Sådan aktiverer du automatisk rulning på TikTok til håndfri visning

Denne praktiske funktion er fantastisk, hvis du vil have TikTok til automatisk at rulle gennem videoer for dig.

Uanset om du ønsker at multitaske eller gnaske snacks, mens du ser videoer, har TikTok en praktisk automatisk rulningstilstand. Når den slås til/fra, vil platformen automatisere rulningsprocessen, og du behøver ikke manuelt at stryge opad efter hver video.

Auto-scroll-tilstanden på TikTok kan lade dig nyde endeløse TikToks uden at interagere med din enhed. Sådan kan du se TikTok håndfrit:

 • Sørg for, at du kører den nyeste version af TikTok. Åbn nu appen, gå til din FYP, og begynd at se en video. Hold derefter nede på skærmen for at få vist videokontrollerne. Du vil se en indstilling mærket Auto scroll til højre med et pilikon. Tryk på den for at aktivere automatisk rulning.
 • Når du har aktiveret automatisk rulning, vil TikTok automatisk indlæse og afspille den næste video, når den første er færdig. Denne automatiserede funktion vil dog ikke virke på fotoopslag, og du bliver nødt til manuelt at stryge gennem dem for at genoptage automatisk rulning.
 • En pil med et bindestreg-ikon dukker op øverst til højre i dit feed, når du aktiverer automatisk rulning. Tryk blot på dette ikon for at deaktivere automatisk rulning.
 •   Hvor meget er 1 million mønter på TikTok?

  Det er værd at bemærke, at du nogle gange måske skal manuelt rulle gennem en eller to videoer, før denne mulighed dukker op. Disse kontroller kommer heller ikke frem, hvis du holder skærmen nede, når et sponsoreret indlæg afspilles.

  Denne automatiske rulning fungerer også, når du bruger billed-i-billede-tilstand på TikTok, så mulighederne for multitasking er bogstaveligt talt uendelige. Manuelle kontroller er dog stadig aktiveret, så du kan altid stryge op eller ned for at springe over eller genafspille en video.

  Det har aldrig været nemmere at nyde en kontinuerlig strøm af TikToks

  Auto-scrolling på TikTok er en game-changer for brugere, der elsker binge-watching videoer, men anser den endeløse swiping for kedeligt. Med blot et par tryk kan du aktivere eller deaktivere automatisk rulning, hvilket giver dig frihed til at vælge, hvordan du vil udforske appen.

    Sådan ser du duetter på TikTok