7 bedste Bluetooth-adaptere til en ledningsfri livsstil

Byd den ledningsfrie livsstil velkommen med disse Bluetooth-adaptere, der kan forbinde flere enheder på én gang.

Er du træt af at håndtere flere kabler til dine flere enheder? Får håndteringen af ​​disse kabler dig til at græde hver gang? Det er sandsynligvis det rigtige tidspunkt at smide alle dine kabler og gå efter en Bluetooth-adapter til dine Bluetooth-understøttede enheder.

Hvis du vil minimere brugen af ​​porte på dine computere og spillekonsoller, skal du skifte til Bluetooth-adaptere.

Hvad er Bluetooth-adaptere?

Bluetooth-adaptere er trådløse tilslutningsenheder, der tilbyder en trådløs Bluetooth-forbindelse til at forbinde flere enheder.

Disse kan forbinde din pc, smartphone, tastatur, mus, spillekonsoller og mere. Disse kan forbinde flere enheder samtidigt uden rod af kabler.

Den avancerede teknologi, som de fleste Bluetooth-adaptere bruger i dag, gør transmissionen hurtig og pålidelig.

Hvorfor bruge Bluetooth-adaptere?

Vi er alle omgivet af teknologiske enheder og gadgets i disse dage. At have gadgets rundt omkring os betyder en bunke kabler at administrere. Dette øger ikke kun bekymringer om kabelstyring, men gør det også vanskeligt at transportere disse kablede enheder fra et sted til et andet.

  10 Cloud Object Storage til lagring af offentlige og private data

I alle disse tilfælde gør Bluetooth-adaptere underværker. Disse kommer for det meste i kompakte og slanke størrelser, der ikke engang lader dig bekymre dig om deres eksistens.

Udover dette lader de dig forbinde din pc, bærbare computer eller spillekonsol med flere enheder samtidigt. Disse giver dig den bedste følelse af at have en trådløs livsstil.

Fordele ved Bluetooth-adaptere

 • Disse er de bedste kortrækkende tilslutningsmuligheder, der kan gå ud over kablers grænser.
 • Bluetooth-adaptere behøver ikke at installere drivere til større pc-vinduer. Og hvis de har brug for en chauffør, er de tilgængelige gratis.
 • De kan oprette forbindelse til næsten alle Bluetooth-aktiverede enheder.
 • Bluetooth-adaptere forbedrer bekvemmeligheden ved dit arbejde med deres slanke og bærbare design.

Dernæst vil vi lære, hvordan du bruger en Bluetooth-adapter.

Hvordan bruger man en Bluetooth-adapter?

 • Sæt din Bluetooth-adapter i din computers USB-port.
 • Tænd for din Bluetooth-understøttede enheds Bluetooth, og sæt den i parringstilstand.
 • Installer den dedikerede driver, hvis det kræves.
 • Find Bluetooth-ikonet på din pc, og føj din Bluetooth-enhed til det.

Når din enhed er parret med den, kan du nemt starte din filoverførsel.

Hvem kan bruge Bluetooth-adaptere?

 • Ideel til folk, der ofte har brug for at overføre filer fra deres smartphones, tablets eller mere til pc’er osv.
 • Du kan bruge Bluetooth-adaptere til at lytte til musik uden kablede hovedtelefoner. Du kan tilslutte dine Bluetooth-hovedtelefoner til denne.
 • Spillere kan også bruge Bluetooth-adaptere til at forbinde deres enheder trådløst til deres spillekonsoller.
  Sådan eksporteres og importeres VM'er i VMware Workstation

Lad os nu udforske listen over gode Bluetooth-adaptere, du kan vælge, og sige farvel til dine kabler.

Maxuni USB Bluetooth Adapter

Denne Maxuni Bluetooth 5.0-adapter kommer med en hastighed på 3 Mbps og en kapacitet på 20M transmission. Den kan tilbyde forbindelse til 4 enheder samtidigt som et tastatur, Bluetooth-hovedtelefoner, mus, spilcontroller osv. Den kommer i en kompakt og bærbar størrelse.

Denne USB Bluetooth-adapter bruger klasse 2 radioteknologi, der sikrer hurtig overførsel på 10-20 m afstand i et åbent rum. Den er ideel til 32/64-bit pc’er med Windows 11/10/8/7.

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 Adapter

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 er sikkerhedskopieret med anti-interferensteknologi, der reducerer tabet af effektivitet ved transmission. Den kan tilslutte syv enheder samtidigt, såsom tastatur, mus, headset, hovedtelefoner, mikrofoner, højttalere og meget mere.

Den maksimale overførselshastighed er 3 Mbps op til en maksimal afstand på 33ft/10M i et åbent rum. Den kommer i et kompakt design, og du kan nemt efterlade den på din pc eller bærbare computer.

llano USB Bluetooth-adapter

llano USB Bluetooth Adapter bærer den nyeste Bluetooth 5.1 chip, der tilbyder hurtig transmission. Denne Bluetooth-adapter er kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverede enheder som mus, tastaturer, hovedtelefoner, smartphones osv.

Den kan forbinde syv enheder samtidigt med en signaloverførsel på omkring 75 fod. Dens blå indikatorlys fortæller dig om arbejdsstatus for denne adapter. Det er en plug-and-play-enhed, der kan arbejde uden kørsel med Windows 8.1/10/11.

  Tjek netværksaktivitet på din Mac med aktivitetsmonitoren

ZEXMTE USB Bluetooth Adapter

ZEXMTE tilbyder denne fantastiske USB Bluetooth-adapter 5.0, som er kompatibel med Windows 7/8/8.1/10. Den seneste Bluetooth 5.0-chip reducerer Bluetooth-strømforbruget.

Den har en nanostørrelse og slankt design, der ikke vil genere dig, selvom du holder den tilsluttet din USB-port. Det kan muliggøre forbindelse med hovedtelefoner. PC’er, smartphones, printere og meget mere. Denne UB400 er dog inkompatibel med Linux, Mac og TV.

COMSOON Bluetooth 5.0-modtager

Hvis du leder efter Bluetooth-understøttelse til din bil, er denne COMSOON Bluetooth 5.0 den rigtige mulighed. Den er ideel til Bluetooth-aktiverede såvel som ikke-Bluetooth-enheder. Den kommer med Bluetooth 5.0 og en 3,5 mm AUX-port.

Den er sikkerhedskopieret med CVC8.0 Noise Cancellation-teknologi, der eliminerer støj og ekko. Dens kraftfulde batteri tilbyder op til 16 timers musik og opkald.

Det giver dig mulighed for at tilslutte din telefon til din bils lydsystem, højttalere og hjemmestereo. Den består af en indbygget mikrofon, der lader dig besvare opkald, genopkald, lægge på og meget mere.

Gå efter denne TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 for en hurtig Bluetooth-forbindelse. Den har bagudkompatibilitet med Bluetooth V4.2/4.0/3.0/2.1/2.0/1.1. Det kan forvandle din ikke-bluetooth bærbare computer, pc eller desktop til en bluetooth-kompatibel enhed.

Den leveres med EDR- og BLE-teknologi, der forbedrer dataoverførselshastigheden og sænker strømforbruget. Dens nano-størrelse og slanke design gør den til en problemfri enhed.

Afsluttende ord

Hvis du leder efter en højhastigheds og pålidelig Bluetooth-adapter, så overvej disse forslag, da disse har den nyeste teknologi og designegenskaber og kan levere fantastisk ydeevne.

Du vil måske også udforske de bedste MagSafe-opladere til Apple-brugere.