11 bedste madlavningsspil til at slippe Gordon Ramsey løs i dig

Der er ikke noget bedre end god mad. De fleste af os sætter pris på et godt måltid, men ikke alle kan lave mad. Heldigvis er mobilspilindustrien her for at hjælpe. Hvis du kan lide at gumle, lave mad eller begge dele, er der mange madlavningsspil tilgængelige til mobiltelefoner.

Du behøver ikke spilde tid på at scanne Google Play Butik eller Apple App Store, da vi kan hjælpe dig med at begrænse dine valg. Vi har samlet de mest underholdende madlavningsspil til din telefon. Disse sjove titler får dig til at løbe i vand og dine tommelfingre banker på ingen tid.

Uanset hvad, lad os komme i gang!

Hvad er madlavningsspil?

Madlavningsspil er spil med madlavning. De er en blanding af genrer. Der er faktisk stereotyper om madlavningsspil, men hver enkelt er forskellig. Madlavningsspil kan også hjælpe dig med at lære; de er lærerige og sjove.

De fleste madlavningsspil er for drenge og piger. At spille et madlavningsspil fordyber dig i en imaginær verden, hvor du laver mad til dine kunder, og det er det, du oplever i det virkelige liv.

Fordele ved at spille madlavningsspil

  • Prøv nye køkkener: Madlavningsspil er alle forskellige. De åbner dine øjne for nye smagsvarianter, køkkener og trang, du måske ikke kender. Men seriøst, madlavningsspil beriger din kulinariske viden. Det virkelige liv lærer kun lidt om mad; dette spil vil lære dig mere.
  • Find nye opskrifter: Der er masser af madlavningsspil derude. Du laver enten noget, andre kokke ville elske, eller noget du typisk ville lave som amatørkok, men med et twist. Du er ude af krogen, hvis du ikke bliver fascineret af opvasken på din telefon. Hvis du får vand i munden ved synet af lækker mad, kan du bruge madlavningsspil til at blive kreativ i køkkenet.
  • Få de små til at lave mad: Børn bliver mere fortrolige med madlavning med tiden. Tænd dit tv, og du vil se programmer som Chopped Junior, Master Chef Junior og Kids Baking Championship. Men hvor mange af os lader vores børn bruge vores uplettede køkkener som deres legeplads? Heldigvis er madlavningsspil for piger og drenge her for at hjælpe.
  • Aflastning af stress: Madlavning kan være terapeutisk! Men hvordan finder du tid til at nyde det, når du har så travlt? Pointen er ikke at sige, at madlavning i et spil kan erstatte madlavning i den virkelige verden, men en ægte foodie vil drage fordel af muligheden for at lave mad under en pendling, korte pauser eller endda før sengetid. Dette kan hjælpe dig med at distrahere dig selv fra ubehagelige tanker og lindre stress.
  Sådan sletter du PhonePe-historik permanent

Nu vil vi udforske de bedste madlavningsspil.

Overkogt! Special udgave

Overkogt! spillet er herligt. Det er en fremragende lille pakke, der indeholder både spillene og deres relaterede indhold, der kan downloades. Du kan også drage fordel af den nyligt udgivne fødselsdagsfest-opdatering, som tilbyder endnu mere rækkevidde.

Desuden forbedrer 4K-visualiteten og den forbedrede billedhastighed den visuelle kvalitet. Forhåbentlig vil en patch forbedre den haptiske feedback væsentligt. Der er også en nyttig crossplay-funktion, selvom matchmaking virker rystende.

Uanset hvor mange gange du har spillet dette kaotiske madlavningsfestspil, eller om du bare leder efter en remasteret version, er Overcooked noget for dig.

Udvikler – Ghost Town Games

Udgivelsesdato – august 2016

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One.

Kannibal køkken

Spillet Cannibal Cuisine blev udviklet og udgivet af Rocket Vulture. Det er et interaktivt samarbejds- eller konkurrencespil, hvor spillere kontrollerer en stamme af kannibaler, der bor på en tropisk ø, der fodrer turister. Det er overraskende at finde ud af, at spil, der involverer madlavning af turister med grøntsager og frugter på Nintendo Switch, er det bedste madlavningsspil.

Som en del af dette spil skal du fodre en sulten gud Hoochooboo med et måltid, der er ham værdigt. Når turister træder dig over tæerne med ild, vejrtrækning og magi, kan du holde dem væk. Dit problem er, at turister er tilbageholdende med at spise, så du skal bruge alle tricks i bogen for at få dem til at spise. Del gerne vilde opskrifter med dine venner.

Udvikler – Rocket Vulture

Udgivelsesdato – maj 2020

Platforme – PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X og Series S

Battle Chef Brigade

Du vil have det sjovt med dette anime-stil Battle Chef Brigade-spil, der kombinerer madlavning og traditionelle monsterkampspil. Du vinder den store madlavningsturnering ved at lave mad, som alle vil elske.

Hver karakter nærmer sig madlavning forskelligt og samler de bedste ingredienser forskelligt. Du skal have et godt ry for at komme med i den mest berømte turnering og tilberede den bedste ret for at vinde juryens hjerter.

Som med en gammeldags 2D slagsmål får du nye ingredienser at lave mad med i stedet for våben eller rustninger. Verden er opdelt i biomer, så du skal finde svampe og krydderurter.

Du kan nemt dræbe små væsner, men mere gigantiske væsner kan være svært. Kokken har en masse angreb, inklusive våben og teknikker fra sin skole. Der er multiplayer såvel som en single-player kampagne i dette spil.

  Sådan starter du automatisk genveje, når du åbner en app på iPhone eller iPad

Udvikler – Trinket Studios

Udgivelsesdato – november 2017

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, Linux, macOS, Mac-operativsystemer

Chef: A Restaurant Tycoon Game

Dette Restaurant Tycoon-spil fokuserer på ledelse snarere end madlavning og tilbyder flere måder at lege med en tilpasselig kok. Du kan oprette dit restauranttema og din menu ved hjælp af en opskriftsmaskine for at blive den bedste burgerproducent i verden.

Efterhånden som du kommer videre gennem spillet, vil du låse op for færdigheder og udvikle din menu, og verden vil reagere i overensstemmelse hermed. Du skal balancere prisen på dine retter med at levere kvalitetsservice, der vil tilskynde dine kunder til at vende tilbage. Det kræver meget arbejde, men resultaterne er det værd.

Udvikler – indre tomrum

Udgivelsesdato – december 2018

Platforme – Microsoft Windows-, Linux- og Mac-operativsystemer

Cooking City – Madlavningsspil

Som et arkadespil tilbyder Cooking City madlavningssimuleringer. Du kan opleve verdens kulinariske hovedstad ved at åbne en restaurant der. Det er afgørende at kunne vælge de rigtige ingredienser, opdage skjulte opskrifter og forhindre, at maden bliver fordærvet for at blive dygtig til at lave mad.

Der vil være madlavningsfestivaler og kulinariske begivenheder fra hele verden. Restaurantkunder vil bedømme dit arbejde – de bedste får likes. Desuden er kunststilen i dette spil lys og farverig, så du får lyst til at spille det mere.

Udvikler – Magic Seven CO. LTD

Udgivelsesdato – december 2019

Platforme – iOS | Android

Cooking Craze: Restaurant Game

Madlavning af videospil såsom Cooking Craze er populært delvist på grund af deres farverige og dragende kunststile, og dette er et af mange aspekter, der får spillet til at skille sig ud. Den har også et simpelt kontrolskema, der appellerer til hverdagsspillere.

Dette spil handler om madkombinationer. Du kan tilberede forskellige køkkener og endda bage kager, du ikke kan lave i andre madlavningsspil. Du kan også udvide din virksomhed, efterhånden som du lærer nye opskrifter.

Cooking Craze har en masse funktioner, der vil holde dig hooked. Der er køkkenturneringer, quests og niveaufremskridt for at holde dig underholdt. Hvis du kan lide at lave mad, er dette et af de bedste spil for dig.

Udvikler – Big Fish Games

Udgivelsesdato – juni 2017

Platforme – iOS | Android

Madlavningsfeber

De fleste restaurant management spil fokuserer på forretning. Cooking Fever er imidlertid det ideelle spil for dem, der ønsker at få erfaring med restaurantledelse uden at opgive deres passion for madlavning.

Cooking Fever har til formål at præsentere madkombinationer attraktivt inden for en kort periode. Et restaurantstyringssystem er også integreret i gameplayet fra starten.

Det er gratis at bruge alt fra køkkenmaskiner til restaurantudsmykning. Du kan give gratis småkager og cupcakes ud for at få din fødevarevirksomhed til at vokse. Disse faktorer gør Cooking Fever sværere at spille end andre lignende spil. Alligevel er det sjovt at drive en restaurant uden at opgive dit job.

  Top 40 bedste Coinbase-alternativer

Cooking Fever-appen er gratis, men der findes annoncer og køb i appen. De, der kan lide madlavningsspil med over 1.000 niveauer, bør tjekke Cooking Fever ud.

Udvikler – Nordcurrent

Udgivelsesdato – august 2014

Platforme – iOS | Android

Dungeon Munchies

Dungeon Munchies madlavningsspillet er anderledes end andre madlavningsspil.

I stedet vil vi fokusere på at udvikle og perfektionere opskrifter, der maksimerer næringsindholdet i dine ingredienser. Desværre er disse ingredienser dine fjender; du kan dog dampe broccoli-dæmoner til senere indtagelse.

Selvom spillet blev udgivet som tidlig adgang og fuldt ud for kun et par måneder siden, er Dungeon Munchies allerede steget til toppen af ​​ranglisten for madlavningsspil.

Udvikler – maJAJa

Udgivelsesdato – juni 2019

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Android, Microsoft Windows, Mac-operativsystemer

God pizza, god pizza – madlavningssimulatorspil

En persons kærlighed til pizza kender ingen grænser. Nogle mennesker er så passionerede omkring pizza, at de er villige til at spille et videospil med temaet pizza! Hvis det beskriver dig, så er Good Pizza, Great Pizza spillet for dig.

Det er et drømmende, pastelfarvet tycoon-spil, hvor du konkurrerer mod rivaliserende pizzeriaer. Der er ikke mange pizza-centrerede restaurantspil på Android, men denne er god. Til sidst vil du eje en butik, efterhånden som du kommer videre gennem spillet, og du kan udvide din nye restaurantkæde over hele verden.

Du har en begrænset mængde tid til at lave pizza i dette spil. Da butikken lukker om natten, kan du lave pizzaer til kunderne et par timer dagligt. Efter en hård dags arbejde kan du bruge dit overskud til at udvide dit pizzaimperium!

Dette er et af de bedste madlavningsspil, der findes, så hvis du leder efter noget sjovt, så download det nu – det er gratis til Android og iOS med køb i appen.

Udvikler – Tapblaze

Udgivelsesdato – januar 2023

Platforme – Nintendo Switch, Android, iOS, Microsoft Windows, macOS, Mac-operativsystemer

De fleste børn fra 90’erne drømmer om Krusty Krab og Krabby Patties. Hvis du er en af ​​dem, bør du tilføje SpongeBob: Krusty Cook-Off til din liste over madlavningsspil.

Dette spil lader dig spille, mens SpongeBob laver Krabby Patties. Du starter som yngelkok og arbejder dig op til at blive den bedste fastfoodkok. Til sidst vil du låse op for karakterer med unikke outfits og udvide dine madvalg. Der er også mange aktiviteter, spil, begivenheder og en historie for at underholde dig.

Spillet har mange kendte ansigter og steder. Når du spiller det, vil du indse, hvor meget nostalgi og fanstøtte spillet er afhængig af. Spillet kan se ud som pay-to-play for nye spillere, hvilket er godt. Men hvis du nyder serien, er dette stadig et af de bedste madlavningsspil.

Udvikler – Tilting Point, Nukebox-studier

Udgivelsesdato – maj 2020

Platforme – Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, iOS

Stjernekok

Star Chef er et af de bedste madlavningsspil på mobilen. Det er ikke overraskende. Det giver dig mulighed for at drive en 5-stjernet restaurant og café. De fineste råvarer vil hjælpe dig med at skabe imponerende retter med kokke i verdensklasse. Når du opfylder kundernes ordrer, vil du finpudse dine færdigheder og bevare din virksomheds omdømme.

Der er også et restaurantstyringsaspekt, ligesom andre spil. Spillet lader dig opgradere madlavningsapparater, administrere personale, tilpasse dekorationer, dyrke din mad og meget mere. Dette spil har endda en drive-through, som du normalt ikke ser i madlavningsspil.

Det er gratis at spille Star Chef-spillet, men du vil se annoncer og køb i appen.

Udvikler – 99Games

Udgivelsesdato – august 2014

Platforme – Android, Microsoft Windows, iOS og Mac operativsystemer

Afsluttende ord

Uanset om du er en håbefuld kok eller en restaurantør, kan de bedste madlavningsspil være sjove og vanedannende. Det er slet ikke overraskende. Du finder titler til afslappede og konkurrencedygtige spillere og spil, du kan spille med venner.

Pas derfor på, hvis du er mere interesseret end nogensinde i disse spil. Når du spiller, er du ikke klar over, hvor meget tid der er gået, og du kan føle dig sulten. Hvis du leder efter sjov, hvad stopper dig så? Spil de bedste madlavningsspil og lav lækker mad!

Tjek derefter madlavningsapps for nemt at prøve nye opskrifter derhjemme.