter eget valg)
Åbn med (åbn arkiv i en anden app)

Appen kan også prale af flere valgmuligheder for fil og mappe til at komprimere, udpakke eller slette elementer i batch.

Udover filudtrækning giver B1 Free Archiver dig også mulighed for at komprimere dine filer og mapper til ZIP- eller B1-filer. For at gøre det skal du trykke og holde på det ønskede element, trykke på ‘Komprimer’ og derefter angive den ønskede arkivformattype, navn og en valgfri adgangskode for at beskytte den mod uautoriseret adgang.

  Sådan finder du din Android-telefons IMEI-nummer

Du vil ikke finde mange konfigurerbare muligheder på appens Indstillinger-skærm, som kun giver dig mulighed for at skifte sorteringsrækkefølge og et par andre funktioner som at ekskludere filer fra mediescanning, vise alle advarsler, vise skjulte filer og vise alternative handlinger osv.

Kort sagt, hvis du leder efter en simpel måde at arbejde med komprimerede filer på din Android-telefon eller -tablet, så giv B1 Free Archiver et skud.

Installer B1 Free Archiver fra Play Butik