10 websteder, der betaler dig for at lytte til musik [2023]

I stedet for at lytte til musik i din gallatid gratis, kan du få noget afkast i form af penge, mens du også opdager nogle nye melodier.

Ja, det er muligt ved hjælp af forskellige lyt og tjen sider. Disse websteder vil betale dig for at lytte til musik. Er det ikke virkelig fantastisk?

Lad os lære mere om det efter at have forstået fordelene ved at lytte til musik!

Fordele ved at lytte til musik

En af de ting, der kan gavne hjernens sundhed, er at lytte til musik. Det hjælper med at holde hjernen aktiv, da hjernen hjælper os med at udføre alle daglige aktiviteter. Lad os se på nogle flere fordele, der følger med at lytte til musik.

Musik forbedrer hukommelsesstyrken

At nyde musik kan stimulere flere hjerneområder, der er involveret i behandlingen af ​​minder, inklusive den præfrontale cortex. Desuden kan deltagelse i musikalske aktiviteter, såsom at spille på et instrument, forbedre hukommelsen og kognitiv ydeevne ved at forbedre hjernens forbindelse og neuroplasticitet.

Reducerer stress og forbedrer sundheden

Kortisolniveauet kan falde som følge af at lytte til musik. Lyt til musik for at hjælpe dig med at slappe af efter en stressende dag. Syng med og bevæg dine fødder i takt for at få en optimal terapeutisk effekt.

Musik tilskynder til altruisme

Måske overraskende kan musik endda fremme en følelse af fællesskab og medfølelse. Et andet hormon, der frigives, mens du lytter til musik, er oxytocin. Det er kendt som “kærlighedshormonet”, da det fremmer følelser af tillid og nærhed.

Musik fremmer intelligens

En stigning i IQ kan naturligt forekomme, fordi bearbejdning af musik kræver hele hjernen. Hjernens halvkugler skal kommunikere for at forstå og forbinde de lyde, der modtages af hvert øre. Corpus callosum har flere neuronale forbindelser og er mere vital, når man lytter til musik. Du kan forbinde tanker og ideer hurtigere på grund af den hurtigere bindende processorkraft, der følger.

Forbedrer kreativitet og produktivitet

Nylige undersøgelser viser, at musik kan øge kreativiteten og produktiviteten. Sæt et opløftende soundtrack på, hvis du har problemer med at skrive eller har brug for at tænke på et innovativt koncept. Du vil udvikle nye metoder til at formidle dine synspunkter på grund af tempostigningen.

At lytte til din yndlingsmusik er den mest beroligende og revitaliserende aktivitet. Når du er udmattet, kan musik hjælpe dig til at slappe af. Det har magten til at ændre nogens følelser øjeblikkeligt.

Selvom det kan virke absurd, er det muligt at tjene penge, mens du nyder musik. Et stigende udvalg af individer bliver kompenseret for at lytte til deres yndlingsmusik. Men hvor meget? Lad os lære mere om det.

Hvor mange penge kan du forvente at tjene på at lytte til musik?

Der er forskellige muligheder åbne for dig, hvis du ønsker at tjene penge, mens du nyder musik.

Alt efter hvilken platform du bruger, er der forskel på, hvor meget du kan tjene. For eksempel kan nogle websteder betale dig $0,02 til $0,2 for hver sang, mens andre måske betaler $1 til $15. Hvis du er seriøs omkring dit sidejob, kan du forvente at tjene mellem $100 og $200 om måneden bare ved at nyde musik.

  Sådan læser du en diskette på en moderne pc eller Mac

Dit gennemsnitlige månedlige overskud kan dog ændre sig, fordi hvert websted betaler forskelligt. Specifikke platforme kan også give yderligere muligheder for at tjene penge, såsom at indsende anmeldelser og bedømme musikafspilningslister.

Lad os nu lære mere om de apps, der kan betale dig, mens du lytter til musik.

Nuværende

Med installationen af ​​Android- og iOS-baseret mobilsoftware Current kan du blive betalt omkring $600 årligt for at lytte til musik på din telefon. Hvis du vil tjene penge, mens du lytter til musik passivt, hører dette til den mest givende app.

Du optjener point, når du opretter forbindelse til de radiostationer, du vælger – fra hiphop til country. Hvis du fortsætter med at lytte mere og mere, vil din indkomst stige. Current vil ikke opkræve noget for at lytte til nøje udvalgt musik. Du kan få point ved at trykke gentagne gange på afspilningsknappen.

Det mest fremtrædende træk ved dette program er, at du kan tjene penge, mens du træner, arbejder på arbejdspladsen eller endda rejser. Dine point kan bruges til at købe gavekort, lave musikoptagelser til offlinelytning eller udbetale med PayPal.

Afspilningsliste Push

Playlist Push er en app, der lader dig tjene penge på at skrive musikanmeldelser. Formålet med at betale for at lytte til musik er at støtte kommende musikere og optrædende. Denne hjemmeside er velegnet til dig, hvis du har et fremragende øre for musik og er dygtig til at skrive anmeldelser.

For at tjene penge ved at nyde musik her, skal du være berettiget. På enhver af disse musikafspilningslister, inklusive dem på YouTube, Spotify og Apple Music, skal personen være ejeren og have mange følgere. Appen er nem at bruge, og du skal kun være god til at skrive anmeldelser for at komme i gang.

Playlist Push sørger for en fremragende lønsats. Du vil blive betalt $12 for hver sang, du anmelder. Pengene vil blive overført direkte til din registrerede bankkonto. Det er en top-app med topfunktioner med det ene formål at forbinde kunstnere.

Hit Predictor

En anden fremragende musikforskningsvirksomhed, der forhåndstester sange, før de udsendes, er Hit Predictor. Brugere modtager betaling i bytte for at lytte til musik og give anmeldelser. Her skal brugerne kun tilmelde sig, vælge deres foretrukne genre, lytte til den tilbudte prøve og give den en vurdering.

Brugere af Hit Predictor har adgang til en betydelig database med helt ny og uudgivet musik. Når du tilmelder dig, kan du vælge den musik, du vil høre. Giv derefter den sang, du lige har lyttet til, en vurdering.

Kunder modtager point fra virksomheden. Du modtager 3 point, svarende til $1, for hver sang, du bedømmer. Når du har nok point, kan du bytte dem ind med belønninger som Amazon-gavekort. Brugere kan også drage fordel af at rangere musikere.

Skær tærten i skiver

Slice The Pie er blandt de mest kendte websteder for betalte anmeldelser online. Hvis du sætter pris på at dele dine musikalske ideer, kan det være en af ​​de bedste måder at tjene ekstra penge på. Giv anmeldelser af sangen efter at have slappet af og lyttet til noget musik.

Niveauet af anmeldelsen såvel som musikgenren vil påvirke din løn. Den typiske betaling for hver anmeldelse er dog mellem 2 og 20 cent. De penge, du tjener, kan også overføres til din PayPal-konto.

For at anmelde en sang på hjemmesiden skal du lytte til mindst 90 sekunder af den. Det bedste er, at du kan lytte til det, mens du anmelder det. Antag, at du er utrolig produktiv og lav 40 anmeldelser på en time. Du ville sandsynligvis få chokerende $4 for det.

  Sådan tilføjer du et websted til din iPhone eller iPad-startskærm

Musicxray

Musicxray giver musikere mulighed for at bidrage med deres melodier og blive betalt for at gøre det. Det er en hjemmeside, der linker. Det er ikke spejdere med kunstnere. Ved at indsende deres sange til webstedet og få følgere, kan disse musikere reklamere for deres musik og udvikle en fanbase til en fast pris.

Med det formål at lytte til deres foretrukne musik kan brugere registrere sig som fans. Størstedelen af ​​optagelserne varer kun 30 sekunder. Musicxray bruger kun PayPal til at betale sine brugere. De giver brugerne 10 cents for hver sang. Minimumsudbetalingskravet er $20. Appen opfordrer stærkt sine brugere til at tjene, mens de lytter til musik som en sidekoncert.

Fortjent

Et betalt-to-do-websted kaldet Earnably betaler sine medlemmer for at udføre specifikke job. Brugere skal afslutte opgaver, som de modtager point for. Du får et varieret antal point for at løse hver opgave. Disse aktiviteter omfatter at lytte til radio, se reklamer eller musikvideoer eller lave undersøgelser.

Organisationen tilbyder en række gavekort og hurtige incitamenter gennem partnerskaber med mere end 30 partnere, så du kan indløse dine point, når du vil. Appen giver en af ​​de bedste platforme til at tjene nogle sidepenge.

Brugere af Earnably betales via forskellige apps som PayPal, Bitcoin og Amazon-gavekort. Det absolutte minimumsudbetalingsbeløb er $2 eller 225 point. Tilmelding er en ubesværet opgave og tager næppe et par minutter. Det er nemt at tjene nogle penge, og at tjene nogle nemme penge via denne app går aldrig af mode.

RadioTjen

RadioEarn er navnet på både en radiostation og en applikation. Det er gratis at tilmelde sig. Efter at have oprettet en konto på deres hjemmeside, kan du lytte til radioen. Du kan indbygge radioen på din hjemmeside, så besøgende kan lytte.

At generere passiv indkomst er også muligt med denne mulighed. Du kan inkludere dette radiostationslink på din hjemmeside eller profiler på sociale medier for at tjene penge, hver gang nogen klikker sig videre til radiostationen. For dig og vores partnere tilbyder appen en stabil pointudveksling samt adskillige sikkerhedsforanstaltninger.

Du kan hæve dine gevinster via Bitcoin, Amazon-gavekort eller bankoverførsler. Fra den følgende måned vil disse point blive konverteret til USD.

Soundhalla

På musikbelønningswebstedet Soundhalla kan musikelskere tjene penge ved at lytte til deres yndlingssange. Virksomheden har specialiseret sig i softwareudvikling og ønsker at gøre det nemmere for brugerne at opdage populære sange.

Installer appen, og tilmeld dig ved at udfylde dine oplysninger, og du er klar til at gå. Appen lader dig slå populære sange op og lytte til musik, der passer til dit humør. At finde ædelstene kan tjene dig op til $50. Disse ædelstene konverteres derefter til penge, og du kan få pengene ind på din konto hver 90. dag.

Platformen hjælper også forskellige genrer af kunstnere ved at promovere deres arbejde. Du kan også tjene ekstra ædelstene ved at sende et henvisningslink til dine venner og familie.

Kontant 4 minutter

Et websted kaldet Cash4minutes kompenserer sine brugere for at foretage opkald og lytte til radio. Brugere tilmelder sig en konto og giver deres kontaktoplysninger, herunder fastnetnumre. Du modtager beskeder med tilsvarende opgaver, der skal afsluttes, når du har oprettet din profil.

Efter registrering kan du finde de lande, der er angivet på websiden, og deres telefonnumre. Blot at taste nummeret vil lade brugerne høre radioprogrammet i den anden ende. Udbetalingsperioden må højst være 35 dage, og for internationale opkald kan den strække sig op til 50 dage.

Brugere har valget mellem at stille ind på en hvilken som helst radiostation, der sender i øjeblikket. Lyttere til Cash4minutes modtager omkring $0,08 hvert minut. Du kan modtage betalingerne via PayPal, Bitcoin eller Litecoin, eller endda bruge Amazon-gavekort til at få din udbetaling.

  Hvad skal man gøre, når Amazon siger, at ordren endnu ikke er afsendt?

Musik Gateway

Music Gateway er en tjeneste, der hjælper musikere med at markedsføre og distribuere deres musik på velkendte streaming-websteder, herunder Spotify, Soundcloud og Apple Music. De giver rimelige omkostninger og lader brugerne beholde det fulde ejerskab af deres royalties.

Music Gateway giver også en gratis prøvekonto til musikdistribution. Brugere kan endda tjene på at henvise folk til tjenesten. Appen giver dig en anstændig udbetaling som en passiv indkomst. Når du virkelig tager dig tid til at undersøge Music Gateways hjemmeside, vil du blive overrasket over, hvor forskellige dens tilbud og varer er.

Ved første øjekast kan virksomheden fokusere på kunstnerudvikling og musikfremme. Du kan gemme alle dine musikalske afspilningslister, sange, data og projekter på Music Gateway-skytjenesten. Kunstnere kan nu nemt organisere deres sange ved hjælp af en meget sikker database.

Liste over deltids-/fuldtidsjob for at tjene penge, mens du lytter til musik

Her er nogle deltidsjobs, der kan hjælpe dig med at tjene penge, mens du lytter til musik.

#1. Arbejder i en pladebutik

Du kan bruge din adgang til en bred vifte af musik som pladebutiksmedarbejder til at generere indkomst på flere måder. At starte en musikanmeldelsesblog eller podcast er et valg. Du kan lytte til nye albums, kritisere dem og tjene penge gennem sponsorater og reklamer.

Kunder kan også modtage tilpassede musikanbefalinger fra dig til en pris, enten personligt eller online. Du kan også oprette afspilningslister, sælge dem på tjenester som Spotify eller Apple Music og få betalt for hver stream.

#2. Arbejder som DJ

Der er adskillige måder for en DJ at tjene penge på deres kærlighed til musik. Den første måde at få penge på er ved at spille til fester, klubber og sammenkomster. Dit gebyr vil variere afhængigt af dit niveau af popularitet, oplevelse og omfanget af begivenheden.

Derudover kan du tjene penge ved at støtte og sponsorere musikrelaterede virksomheder og produkter. Du kan tjene penge på din tilstedeværelse på sociale medier ved at producere musikrelateret indhold som afspilningslister eller videoer og arbejde med virksomheder om at oprette sponsorerede opslag.

#3. Streamingkurator

Du kan tjene penge som streamingkurator ved at oprette og markedsføre spillelister med forskellige musikgenrer. Du kan lande annoncerings- eller sponsorpartnerskaber med virksomheder, der ønsker at nå dit publikum, ved at lave playlister af høj kvalitet, der tiltrækker et betydeligt publikum.

Ved at bruge din viden som kurator kan du rådgive folk, der ønsker at lave deres playlister, eller til dem, der arbejder i musikbranchen.

#4. Transskriber sangtekster

Transskribering af tekst er en værdifuld service, der kan hjælpe forfattere, musikudgivere og kunstnere med at sikre, at teksterne er korrekte og overholder loven. Du kan arbejde som freelancer for at tjene penge ved at transskribere tekster. Du kan også indstille priser baseret på sværhedsgraden af ​​teksten eller deadline for færdiggørelse, og du kan fakturere efter sang eller time for transskribering af arbejdskraft.

#5. Start et websted, en podcast eller en YouTube-kanal for at anmelde musik

Oprettelse af en musik-fokuseret hjemmeside eller YouTube-kanal har potentialet til at indbringe penge på flere måder. Indtægter gennem annoncering er én metode. Ved at få en tilhængerskare kan du tjene penge ved at lade annoncører indsætte annoncer på din hjemmeside eller YouTube-kanal.

En anden tilgang er gennem affiliate marketing, hvor du kan markedsføre varer forbundet med musik og tjene penge på køb foretaget ved hjælp af dit affiliate link.

#6. Skrivning til musikanmeldelsessider

Musikanmeldelseswebsteder hyrer ofte uafhængige forfattere til at skrive om musik til deres artikler eller anmeldelser. Du kan få penge ved at engagere dig med et publikum, mens du lytter til, analyserer og diskuterer musik ved at slutte dig til som forfatter til disse websteder. Du kan tjene flere penge ved at skrive flere artikler.

Konklusion

Afslutningsvis kan musikere og indholdsproducenter, der ønsker at kommercialisere deres arbejde online, tjene penge gennem musiksider. Kunstnere kan tjene penge ved at bruge websteder som Spotify og YouTube til at drage fordel af streaming royalties, reklamer, varesalg og fansupport.

Så det er på tide at gøre din hobby med at lytte til musik til en sideoptræden for at indbringe de ekstra penge.

Du kan også udforske nogle apps for at tjene penge ved at dele dit internet