YouTube tester nu minispil (og her er hvordan man spiller dem)

Nøgle takeaways

  • YouTube Playables tilbyder en samling af 40 minispil, der er tilgængelige via YouTube-appen eller webbrowseren.
  • Kun YouTube Premium-abonnenter kan få adgang til Playables, og det er ikke tilgængeligt på YouTube Kids-konti.
  • For at aktivere Playables skal du gå til indstillingerne i din YouTube-app og aktivere muligheden “Prøv eksperimentelle nye funktioner”. Funktionen vil kun være tilgængelig indtil den 28. marts 2024.

YouTube har udrullet en samling minispil som en eksperimentel funktion for udvalgte brugere, kaldet Playables. Hvis du er interesseret i at spille, kan du her se hvordan du aktiverer denne funktion og deltager i det sjove.

Hvad er YouTube Playables?

Playables er en samling af YouTube-minispil, som du kan få adgang til på din smartphone via YouTube-appen eller via din computers webbrowser.

I skrivende stund har Playables 40 minispil, som alle ikke kræver nogen download eller installation for at begynde at spille. Spillene er opdelt i otte spilgenrer, hovedsageligt med fokus på Brain & Puzzle og Arcade-spil.

  Sådan aktiverer du YouTubes nye mørke tema på din iPhone

Her er alle de spil, der er tilgængelige i YouTube Playables-sektionen:

Sport

8 Ball Billiard Classic, Basketball FRVR, Carrom Clash, Super Goal

Hjerne og puslespil

Angry Birds Showdown, Brain Out, Collect Em All!, Color Pixel Art, Daily Crossword, Element Blocks, Gold Mahjong FRVR, Onet Connect Classic, Tile Master

Arcade

Cannon Balls 3D, Color Burst 3D, Crazy Caves, Merge Master, Merge Pirates, Moving Co., Northern Heights, Om Nom Run, Pirate Pop, Slice It All!, Stack Bounce

RPG og strategi

Cube Tower, Endless Siege, Merge Heroes

Racing

Draw Climber, Scooter Extreme

Tavle & Kort

Daily Solitaire, FreeCell Solitaire, Gin Rummy

Simulering

Farm Land, My Space Pet, Rainy Boba Cafe

Handling

Magic Cat Academy, State.io

Trivia & Word

Dagens forhindring, Words of Wonders, Words of Wonders: Guru

Mange af disse spil er udviklet af velkendte spiludviklere, såsom FRVR, Nitro Games, Vodoo, Aim Lab, Famobi og Arkadium. Og da nogle af disse udviklere er populære for deres gratis HMTL5-spil, kan du faktisk spille nogle af de spil, der er anført ovenfor uden for YouTube Playables via spiludviklerens officielle hjemmeside eller gennem tredjepartssider som f.eks. HTML5 spil.

  Sådan udvider du din YouTube-kanal til 1.000 abonnenter

Hvem kan spille Playables på YouTube?

Playables er en eksperimentel funktion på YouTube. Da kun YouTube Premium-medlemmer kan teste eksperimentelle funktioner, er minispillene kun tilgængelige for YouTube Premium-abonnenter. Dette betyder også, at dem med YouTube Kids-konti ikke kan få adgang til denne sektion på trods af den børnevenlige karakter af alle minispil i samlingen.

Hvis du beslutter dig for, om YouTube Premium er det værd at få adgang til Playables og alle de andre premium-funktioner, foreslår vi, at du springer det årlige abonnement over og får det månedlige abonnement i stedet for. Dette skyldes, at Playables-funktionen kun vil være tilgængelig indtil den 28. marts 2024. Hvis den ikke bliver en funktion efter den dato, kan den blive annulleret helt.

Hvordan kan du aktivere spilbare spil?

Hvis du ikke blev underrettet om funktionen, men er en Premium-abonnent, kan du prøve at få adgang til Playables blot ved at aktivere eksperimentelle funktioner i din YouTube-app.

For at aktivere Playables skal du åbne YouTube-appen og gå til You-sektionen nederst til højre på din skærm. Åbn derefter indstillingsmenuen ved at trykke på tandhjulsikonet og vælg Prøv eksperimentelle nye funktioner. Du vil blive vist alle de tilgængelige eksperimentelle funktioner. Se efter Spil spil på YouTube, og vælg Prøv det.

  Sådan springer du tilbage og frem 10 sekunder i YouTube og andre apps

Når du har aktiveret YouTube Playables, kan du få adgang til spillene via fanen Udforsk på YouTube. Udforsk-sektionen bør være tilgængelig i almindeligt syn, hvis du bruger en webbrowser. For dem, der bruger deres smartphones, vil et tryk på kompasikonet øverst til højre på skærmen afsløre sektionen Udforsk, hvor Playables er opført.

Alternativt kan du bare fortsætte med at rulle gennem YouTube-hjemmesiden forbi Shorts og breaking news, indtil du ser afsnittet Playables on YouTube. Du kan derefter klikke på et af de 40 tilgængelige minispil for at begynde at spille.

Test af YouTube Playables

Ligesom YouTube har Netflix og TikTok også tilføjet minispil som en del af deres platforme. Hvad YouTube gør anderledes, kræver ingen download eller installation for at spille sine minispil. Dette niveau af bekvemmelighed kan tiltrække flere afslappede spillere til YouTube, hvilket kan øge brugerengagementet og den tid, de bruger på platformen.

Afhængigt af hvordan Playables klarer sig, kan vi se flere platforme implementere minispil i deres tjenester. Eller eksperimentet kunne mislykkes dybt.