Automatiser skift mellem brugerdefinerede profiler på Android med TF-profil

Kan du huske de gamle telefoner, der plejede at komme med flere indbyggede profiler? Det var helt sikkert praktisk at øjeblikkeligt skifte mellem forskellige profiler under forskellige forhold såsom normal, lydløs, møde osv. Stock Android har desværre mangler denne mulighed siden starten, og den eneste måde at få denne funktionalitet på din enhed ville være ved at installere tredje -party-apps eller bruger tilpassede ROM’er som CyanogenMod, der har det indbygget. Men hvad med at oprette forskellige profiler og få dem automatisk aktiveret efter behov? XDA-Developers-medlem j2187 har rettet denne mangel i form af TF Profile – Profile Scheduler, der lader dig oprette profiler og automatisere deres skift på en måde, der ligner Tasker. Detaljer efter springet.

Når du starter TF Profile, lander du på en profilvalgsskærm, hvorfra du manuelt kan skifte mellem Car Mode, Home, Music, Outdoor og Sleep. Nederst finder du knapper til at navigere til profil, tilstand og sektion.

Som udgangspunkt giver hver profil dig mulighed for at deaktivere visse indstillinger, når de ikke længere er nødvendige. For eksempel, når du er udendørs, har du muligvis ikke brug for WI-Fi, så appen slår den automatisk fra, når du skifter til udendørsprofilen. Udover Wi-Fi kan du også slå andre funktioner på din telefon til for hver profil, herunder Bluetooth, GPS, Flytilstand, Data osv. Du kan også angive skærmtimeouttilstand, samt starte visse apps, når en bestemt profil udløses.

Det er slet ikke svært at redigere en profil; blot tryk og hold på den, du vil justere, og tryk på Rediger i menuen, der vises. Du kan også ændre profilens nuværende billede. TF Profile giver dig også mulighed for at indstille et forskelligt tapet for hver profil, som kan aktiveres fra skærmen Indstillinger. Mens den gratis version kræver, at du manuelt skifter profiler, lader Pro-varianten af ​​TF Profile dig oprette brugerdefinerede profiler og indstille brugerdefinerede regler for automatisering af profilskifteprocessen.

Nye regler kan indstilles ved at navigere til skærmbilledet Betingelser, hvor du skal angive Betingelsens navn, regel og handling. En regel kan være alt lige fra en bestemt dato, klokkeslæt, batteriniveau osv., mens handlingen dybest set er den profil, du gerne vil aktivere, når den angivne betingelse er opfyldt.

Samlet set er det en genial app til at opsætte forskellige indstillinger for forskellige profiler. Det fungerer uden root-adgang, men hvis du er rootet, får du også adgang til nogle ekstra funktioner.

Installer TF-profil fra Play Butik (Gratis)

Installer TF Profile Pro Key fra Play Butik (Betalt)

[via XDA-Developers]