14 Event Management-software til din næste forretningskonference

Livet er kun en række begivenheder, er det ikke?

Men der er ingen regel om, at alle begivenheder skal være personligt i et overfyldt sted. I dag finder flere og flere begivenheder sted online.

Så leder du efter nogen til at koordinere din næste forretningskonference? Sørg for at drage fordel af fantastisk event management software!

En veldesignet event management softwarepakke kan i høj grad påvirke dit arrangements succes. Det hjælper dig med at planlægge, opsætte og gennemføre din konference som en professionel. Du kan bruge dette eventstyringsværktøj til at sende invitationer, følge op på svar og arrangere talere.

Hvad er Event Management Software?

Event management software hjælper event managers med at administrere specifikke områder af deres daglige drift. De hjælper dem med at planlægge og udføre begivenheder, herunder registrering, planlægning og fakturering.

Event management apps tilbyder alt-i-én-løsninger og reducerer derved arbejdsbyrden. Platformen kan styre arrangementer og personale enten internt eller eksternt baseret på den valgte løsning. Softwaren giver dig også mulighed for at interagere med deltagere.

Hvilke aspekter indebærer organisering af et arrangement?

Der er mange aspekter involveret, når man planlægger et arrangement.

 • Plan og budget – Denne proces handler om budgettering. Det handler også om at finde ud af, hvad arrangementet går ud på.
 • Valg af et sted – Faktorer som begivenhedens størrelse, type, placering og faciliteter spiller en rolle i valget af spillested.
 • Event marketing – Promovering af begivenheden og annoncering til målgrupper er en del af markedsføringen.
 • Ledelse af frivillige – Det er vigtigt at rekruttere, uddanne og planlægge frivillige, når man leder frivillige.
 • Transport – Logistikafdelingen arrangerer transport, logi og madservice.
 • Håndtering af risici – Risikostyring involverer identifikation af potentielle risici og udvikling af afbødningsstrategier.
 • Kundeservice – Kundeservice handler om at sikre, at alle har det godt.

Funktioner i Event Management Software for en jævn oplevelse

 • Planlægning og tilpassede processer: Hændelsesstyringssystemer giver dig mulighed for at designe og udgive online anmodningsformularer, anmode om godkendelser og oprette brugerdefinerede felter.
 • Dokumentation og ressourcer: Disse ledelsessystemer har et bibliotek af ressourcer og dokumentationsplanlæggere, som brugerne kan få adgang til.
 • Mobil adgang på farten: At gøre hændelsesstyringssystemer nemme at bruge kræver mobilapps. Vi lever i en teknologisk avanceret tidsalder, så et mobilvenligt event management system er essentielt.
 • Administrer og sikker data: En sikker begivenhedsløsning giver planlæggere mulighed for at vise eller skjule data baseret på lokaler, status, begivenhedstype eller bruger. Hændelsessikkerhed bør også have adgang til at sikre, at protokoller følges. Elev- og fakultetsdata bør overvåges sikkert, sikkerhedskopieres ofte og krypteres.
 • Spor og opdater nemt begivenheder: Du kan holde styr på begivenheder og nemt redigere dem med en enkel grænseflade. Du behøver ikke at annullere og ombooke for at ændre tid, dato, status eller servicekrav.

Nu hvor du forstår kravene til event management software. Lad os udforske nogle af de bedste begivenhedsstyringssoftware.

Zoho

Zoho er et cloud-baseret event management værktøj, der hjælper med at planlægge, organisere, registrere, spore og betale for konferencer. Softwaren er til virksomheder i alle størrelser, fra startups til store virksomheder, og den lader sponsorer skabe attraktive sponsorpakker og administrere sponsoranmodninger. Det er nemt at tilpasse og integrere med andre Zoho-apps og tredjepartsværktøjer.

Funktioner

 • Automatiserede operationer for at optimere produktiviteten og reducere manuelt arbejde
 • Dataanalyse og rapportering i realtid
 • En robust databeskyttelsesmekanisme
 • Inkorporering af andre tjenester og applikationer
 • Evnen til at skalere op og ned, efterhånden som din virksomhed vokser

Start Zoho med den gratis plan. Afhængigt af kravet kan du skifte til betalte planer.

Zoho er en brugervenlig, intuitiv platform, der kombinerer teamsamarbejde, projektledelse og kundeservice. At tiltrække virksomhedsejere vil være den nemmeste del af at bruge Zoho Backstage.

RSVPify

RSVPify er en cloud-baseret event management platform, der hjælper dig med at administrere invitationer, billetter, gæstelister og deltagere. Dens dashboard giver dig mulighed for at se kommende begivenheder, spore registreringer og følge op.

Du kan også trække gæster til bestemte borde. Det tilbyder en hvid-label-løsning, så virksomheder kan tilpasse formularer med deres billeder, logoer, temaer og skrifttyper.

QR-koden forenkler indtjekning, administrerer aldersbegrænsede begivenheder og sikrer fortrolige oplysninger. Brugere kan administrere sædediagrammer fra hvor som helst, inklusive primære og sekundære begivenheder, og se gæsternes måltidspræferencer.

Funktioner

 • Strømlin din begivenhedsregistreringsproces med fleksible tilmeldingsformularer
 • Online billetsalg har aldrig været nemmere, hurtigere eller mere bekvemt
 • Den nemmeste, hurtigste og mest tilpasselige måde at administrere virtuelle begivenheder på
 • Boost din begivenheds og brands synlighed med kraftfuld tilpasningsmuligheder
 • Lav skræddersyede og brandede gem-datoer, invitationer, opdateringer og påmindelser
  Sådan rettes fejlen SIM ikke leveret MM#2

Omkostningerne til personlig brug starter ved $19 om måneden, og business & profit koster $39. En månedlig virksomhedsplan starter ved $5.988.

RSVPify er et omfattende event management værktøj, der hjælper dig med at planlægge, administrere og markedsføre dine begivenheder. Eventplanlæggere og fagfolk vil elske den brugervenlige app med masser af funktioner.

Cvent

Cvent er en platform for event management, der hjælper event arrangører med at planlægge og udføre vellykkede events. Det giver dig mulighed for at strømline begivenhedsoperationer, såsom registrering, billettering, sourcing af spillesteder og salgsfremmende aktiviteter.

Platformen forenkler begivenhedslogistik, giver begivenhedsplanlæggere engagerende oplevelser og letter måling af begivenhedssucces.

Funktioner

 • Eventplanlæggere kan bruge dette værktøj til at administrere alle aspekter af deres begivenheder
 • Sporing, registrering og optimering af fremmøde, engagement og feedback er let
 • Du kan markedsføre en begivenhed på flere måder for at gøre den mere virkningsfuld
 • Der er præstationsrapporter, hændelsesindsigt og 24/7 kundesupport
 • Det er en mobilvenlig applikation, der er kompatibel med Android-, iOS- og Windows-enheder

Prisoplysninger er kun tilgængelige efter indsendelse af legitimationsoplysninger (tilbudsbaseret prissætning). Entry-level træning og opsætning er inkluderet.

Cvent er velegnet til nonprofitorganisationer og virksomheder. Det er det bedste til store begivenheder. Det har fantastiske funktioner til en fantastisk pris, så begivenhedsarrangører elsker det. Idéer og implementeringer til data- og feltstyring er de bedste.

Stova

Stova møde- og event management platform gør det muligt for virksomheder i alle størrelser og brancher at styre de forskellige processer, der er involveret i et arrangement.

Stova lader brugere oprette webinarer, administrere og tilpasse sessioner, tilføje deltagere og oprette tilpassede rapporter. Stova integrerer med flere tredjepartsapps og har en API, som brugerne kan bruge til at integrere med deres apps.

Funktioner

 • Det er en fantastisk måde at promovere begivenheder, skabe opmærksomhed og kommunikere med dit publikum
 • Check-in er let og sikkert med STOVAs badge check-in og kontaktløs adgang
 • Stova virtuelle stande giver dig mulighed for at forbinde ansigt til ansigt med event leads og konvertere leads til salgsmuligheder
 • Stova holder dine virtuelle og personlige deltagere forbundet. Alle arrangementer administreres ét sted
 • Den sporer også brugerrejser for detaljeret indsigt i din begivenheds nøglemålinger

Du kan tilpasse din prissætning med Stova baseret på dine specifikke krav.

Stovas brugervenlige grænseflade forenkler eventplanlægning og koordinering. Du kan nemt administrere begivenheder, samarbejde med andre teammedlemmer og spore begivenhedspræstationer.

Planlægning Pod

Planning Pod er et kraftfuldt online event management værktøj, der gemmer alle dine detaljer på ét sted. Der er over 30 nemme at bruge værktøjer, som dit team kan bruge til at administrere opgaver, tjeklister, kalendere, filer, undersøgelser, leverandører, sponsorer og frivillige. Denne platform integrerer mere end 30 værktøjer til at forenkle og strømline begivenhedsplanlægningsprocessen.

Funktioner

 • Du kan oprette opgaver, tildele dem til dit team og spore deres fremskridt
 • Du kan planlægge ressourcer effektivt og administrere dit teams tilgængelighed med ressourceplanlægning
 • Det synkroniserer med din kalender, så du altid er på forkant med tingene
 • Forbind dit team med integrerede meddelelses-, fildelings- og samarbejdsværktøjer
 • Hold styr på din virksomhed med omfattende rapportering og analyser

Planning Pod tilbyder en grundlæggende månedlig plan, der starter ved $19.

Denne begivenhedsstyringssoftware forenkler planlæggernes arbejdsgange og gør begivenheder nemmere, hurtigere og mere effektive på grund af dens intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner.

Eventbrite

Eventbrite er et online event management system, der giver folk mulighed for at planlægge, markedsføre og administrere begivenheder. Ved hjælp af softwaren kan brugere oprette, tilpasse og dele begivenheder online og administrere salg, registreringer og betalinger forbundet med sådanne begivenheder. Yderligere tilbyder Eventbrite robuste analyse- og rapporteringsværktøjer til sporing og analyse af hændelsesydelse.

Funktioner

 • Det forenkler processen med at skabe, administrere og promovere begivenheder
 • Eventbrite giver detaljerede analyser for at hjælpe brugere med at spore billetsalg og deltagelse
 • Integreret betalingsbehandling gør det nemt at tage imod betalinger og fordele penge
 • Brugere kan bruge Eventbrite til at promovere begivenheder gennem begivenhedssider og sociale medier

Du kan prøve den gratis mulighed, som Eventbrite tilbyder. Prisplanen starter ved et gebyr på 1 % plus 0,99 USD for Essential-planen, et gebyr på 2,5 % plus 1,99 USD for Professional-planen og et gebyr på 5 % plus 4,99 USD for Premium-planen.

Eventbrite er fantastisk til koncerter, berømthedsoptrædener, seminarer osv. Den gratis plan har få funktioner, og venlige vibes og åbne API’er gør det endnu mere sikkert.

Swoogo

Swoogo lader dig lave registreringsformularer med ubegrænsede betingelser, registranttyper og tilpassede spørgsmål. Det er nemt at tilpasse disse formularer til hver begivenhed, og du kan klone dem til andre begivenheder.

Swoogo tilbyder gratis integrationer, en træk-og-slip-begivenhedssitebygger og native analyser. Det er udgående Webhooks og API-integrationer gør det nemt at integrere med komplekse martech-stakke. Du kan bygge begivenheder ved hjælp af Swoogos træk-og-slip-builder, BYOC (medbring din kode) og mobil-responsive backend.

  Hvad betyder Amazons "Project Zero" anti-forfalskningsplan for dig?

Funktioner

 • Du kan tilføje din branding til hver registreringsside med træk-og-slip formularbyggeren
 • Sæt alle dine begivenhedsoplysninger, indhold, sponsorer og netværksmuligheder ét sted
 • Swogo Analytics giver dig et klart billede af, hvor engageret dit publikum er, og hvad der interesserer dem
 • Du kan trække-og-slip (eller medbringe din HTML) for at gøre eventmarketing let
 • Du kan gratis integrere HubSpot, Zoom, Pigeonhole, Marketo, Salesforce og mere.

Swoogo har fire planer. Prisen starter ved én plan til $9800 om året, en tre-plan til $15.000 om året, en fem-plan til $2400 om året og en virksomhedsplan til en tilpasset pris.

Swoogo event management software forenkler organisering, styring og promovering af begivenheder. Det kan hjælpe eventarrangører af alle størrelser, fra små virksomheder til store virksomheder.

Sociale tabeller

Social Tables giver dig mulighed for at vælge dit sted, diagrammer begivenheden, administrere gæster og tjekke ind på dit arrangement. De gratis værktøjer giver dig mulighed for at dele en omfattende strategi med dine spillesteder, kunder og partnere. Det er også nemt at administrere VIP-besøg, specielle madbestillinger og siddediagrammer.

Du kan nemt navigere i Social Tables-begivenheder med en intuitiv brugergrænseflade. Du kan lade partnere bruge dit system uden træning. Desuden er alle begivenhedsoplysninger gemt på ét centralt sted.

Funktioner

 • Denne platform er en nem og hurtig måde at oprette og administrere plantegninger på
 • Du kan vedligeholde en tjekliste og opgaveliste for at forblive organiseret
 • Identificer andre planlæggere og leverandører og skab relationer med dem
 • Gør brug af kraftfulde analyser til at analysere begivenhedspræstationer
 • Integration af billetplatforme og software er mulig

Du kan vælge mellem to planer for deres eventstyringssoftware: Gratis inkluderer 150 deltagere, én konto og samarbejde i realtid. Professionel startende ved ($199/måned) inkluderer 250 deltagere, e-mail-support og to begivenheder.

Det sociale bord er mere gavnligt for begivenhedsplanlæggere, der har brug for plantegninger og andre frontend-ting. Mange globale gæstfrihedsmærker anbefaler Social Table. Appen gør organisering til en leg, især for mellemstore virksomheder, nemt at tjekke ind og arrangere pladser.

Hop ind

Hopin er en cloud-baseret event management platform, der hjælper virksomheder med at organisere, markedsføre og koordinere virtuelle, hybride og live events. Hopin-analysesoftwaren lader begivenhedsplanlæggere måle besøgendes engagement og engagere sig med deltagere med afstemninger og quizzer.

Manageren kan oprette flere billettyper, e-mailmarketing, generere kundeemner og administrere billetter. Du kan lave landingssider med modulære blokke, tilføje tilpassede layouts og temaer, oprette kampagnekoder og udstede refusioner.

Udover Hopin er der en masse apps, Hopin integrerer med, såsom HubSpot CRM og Slack. En månedlig abonnementsmulighed er tilgængelig, såsom e-mail- og chatsupport.

Funktioner

 • Hopin tilbyder værktøjer til eventstyring som registrering, billetsalg, promovering og virtuelle udstillinger
 • Deltagerne kan se livestreams og videokonferencer hvor som helst
 • Der er træk-og-slip dagsordensopbygning, automatiske påmindelser og undersøgelser efter begivenheden
 • Hopin tilbyder mere end blot adgangskodebeskyttelse og to-faktor autentificering
 • Hopins rapporterings- og analyseværktøjer lader begivenhedsplanlæggere spore engagementsmetrics.

Hopin kommer med en gratis plan med spændende funktioner. Du kan også prøve de betalte planer, der starter ved $67 om måneden, mens forretningsplaner koster omkring $6.000.

Hopin event management software hjælper dig med nemt at planlægge og administrere virtuelle begivenheder. Der er mange funktioner, såsom billetsalg og streaming. Organisationer og virksomheder, der ønsker at afholde begivenheder online, kan bruge denne tjeneste.

Bizzabo

Bizzabo er en eventsoftware til mellemstore og store virksomheder. Det er nemt at planlægge koncerter og fundraisers, så eventmanagere kan fokusere på markedsføring. Den har alt hvad du behøver for at fremskynde arbejde og samarbejde.

Det datarige Bizzabo Experience OS hjælper begivenhedsplanlæggere med at gøre begivenheder til big business. Bizzabo giver dig mulighed for at få flere tilmeldte arrangementer. Bizzabo laver e-mailkampagner og landingssider. Det forbedrer også sponsorernes ROI. Analyse efter hændelse sker med det samme. Du kan også oprette mobilapps til begivenheder med Bizzabo.

Funktioner

 • Bizzabo kombinerer alle dine begivenhedsdata, såsom registreringer og deltagerprofiler, på ét sted
 • Bizzabo lader dig tilpasse, overvåge og finjustere begivenhedsmarketingkampagner
 • Begivenhedsdeltagere kan bruge Bizzabos deltagerkataloger og personlige profiler til at netværke online
 • Du kan klare alt om dit arrangement med Bizzabo, fra planlægning til budgettering
 • Bizzabos avancerede analyse giver en omfattende analyse af deltagernes adfærd og engagement

Bizzabo tilbyder en startpris på $15000,00 om året og stiger derfra.

Bizzabo event management software gør det nemt at oprette, administrere og analysere begivenheder. Den har en intuitiv brugergrænseflade, kraftfulde analyser, brugerdefinerede registreringsformularer, automatiserede e-mail-kampagner og mere. Du sparer tid og penge, mens du er vært for fantastiske begivenheder med Bizzabo.

  Hvad er Easyanticheat.exe, og er det sikkert?

Ungerboeck

Ungerboeck hjælper sportssteder, udstillinger, teatre, eventplanlæggere og museer med at administrere alt fra gæster til revisionsfrie fakturaer.

Ved at bruge CRM- og salgsstyringsmodulerne kan supervisorer håndtere salgsfremmende kampagner, kundekommunikation, kontrakter og forslag. En virksomhed kan placere produkter på et brand-specifikt websted og trække dem ind i standlayouts ved hjælp af en udstillingstjeneste.

Arrangører kan holde styr på deltagere på tværs af en bred vifte af begivenheder, herunder seminarer, lejre, træning, workshops og begivenheder.

Funktioner

 • Det er nemt at oprette og administrere tilmeldinger til arrangementer ved hjælp af dette omfattende system
 • Automatiseret billetsalg gør det muligt for kunder at generere og administrere billetter online
 • Ressourceplanlægning giver kunderne mulighed for at planlægge personale, ressourcer og spillesteder
 • Kunder kan acceptere betalinger online med online betalingsbehandling
 • Giver indsigt i kundernes begivenheder gennem analyser og rapportering

Ungerboeck event management platformen forenkler planlægningen og afviklingen af ​​arrangementer, hvilket gør det værd at prøve for alle, der ønsker at styre store begivenheder.

Tilstedeværende

Attendease blev etableret i 2001 under navnet Coverall Crew. Oprindeligt tilbød det online eventregistrering og webdesign til begivenhedswebsteder, og det er nu et integreret event management system. Uanset om du planlægger en stor eller lille begivenhed, er Attendease den perfekte event management software. Det er fantastisk til offentlige, private og gratis arrangementer.

Event managers kan også arbejde på flere begivenheder på én gang. Din begivenhedsplanlægningsproces kan automatiseres for at gøre den gentagelig og skalerbar. Du kan bygge en mobilapp, der engagerer deltagere via social deling. Deltagerne får en fuldt brandet begivenhedsoplevelse, fra hjemmesiden til online registrering til e-mail-marketing.

Funktioner

 • Attendease lader brugere oprette brugerdefinerede formularer og administrere deltageroplysninger
 • Dens agendabygger gør det nemt at oprette og tilpasse dagsordener til begivenheder
 • Brugere kan oprette og tilpasse deres begivenhedswebsteder med Attendeases begivenhedsstyringssoftware
 • Du kan behandle betalinger og administrere billetter med Attendease event management software
 • Attendeases analyse- og rapporteringsfunktioner giver indsigt i begivenhedens ydeevne, deltagelse og mere.

Du kan kontakte Attendease for information om deres priser.

Attendease event management platformen giver dig mulighed for at organisere begivenheder. Det tager ingen tid at komme i gang og giver dig værdifuld indsigt i begivenhedernes ydeevne. Attendease er en glimrende mulighed, hvis du har brug for en omfattende event management løsning.

Periodisk

Accruent er en cloud-baseret platform til administration af fast ejendom og faciliteter. Du kan tilpasse det til uddannelse, sundhedspleje, den offentlige sektor, detailhandel, forsyningsselskaber og produktion.

Accruent-platformen administrerer anmodninger, strømliner vedligeholdelse, øger synlighed og automatiserer forebyggende vedligeholdelse. Accruent giver brugerne mulighed for at administrere varer og køb baseret på lagermålinger.

Der er Accruent-apps til at administrere vedligeholdelse, aktiver, inventar, plads, flytninger, forebyggende vedligeholdelse og arbejdsordrer. Der er også en funktion til markedsplanlægning og valg af sted. Accruents abonnementsservice inkluderer telefon, e-mail og online support.

Funktioner

 • Administrer nemt flere begivenheder med robuste begivenhedskalendere
 • Det giver et brugervenligt dashboard til styring af begivenheder, deltagere og spillesteder
 • En deltagers data kan fanges ved hjælp af en brugerdefineret registreringsformular
 • Send automatiske e-mail-kampagner til deltagere for at holde dem informeret og engageret
 • Et omfattende rapporteringssystem til måling af begivenhedssucces og investeringsafkast

Accruents event management platform priser varierer fra et par hundrede til et par tusinde dollars om måneden.

Accruents event management platform forenkler eventplanlægning og styringsprocesser på en effektiv og omkostningseffektiv måde.

Bestemte

Visse platforme automatiserer og letter forskellige eventplanlægningsopgaver med deres omfattende event management og marketing platform. Det hjælper med at skabe et sammenhængende brugerøkosystem ved at integrere betalingssystemer, check-in apps og CRM’er.

Event Planner kan bruge Certain Platform til at oprette hjemmesider og tilmeldingsformularer. Betalingsbehandlingssystemet lader deltagere betale for tilmelding. Check-in fungerer ikke kun for begivenheden, men også for individuelle sessioner. Du kan få analyser i realtid til at træffe bedre beslutninger for planlægnings-, marketing- og salgsteamene.

Funktioner

 • Planlæggere kan tilpasse specifikke hjemmesideskabeloner, så de opfylder deres behov
 • Du kan forududfylde nogle formularer med CRM-data, hvis du matcher domænet/URL’en
 • Du kan også præ-badge og udskrive badges on-demand, hvis du har printere på stedet. Deltagere får badges, når de tjekker ind. Du kan tilpasse badgefelterne.
 • Nogle platforme integrerer GDS for at booke rejser og logi, når du registrerer dig.
 • Ved tilmelding kan deltagere søge efter sessioner efter dato, spor, højttaler og sted.

Du kan vælge mellem tilgængelige prismuligheder. Visse Pro-planer koster omkring $24.990, og visse Essential-planer koster omkring $14.990.

Certain er en komplet event management platform, der hjælper brugere med at administrere deres begivenheder fra start til slut. Den har funktioner som begivenhedsregistrering og analyse, og denne kraftfulde og brugervenlige platform strømliner begivenhedsplanlægning.

Afsluttende ord

I dag kan folk opnå fantastiske og dramatiske resultater ved hjælp af event management software. Disse værktøjer fremmer fremragende mødestedsarrangementer og dygtig ledelse.

Faktisk er der en lys fremtid for denne software. Desuden gør funktionerne og mulighederne for hver event management softwareløsning den velegnet til forskellige typer begivenheder. Og du har brug for den rigtige event management software for at sikre et vellykket arrangement.

Tjek derefter den bedste webinar-software til at skabe vækst i din virksomhed.