Opret og rediger nemt ikoner på Windows med Junior Icon Editor

Du behøver ikke at åbne Photoshop, hver gang du vil oprette et ikon eller opdatere et af dine eksisterende med et personligt præg. Ikonredigeringsværktøjer har eksisteret på Windows ret længe nu, og her på wdzwdz har vi dækket en hel håndfuld af dem fra tid til anden, nogle tilbyder rige grænseflader, mens andre har et væld af funktioner. Værktøjet, vi har til din rådighed i dag, hedder Junior Icon Editor, og det er ret sjovt at bruge, så du med det samme kan oprette ikoner, enten fra eksisterende billeder eller fra bunden.

Værktøjet har flere praktiske funktioner til at hjælpe dig og understøtter oprettelse og redigering af ikoner til flere platforme, inklusive Windows, Linux, iOS, Android og WP7. Du kan importere billeder og bygge nye ikoner ud af dem, eksportere output til ICO, PNG, XPM, XBM og ICPR formater.

Når du vælger at oprette et nyt ikon fra bunden, lader Junior dig specificere et par kerneparametre om den ikonfil, du skal bygge. Du kan angive ikonets størrelse enten fra flere forudindstillinger eller ved at indtaste brugerdefinerede dimensioner, konverteringstilstanden (Klip, Dither, Gråskala) og farvetilstand (1 bit til 32 bit).

Når det kommer til brugergrænsefladen, får applikationen dig til at føle dig hjemme, hvis du nogensinde har brugt en foto- eller ikoneditor tidligere, mens den forbliver nem at bruge selv for dem, der aldrig har brugt sådan en app før. Den indeholder alle de værktøjer, du skal bruge til at oprette og ændre ikoner, såsom figurer, pensel, maling, tekst, linje, farvevælger osv. i venstre rude. Den højre side er dedikeret til en forhåndsvisning af alle ikonstørrelser, hvis filen indeholder ikoner i flere dimensioner. Du kan også kontrollere zoomning af forhåndsvisningsområdet via de tilhørende knapper øverst. Knapperne fortryd og fortryd hjælper nemt med at vende tilbage eventuelle utilsigtede ændringer.

Den bedste måde at få det fulde udbytte af redigeringsområdet er ved at zoome ind, før du begynder at justere et ikon. Dette giver dig ganske enkelt bedre kontrol med hver eneste lille detalje, som du måtte ønske at redigere. Den store farvepalet til højre giver hurtig adgang til de farver, du ønsker at bruge.

Samlet set er Junior Icon Editor en fantastisk applikation designet til dem, der hurtigt vil oprette nye ikoner med lethed. Værktøjet er tilgængeligt gratis og fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8/8.1.

Download Junior Icon Editor