10 bedste lommeregnerapps til nemt at løse komplekse matematiske ligninger (Android & iOS)

Indrøm det! Matematik er en svær nød at knække.

Fra komplekse problemer til selv de mest fundamentale, kan løsningen af ​​den matematiske ligning være udfordrende for selv de klogere.

Komplekse beregninger tager meget tid at løse, især problemer som calculus og trigonometri. Det er, når du har brug for den videnskabelige lommeregner. Du kan dog ikke altid have disse videnskabelige lommeregnere ved hånden.

Således har dette indlæg delt listen over de bedste videnskabelige lommeregner-apps.

Fordele ved Scientific Calculator Apps

Lommeregner-apps hjælper med at løse de grundlæggende til avancerede niveauer af aritmetiske problemer. Du kan ikke altid have den videnskabelige lommeregner ved hånden. Det er derfor, disse mobilapps kan vise sig at være til stor hjælp til at løse matematikproblemer.

Lad os se på de mange fordele ved at bruge matematikberegnerapps:

#1. Let at bruge

En af de største fordele ved at bruge online lommeregnerapps er deres brugervenlighed og tilgængelighed. Disse apps har en intuitiv grænseflade og kan tage sekunder at løse matematiske problemer.

Alt du skal bruge er at droppe problemet og symbolerne i den rigtige rækkefølge, og lommeregneren vil give dig det præcise svar.

Det bedste er, at det vil lede dig gennem trin for trin af problemløsning, så du kan forstå begrebet sådanne problemer.

#2. Forskellige beregninger

Lommeregner-apps er ikke kun til at løse grundlæggende addition, subtraktion og multiplikation, men også til at løse kompleks aritmetik og algebra. Du kan effektivt løse aldersproblemer, arealer og volumen, andengradsligninger og endda regning.

#3. Nøjagtig og effektivitet

Traditionelle beregninger kræver pen og papir, og chancerne for at lave fejl er store. Online matematikberegnere er ikke kun hurtige, men præcise. Hvis du indtaster det rigtige input, får du det præcise svar inden for få sekunder.

Derudover får du en gennemgang af de trin, du har taget.

#4. Tilpasset læring

Nogle lommeregner-apps har også funktioner til matematikløsning, hvor eleverne kan få ekstra øvelsesprøver og opgaver. Det tilbyder funktioner som tilpassede læringsoplevelser i løsning af komplekse matematikproblemer.

Hvad ellers? Nogle premium lommeregnerapps tilbyder eksperthjælp til at forbedre læringsoplevelsen.

Nedenfor har vi listet nogle fremragende lommeregner-apps, der dygtigt kan løse de længste matematikberegninger, hvilket sparer tid. De fleste af disse online lommeregner-apps, vi har delt, er tilgængelige på Apple Store og Android.

Lad os springe ind på listen over bedste videnskabelige lommeregnerapps med deres topfunktioner:

Panecal videnskabelig lommeregner

Panecal by Appsys er en videnskabelig lommeregner-app til iOS- og Android-brugere. Denne 32 bit lommeregner app giver dig mulighed for at vise og redigere formlerne, så du ikke laver nogen fejl. Du kan også gemme de tidligere formler for at begynde hvor du slap.

  Sådan stabiliseres en video på Android

Det er også muligt at bruge variabel hukommelse til at ændre nogle værdier for endelig at beregne dem.

Du kan navigere til enhver formel eller ethvert tal på skærmen eller rulle gennem formlerne. Panecal har forskellige bevægelser, såsom et langt tryk for at kopiere og indsætte.

Hurtige funktioner:

 • Brugere kan gendanne formlerne og kontrollere svarhistorikken fra grænsefladen.
 • Appsys tillader beregninger af binære tal, decimaler, oktale og hexadecimale tal.
 • Den udfører forskellige matematiske operationer som inverse trigonometriske funktioner, logaritmiske funktioner, potensfunktioner, potensrodsfunktioner, faktorialer, absolutte værdier, procentberegninger, modulo-beregninger og polære og kartesiske koordinater.

Tilgængelig på: Google Play Store og Apple Store

Desmos

Desmos er en grafisk lommeregner-app, der er specielt designet til at kortlægge de polære og kartesiske koordinater. Alt du behøver er blot at indtaste en ligning, og denne grafiske lommeregner vil tegne linjer og parabler inden for få sekunder.

Denne matematik-app giver også brugere mulighed for at plotte polære og kartesiske grafer ved hjælp af de intuitive skydere og dataindtastningsværktøj.

Hvad ellers?

Desmos kan problemfrit tegne trigonometriske ligninger, løse calculus- og precalculus-problemer og endda demonstrere de statistiske data, der svarer til dataene.

Hurtige funktioner:

 • Desmos har også en videnskabelig lommeregner, der løser komplekse matematiske problemer som kvadratrødder, terninger og endda logfiler.
 • Desmos kræver ingen internetforbindelse. Du kan få adgang til appen selv offline.
 • Det tilbyder en skærmlæser til at fange billedet og tegne en graf.
 • Desuden kan brugere også bruge lydspor til at forstå plottet bedre.

Tilgængelig på: Play Store og Apple Store

GeoGebra

GeoGebra er en matematisk problemløser-app, der kommer med en tavlefunktion. Uanset om du vil arbejde individuelt eller præsentere det for klasseværelset, fungerer GeoGebra problemfrit.

Denne gratis lommeregner-app løser forskellige matematiske problemer, herunder beregning, statistik, geometri og algebra.

Du kan oprette grafer ved hjælp af træk-og-slip-grænsefladen. Plus, du har fleksibiliteten til at manipulere graferne ved hjælp af fingerskydere.

GeoGebra har en enkel grænseflade med tilgængeligheden af ​​forskellige former og linjer, som du kan bruge i plotning og lining.

Hurtige funktioner:

 • Brugere kan kortlægge realtidsberegningerne og kontrollere variablerne i bunden for at justere graferne.
 • Desuden er der et væld af gratis læringsaktiviteter, som du kan søge efter fra appen.
 • Du kan samtidig skifte mellem algebra- og tabelvisningen.

Tilgængelig på: Play Store og Apple Store.

RealCalc videnskabelig lommeregner

Du vil ikke være tilfreds med dens traditionelle brugergrænseflade, men med den slags funktionaliteter, som disse lommeregnerapps løser.

RealCalc er en videnskabelig lommeregner-app til Android-brugere. Den har over 20 millioner downloads og forskellige 5-stjernede anmeldelser. Lommeregner-appen er bygget på en måde, der ligner en rigtig lommeregner.

RealCalc løser komplekse matematiske problemer som potenser, rødder, eksponenter, trigonometriske funktioner og endda logfiler.

Der er absolut ingen klokker og fløjter i denne app.

Realcalc har funktioner som videnskabelige beregninger, historie, minder og enhedskonverteringer. Ligesom den rigtige lommeregner understøtter denne app 12 cifre og kommer i forskellige stilarter og formater.

Hurtige funktioner:

 • Appen giver både liggende og stående visninger.
 • Det understøtter binære, oktale og hexadecimale beregninger.
 • RealCalc understøtter forskellige grafik- og skærmopløsninger i alle størrelser.
  Sådan gør du din Android-telefon hurtigere: 11 måder

Tilgængelig på: Play Butik

Videnskabelig regnemaskine

Hvis du har brug for en simpel videnskabelig lommeregner, vil jeg anbefale Scientific Calculator fra Simple Innovation. Lommeregner-appen kommer med en traditionel, men brugervenlig grænseflade.

Du ville dog ikke have svært ved at bruge denne lommeregner-app. Tryk længe på tallene for at vælge konstanter, variabler og metrikker som π.

Ved hjælp af denne lommeregner-app kan du udføre aritmetiske operationer, herunder log, grafregner, andengradsligning og matricer.

Tilgængelig på: Play Butik

TechCalc Scientific Lommeregner

TechCalc er en videnskabelig lommeregner-app, der er egnet til at løse matematik- og fysikproblemer. Den leveres med 12 forskellige computertilstande. TechCalc har 44 forskellige beregningsmuligheder, en videnskabelig referencesektion og en periodisk tabel over elementer.

Referenceafsnittet omfatter forskellige beregninger, herunder fysiske love, matematisk algebra, elementær algebra, pH-beregner, BMI-beregner og andet.

Den brugervenlige grænseflade lader dig zoome ind eller ud på cifrene ved at bruge + eller – knapperne. Selvom der er en gratis version af appen til Android, kommer den med bannerreklamer.

Du kan betale en startpris på $2,99, hvis du har brug for en annoncefri version.

Hurtige funktioner:

 • Lommeregner-appen tilbyder en 64-bit programmeringstilstand, der tilbyder hexa-, okta-, binære- og decimaltal.
 • Brugere kan tilpasse lommeregnerens grænseflade ved at vælge mellem forskellige layouts.
 • Beregninger kan optages, så brugerne kan få adgang til beregningshistorikken.

Tilgængelig på: Play Butik

Gratis 42

Kan du huske de gamle HP-42S regnemaskiner? Free42 er den nøjagtige genimplementering af det.

Free42 er en open source-beregner-app, der har en traditionel brugergrænseflade og fungerer meget som din gammeldags lommeregner. Lommeregner-appen har to visninger – Standard og Landskab.

Hvad er mere? Du kan vælge mellem en bred vifte af skins og uploade det udseende, du ønsker. Men hvis du leder efter en lommeregner, der løser komplekse funktioner som parabler og polære og kartesiske koordinater, kan du få den forbedrede version af Free42.

Plus42 er en forbedret version af Free42 lommeregner-appen. Den kommer med 8 rækker og 22 kolonner i alt.

Hurtige funktioner:

 • Brugere kan importere og eksportere dataene.
 • Matematiske problemer kan udskrives og er mest kompatible med HP-82240 printeren.
 • Free42 er tilgængelig på Linux, Windows samt MacOS.

Tilgængelig på: Play Store og Apple Store

NCalc Scientific Calculator App

NCalc er en enkel, men kraftfuld lommeregner-app, der giver dig mulighed for at løse ethvert matematisk problem, som hvordan du skriver dem på et stykke papir. Appen fungerer rigtig godt med sine to tilstande – symbolsk og numerisk.

NCalc kan løse komplekse og grundlæggende problemer såsom generelle og kubiske, andengrads- og kvartsligninger. Ydermere kan du også beregne derivater, integraler og kalkulusproblemer.

Derudover genererer tabelfunktionen tabelbasen ved indtastning af udtrykket. Brugere kan generere beregningshistorik og eksportere beregningerne inden for få sekunder. For at give flere dikkedarer kommer appen med forskellige stilfulde temaer og skrifttyper.

Hurtige funktioner:

 • Decimalformatet kommer i fem former; normal, teknisk SI, naturvidenskab og fast.
 • Udover matematiske beregninger løser NCalc også fysikligninger såsom vektorer.
 • Appen tilbyder forskellige tastaturlayouts, som ligner 115 es plus, 991 es plus, 300 es plus og 991 ex modeller.
 • En af de bedste funktioner er dens multi-graf arbejdsområde, hvor forskellige brugere kan samarbejde.
  Ret WhatsApp-status, der ikke vises på Android

Tilgængelig på: Apple Store

Tryvin lommeregner

Calculator+ fra Tryvin er specielt designet til iPhone og iPad. Den kommer med en tiltalende grænseflade og store tastaturskrifttyper. Tryvin tilbyder en elegant lommeregnerlignende grænseflade, der understøtter mange avancerede funktioner, herunder avanceret redigering, kopier og indsæt og endda eksport og import.

Mens den gratis version af denne app inkluderer den videnskabelige lommeregner, tilbyder den opgraderede version en bred vifte af funktionaliteter.

Tryvin lommeregner-app har en håndskriftsfunktion, hvor brugerne kan skrive ligningerne ved hjælp af deres hænder i stedet for tastaturerne.

Hvad ellers? Du kan løse komplekse matematiske problemer, herunder polynomieligninger, lineære ligninger, plotgrafer og statistik.

Hurtige funktioner:

 • Tryvin har en række forskellige temaer og skins i designbiblioteket.
 • Valutaberegneren inkluderer funktioner som valutakurser og adgang til over 150 valutaer.
 • Du kan integrere lommeregneren med dit Apple Watch og betjene den direkte.

Tilgængelig på: Apple Store

PCalc Lite

PCalc tilbyder funktioner, der er mere omfattende end de andre videnskabelige lommeregnerapps. Den er perfekt til videnskabsmænd, ingeniører, programmører og alle, der har brug for en fuldt funktionel lommeregner.

På højre side tilbyder appen RPN-tilstand med fuld stack-skærm. Den har et omskifteligt knaplayout, der inkluderer både lodrette og vandrette layouts. Plus, der er en fuld editor, der kan tilpasses og kan deles med andre.

Brugere kan vælge mellem en bred vifte af temaer, fra minimalistiske til mest slående. Det, jeg kunne lide mest ved denne lommeregner-app, var dens stilfulde grænseflade og 3D-visningen.

Hurtige funktioner:

 • Funktionen med delt skærm giver dig mulighed for at åbne to vinduer på samme tid.
 • Det understøtter også Apple Watch med funktioner, der muliggør stemmesøgning og en tipberegner.
 • Lommeregner-appen understøtter hexadecimale, oktale og binære beregninger.
 • Det tilbyder to layouttilstande – Engineer layout og Tape layouts.

Tilgængelig på: Apple Store

Hvad skal du kigge efter, når du vælger en videnskabelig lommeregner-app?

Videnskabelige lommeregnerapps tilbyder omfattende funktioner i en dedikeret lommeregner.

Det afhænger af dine krav, om du leder efter en avanceret lommeregner-app med alle klokker og fløjter eller bare en med grundlæggende funktioner.

Her er en hurtig tjekliste over faktorer, du bør overveje, når du vælger en lommeregner-app:

 • Brugervenlig grænseflade: Ingen kan lide klodset brugergrænseflade og rodede funktioner på ét sted. Vælg apps med en ren grænseflade med store layouts og klare tastaturskrifttyper.
 • Nem eksport og import: Du bør også overveje lommeregneren, der lader dig eksportere og importere problemer og løsninger samtidigt.
 • Beregningshistorik: De fleste apps leveres med denne funktion. Lommeregner-appen skal give beregningshistorik for de tidligere problemer.
 • Smart Watch Support: Ikke nødvendigvis, men dette er en af ​​de fremragende faktorer at overveje. Din lommeregner-app bør understøtte smartwatches såsom Apple Watch, så du kan få direkte adgang til det.

Forfatterens note

De videnskabelige lommeregner-apps, der er nævnt i denne artikel, er brugervenlige på trods af, at de tilbyder forskellige funktioner. Hvis du har simple beregninger, anbefaler jeg at gå med den gratis version af Free42.

Men hvis du har komplekse funktioner at gøre, skal du gå med TechCalc, GeoGebra og Tryvin. Tjek disse lommeregner-apps, og hav det sjovt med at komme tættere på din kærlighed til matematik.

Glem ikke at tjekke de bedste STEM-apps til dine børn for at lære videnskab, teknologi og matematik.