6 kreative måder at oprette e-mail-skabeloner på

Leder du efter at skabe en effektiv e-mail-skabelon til dig eller din virksomhed? Stop med at lede. I denne artikel vil vi undersøge nogle forskellige måder at lave en e-mail-skabelon på, så du kan halvere din arbejdsbyrde. Spar tid til dig selv og dit team ved at opdage kreative måder at bygge en e-mailskabelon på.

1. Opret en e-mail-skabelon ved hjælp af ChatGPT

En af de hurtigste og enkleste måder at generere en e-mail-skabelon på er ved hjælp af AI. ChatGPT er afhængig af en stor sprogmodel (LLM), der er trænet til at producere menneskelignende tekst.

Da ChatGPT er afhængig af forudsigelser baseret på dets træningsdatasæt, er det ikke altid 100 % nøjagtigt. Så der er nogle vigtige fremgangsmåder for at sikre, at skabelonen bedst afspejler din stil og tone. Som et eksempel er her nogle nyttige ting at fortælle ChatGPT om et salgs- og marketingpitch:

 • Definer dine mål og målgruppe.
 • Beskriv hvilke færdigheder du kan tilbyde.
 • Giv feedback og foreslå ændringer til din skabelon.

Der er ingen skade i at fortælle ChatGPT forskellige elementer, du gerne vil inkludere i skabelonen. For eksempel kan du angive i din prompt, “Medtag en opfordring til handling i slutningen af ​​skabelonen for at oprette et Zoom-opkald.” Beskrivelse er din bedste ven. For yderligere vejledning, tjek vores liste over promptteknikker til at forbedre dine ChatGPT-svar.

  Sådan finder du din biblioteksmappe på en Mac

2. Design en e-mail-skabelon i Canva

Hvis du eller din virksomhed kører et ugentligt e-mail-nyhedsbrev, er denne metode velegnet til dig. Canva tilbyder en række kreative e-mail-skabeloner, som du nemt kan tilpasse. Du kan finde snesevis af gratis skabeloner inde Canvas e-mail-skabelonbibliotek— skabeloner med et kroneikon kræver et Canva Pro-abonnement.

Canva tilbyder en række forskellige skabelonstile, der passer bedst til din virksomhed. Du kan filtrere din søgning baseret på skabelonens stil, tema eller emne. Alternativt kan du starte fra bunden ved at klikke på Opret blank mulighed.

Det er nemt at afspejle din brandidentitet takket være Canvas imponerende tilpasningsfunktioner. Du kan redigere skrifttyper, tilføje billeder og anvende grafik. Der er endda et specialiseret mærkesæt, hvor du kan tilføje dit mærkes skrifttyper og logo. Som sidste hånd kan du nemt ændre din skabelonstørrelse ved hjælp af Canvas Magic Switch-funktion.

3. Brug en HTML-e-mail-skabelonbygger

Hvis du er programmør eller har erfaring med kodning i HTML, kan du anvende din viden til at hjælpe med at bygge en e-mailskabelon. Stripo er en gratis HTML-e-mail-skabelonbygger med en træk-og-slip-editor til problemfri e-mail-produktion.

Klik på knappen Ny skabelon for at komme i gang, eller gennemse biblioteket med eksisterende skabeloner. For at få vist HTML-koden skal du trykke på kodeknappen på den øverste navigationslinje. Det er nemt at foretage ændringer i Stripo. Du kan klikke på ethvert element for at få vist en kodeblok adskilt fra andre elementer. Du kan også ændre kodevinduets skriftstørrelse for at reducere anstrengelser for øjnene.

Stripo lader dig også redigere indhold ved hjælp af CSS – tryk blot på CSS-knappen i øverste højre hjørne af kodningsvinduet for at redigere din skabelons udseende. Du kan til enhver tid se, hvordan din skabelon ser ud på både desktop og mobilenheder ved at trykke på Preview-knappen. Du kan også sende op til fem test-e-mails for at tjekke, om din skabelon er i god stand.

  Hvordan scanner man GitHub Repository for legitimationsoplysninger?

4. Få adgang til Gmails indbyggede skabeloner

Med utallige integrationer, inklusive integrationer med Googles andre apps og tjenester, er der en stærk grund til, at Gmail er et topvalg for virksomheder som e-mail-tjeneste.

For at forbedre din arbejdsgang kan du bygge skabeloner i Gmail og spare tid. Det første trin er at aktivere e-mailskabeloner i Gmail. Sådan gør du:

 • Tryk på indstillingsikonet og vælg Se alle indstillinger.
 • Naviger til fanen Avanceret.
 • Klik på Aktiver ud for indstillingen Skabeloner, og tryk derefter på Gem ændringer.
 • Nu er det tid til at oprette en skabelon, som du kan anvende på enhver e-mail. Klik på skriv-knappen, og indtast en skabelon, du ønsker at duplikere. Nu kan du gemme e-mailkladden som en skabelon ved at følge nedenstående trin:

 • Klik på menuen med tre prikker nederst i e-mail-vinduet.
 • Fra listen over muligheder skal du holde markøren over skabeloner.
 • Vælg “Gem kladde som skabelon”, og vælg derefter “Gem som ny skabelon”.
 • For at tilføje en eksisterende skabelon til en e-mail skal du klikke på de tre prikker igen. Når du har holdt markøren over indstillingen Skabeloner, vil du se en liste over dine gemte skabeloner. Klik på titlen på en skabelon for at anvende den på en ny e-mail.

  5. Brug en browserudvidelse

  Det kan være tidskrævende at bygge e-mailskabeloner, især hvis du har brug for flere skabeloner med masser af personalisering. Typedesk er et produktivitetsværktøj, der er tilgængeligt til Windows, macOS og som en browserudvidelse, der hjælper dig med at bygge e-mailskabeloner hurtigt.

    7 vigtige tip til Xbox-controllere

  Du kan til enhver tid se og redigere dine skabeloner ved at få adgang til dit dashboard. Typedesk gør det nemt at søge gennem dine skabeloner – brug blot genvejen Alt + C. Genveje er en topfunktion i Typedesk og kan bruges i Gmail, Outlook og flere andre e-mail-tjenester.

  Ved at skrive enkle kommandoer i e-mails kan du indsætte skabeloner med det samme. Du kan også tilpasse elementer, før du indsætter en skabelon, såsom modtagerens navn, deres virksomhedsnavn og dit virksomhedsnavn.

  Download: Typedesk til Windows | Mac (Gratis, abonnement tilgængeligt)

  6. Oplev kolde e-mail-skabeloner online

  Hvis du finder måder at bruge teknologi til at øge produktiviteten i din virksomhed, kan du finde flere kolde e-mail-skabeloner online. Jæger er et online bibliotek med snesevis af kolde e-mail-skabeloner, lige fra salg og marketing til rekruttering til netværk.

  Uanset hvilken branche du er i, har Hunter en række velorganiserede skabeloner. Du kan søge ved hjælp af hovedkategorierne eller udforske underkategorier for mere specifikke e-mails. Du kan også få indsigt i, hvilke pitches der er de mest effektive, takket være Hunters likes og dislikes rating system.

  Hunter ved, at du ikke kommer til at bruge en skabelon kun én gang. Du kan gemme dine yndlingsskabeloner ved at oprette en gratis konto og anvende dem med det samme. Hvis du sidder fast i, hvordan du opretter overbevisende skabeloner, er Hunter et godt udgangspunkt.

  Opdag måder at oprette en e-mail-skabelon og booste din produktivitet

  E-mail-skabeloner kan i høj grad gavne dig og din virksomhed, skære ned tid og give dig mulighed for at fokusere på vigtigere ting. Spild ikke tid på at genindtaste de samme oplysninger – udforsk disse forskellige metoder til at generere effektive e-mailskabeloner og multiplicere din produktivitet derhjemme eller på arbejdet.