Social Catfish Reverse Image Search: Udforsk den digitale verden

Social Catfish er blevet et fremtrædende navn i omvendt billedsøgning. Dette værktøj har løst mange tilfælde af svindel udført gennem falske onlineprofiler. Men kun få mennesker er opmærksomme på sådanne teknologiske fremskridt. De falder let for alle mulige problemer i den digitale verden.

Det Federal Trade Commission rapporterede omkring 70.000 mennesker snydt gennem sådanne romantik-svindel. De undersøgte sagen yderligere og bemærkede, at 40% af fælderne blev lavet via sociale medier, der hurtigt indledte søde samtaler.

Der kan være utallige scenarier, når du støder på et billede, der viser en mistænkelig personlighed eller forfalskede billeder. Omvendt billedsøgning blev et undersøgende udtryk, da tilfælde af online-svindel begyndte at stige. Det blev således bydende nødvendigt at nå kilden til billedgeneratoren.

For et par år siden var det udfordrende at verificere billedfiler📂. Men nu kan du rydde din tvivl om værktøjer som Social havkat. Så det er vigtigt at kende den afgørende rolle, som Social Catfish omvendte søgeværktøj har i at verificere billeder, navne, steder og andre sådanne oplysninger.

Social havkat er lanceret for at spore de mest populære dating-svindel. Disse svindelnumre begyndte pludselig at stige globalt, da mange sager blev registreret om folk, der blev snydt gennem falske profiler.

Folk bruger til at modtage tilfældige venneanmodninger eller følgere på sociale sider. Snart bedrager den anden person dem ved at bruge falske billeder, navne, betegnelser, adresser og yderligere kritisk information for at vinde en persons tillid.

Senere begynder disse bekendtskaber at putte med flagrende beskeder og beder ofte om penge efter et par dages samtale. Disse svindlere undgår video- eller lydopkald for at skjule deres identitet. Kun få ofre føler sig usædvanlige med en sådan adfærd og søger efter måder at finde sandheden bag scenen.

Social Catfish er en online software, der hjælper med at granske data, inklusive billeder, i omvendt søgetilstand. Denne USA-baserede virksomhed kan udtrække information over internettet med 100 % nøjagtighed💯, hvilket også favoriserer mødet med forlængst mistede venner.

Navnet “Social havkat” har stor betydning. Det skaber opmærksomhed blandt offentligheden om, hvordan svindlere illegitimt bruger sociale sider til at komme ind i deres liv. Ligesom en havkat🐟 ville følge en torsk i en tank for at holde den stimuleret eller energisk, på samme måde som en egoist kan lokke en person til at opfylde unødvendige formål.

Således betegner hjemmesiden dating-svindel som catfishing. Den uddyber med et par eksempler på, hvor let folk falder for dem og møder problemer. Bedragerne drager unødig fordel af følelser og falsk for penge, forhold og meget mere.

Derfor har skaberne af Social Catfish givet en platform til at lave omvendte billedsøgninger. Offentligheden eller en gruppe kan bruge dette onlineværktøj til efterforskningsformål. De kan fjerne deres tvivl om ukendte personligheder og dermed beskytte sig selv mod at blive snydt i lang tid.

Social havkat: Funktioner

Social Catfish omvendt billedsøgningsværktøj har et primært motiv til at redde folk fra falske tricks, mens de dater på sociale sider. Det opfordrer til at være opmærksom på personens aktiviteter, før du kommer tættere på, og bruge softwaren til øjeblikkeligt at tjekke baggrunden, hvis symptomerne.

  8 Amazon Kindle-tilgængelighedsfunktioner, der er værd at udforske

Her er funktionerne i Social Catfish-værktøjet.

 • Brugergrænseflade: Værktøjet er nemt at bruge med en brugervenlig grænseflade. Selv en ikke-teknologisk kyndig kan forstå panelet og verificere billeder og anden kritisk information. Med et par klik for at filtrere dataene får brugeren en komplet rapport om omvendt søgning på hjemmesiden.
 • Seks funktioner i omvendt søgning: Du kan bekræfte billeder, navne, brugernavne, e-mail-adresser, lokationer og telefonnumre på personen.
 • Medlemskabsplaner: Der er en medlemskabsplan med en fast tidsperiode og pr. søgeresultat. Du kan købe en hvilken som helst af dem ved at bruge den omvendte billedsøgningsfunktion.
 • Billedsøgningsnøjagtighed: Dette improviserede værktøj fungerer anderledes end Googles billedsøgningsfunktion. Nogle svindlere tackler nemt Googles sikkerhedsalgoritme, men Social Catfish har en selvejende online opsætning, der scanner internettet for nøjagtige resultater.
 • Billedsøgningseffektivitet: Det tager et par sekunder⌛ at spore millioner af websteder for billedmetadata og giver hurtigt mere pålidelige resultater.
 • Databeskyttelse og sikkerhed: De opbevarer medlemmets oplysninger i databasen, men du kan kontakte Social Catfish-supportteamet for at slette dine data fra hjemmesiden.
 • Godkendte rapporter: De omvendte billedsøgningsresultater er autentiske, og du kan bruge dem til at indgive juridiske klager.
 • Hent fuldstændige oplysninger: Dette kraftfulde onlineværktøj kan hente alt i forhold til forespørgslen og kan bruges på enhver anden webside, blog, socialt netværkssted, Google-billeder osv.
 • Kundesupport: Kunderne kan kontakte supportteamet på det angivne telefonnummer mellem 09:00 – 05:00 PST på hverdage. Utilfredse brugere får fuld assistance fra teamet vedrørende rapporterne.

The Social Catfish er i stand til at detektere engelsk indhold på globalt plan, forudsat at en nations it-lovgivning ikke blokerer noget specifikt websted.

Funktioner af social havkat

Når du går ind på Social Catfish’s officielle hjemmeside, viser den onlineværktøjet med specifikke søgemuligheder: Navn, Email📩, Telefon, Brugernavn, Adresse og Billede. Du skal vælge et af disse valg, udfylde de nødvendige poster og trykke på knappen “Søg” for at generere resultaterne.

Du kan bruge Omvendt billedsøgning funktion til at verificere en persons ægthed ved at uploade billedet på panelet og kontrollere, om det tilhører den samme person.

Billedsøgningen er nyttig på mange andre måder. Du kan holde øje med en mistet forbindelse⛓️ med deres billede eller tjekke, om en hjemmeside bruger dine personlige eller copyright-billeder uautoriseret. Du kan også søge efter et tilgængeligt link til at købe et specifikt produkt, du har set på en hjemmeside.

Søgeresultatet er tilgængeligt for betalte medlemmer, som viser alle de links, hvor billedet er fundet. Der er en forsigtighed ved at klikke på de givne links på egen risiko, da de ikke tjekker, om de er malwarebeskyttet.

For at bekræfte et navn på dette panel skal du også indtaste landets navn, hvor personen🙍 hører til, og vælge en specifik aldersgruppe for mere præcise resultater.

Rapporten viser personer med lignende navne. Det giver de sociale mediekonti, telefonnummer, adresse og steder, hvor han har opholdt sig. Du lærer også om hans familiemedlemmer, personlige forhold og eventuelle strafferegistre.

For at søge i en e-mail-konto skal du indtaste e-mail-id’et i det givne felt og generere rapporten. Tjenesten er nyttig til dating par, virksomheder, der ansætter en medarbejder og andre.

  Sådan opdaterer du din Philips Hue-firmware

Søgerapporten viser først listen over sociale konti forbundet med dette id. Du vil også se det tilhørende navn, adresse, telefonnummer og pårørende med det. Nogle gange rapporteres også IP-adressen og placeringen.

#4. Reverse Phone Lookup

Telefonnumre autentificerer en persons identitet tilstrækkeligt, da de er registreret på et bestemt navn. Derfor er det muligt med omvendt telefonopslag funktion til at hente det faktiske navn på den, der ringer op eller en verificerbar ejer.

Normalt bruges falske numre genereret gennem VOIP i online-svindel, og disse har ikke en identitet. Før du går videre i et forhold eller falder i en pengefælde, kan du søge på nummeret efter personens eller organisationens legitimitet.

Du kan søge efter en brugernavn fra et socialt netværk eller datingside på dette panel og kontroller, om profilen er autentisk for personen eller ej.

Dette er også praktisk til at finde ud af en ven, der ikke er i kontakt i lang tid.

#6. Omvendt adresseopslag

Ejendomseksperter anbefaler, at man grundigt undersøger ejendommens papir og andre detaljer, før man køber eller lejer den. Softwaren tager et par sekunder at søge efter en gyldig adresse🌎 og giver en komplet rapport om ejerskabet.

Rapporten indeholder købshistorik, pris, skødeoplysninger, specifikationer osv. Den giver også ejendommens aktuelle status, uanset om den er lejet eller gratis. Du får også at vide, om ejeren har andre ejendomme.

Enkeltpersoner og virksomheder kan bruge dette værktøj til at afgøre, om personens påstand om ophold på adressen er ægte.

Alternativer til social havkat

Lad os se på nogle af de troværdige alternative onlineværktøjer til Social Catfish, der fungerer effektivt i omvendt billedsøgning.

#1. TinEye

TinEye er en Toronto-baseret softwarevirksomhed og var den første til at lancere en omvendt billedsøgningsmekanisme i 2008. Hjemmesiden handler kun om billedgenkendelse og tilbyder ikke nogen anden datasøgningsfunktion.

TinEye-værktøjet anvender computersyn, mønstergenkendelse, neurale netværk og maskinlæringsteknologi til omvendt billedsøgning. Den har indekseret og tilføjet over 61,7 millioner billeder ved regelmæssigt at crawle på nettet og leverer dermed hurtige og effektive resultater.

Funktioner:

 • WineEngines billedgenkendelses-API er populært i drikkevareindustrien til sporing af misbrug af etiketter, mens MobileEngine API hjælper med at købe produkter ved at søge gennem klik. MulticolorEngine er rettet mod farvebaseret søgning.
 • Du kan tilføje TinEye-værktøjet som en udvidelse i Chrome-, Firefox-, Opera- eller Edge-browseren og højreklikke på billedet for at vende søgningen med det samme.
 • Dette værktøj har stærke filtre til at gennemgå søgeresultaterne. Du kan sortere resultaterne på grundlag af arkiver, samlinger med copyright-oplysninger eller lagerbilleder.
 • Der er en sammenligningsfunktion, som giver mulighed for at analysere de to billeder samtidigt.
 • De forstår kundernes privatlivsproblemer; derfor har de en politik om ikke at gemme eller indeksere et uploadet billede på portalen.

MatchEngine-metoden er velegnet til at verificere sociale profiler, så de matcher de ændrede eller markerede billeder. Forsikringsselskaber kan bruge den automatiske visuel inspektionsmetode til at kontrollere for duplikerede billedindsendelser.

Mærker som Thales, Trader, Booking.com og mange andre stoler på dem for autentiske resultater.

#2. Pixsy

Ejeren af Pixsy, Daniel Foster, er fotograf af profession. Han er dybt bekymret over den ulovlige brug af copyright©️-billeder og leverer derfor en kraftfuld omvendt billedsøgningssoftware til fotograferne til at håndtere problemer med billedtyveri.

De gør brug af avanceret teknologi integreret med AI🤖 til løbende at overvåge kundens billeder over internettet. Det giver dig mulighed for hurtigt at rejse problemer med ophavsret med øjeblikkelig handling. I stedet for at uploade et billede giver Pixsy dig mulighed for at synkronisere hele billedporteføljen på deres portal og få dem beskyttet.

  Hvordan lærer man digital markedsføring online?

Funktioner:

 • Panelet advarer dig via e-mail, når det finder et kopieret billede, mens dashboardet giver detaljerede oplysninger.
 • Virksomheden tilbyder en tilpasset prisplan for sine tjenester og funktioner på værktøjet, mens omvendt billedsøgning efter resultater er helt gratis på hjemmesiden.
 • Der er et stærkt team af juridiske eksperter til effektivt at håndtere krænkelsessager og sende fjernelsesproblemer globalt og understøtter over fjorten sprog. Disse eksperter vil hjælpe med at inddrive gebyrerne for dig, og tjenesten er gratis, hvis de ikke er i stand til at dække omkostningerne.
 • Virksomheden hjælper også fotografer med at registrere deres billeder til juridisk bindende copyright-beskyttelse. Du kan nemt registrere dig i USCO og få skadesbeskyttelse på op til $150.000. Der er en samlet registreringsformular i flere jurisdiktioner, og du kan beskytte 750 billeder på én gang.
 • De har et setup fire steder i hele verden. Kunder i Australien, Nordamerika, Europa og Storbritannien kan oprette forbindelse til supportteamet direkte på opkald, mens andre kan sende e-mails for hurtig hjælp.

Virksomheden har indgået et samarbejde med fremtrædende amerikanske og europæiske mærker som Flickr, AOP, APA og mange andre for at levere en passende løsning til at sikre illegitim billedbrug.

#3. PinEyes

PimEyes fokuserer sit omvendte billedsøgningsværktøj på at identificere en persons ansigt på internetsiderne. Den udtrækker resultaterne ved hjælp af den nyeste AI og maskinlæringsteknologi integreret med søgemaskinesystemet til ansigtsgenkendelse.

De omvendte billedsøgningsrapporter fra PinEyes gælder for sager om krænkelse af ophavsret, hvilket hjælper med at håndtere svindlere for ulovlig billedbrug. Brugerne kan direkte uploade et billede på panelet og få links til dets uautoriserede udseende.

Funktioner:

 • Det er ikke gratis at bruge software, og brugerne skal købe et abonnement efter brug.
 • Værktøjet leder kun efter offentligt tilgængelige data på websteder uden begrænsninger for crawlere.
 • Virksomheden har strenge betingelser for ikke at søge på sociale medier-konti, da de ikke har til hensigt at kigge ind i nogens personlige data.
 • Søgeresultatet indeholder kun links til hjemmesider, hvor billedet er offentliggjort.
 • Du kan opsætte e-mail-alarmer og spore billederne, hvis de nogensinde bliver brugt i fremtiden på et websted uden dit samtykke.
 • PROtect-planen hjælper juridisk abonnenter med permanent at fjerne billederne fra hjemmesiderne.

I henhold til PimEyes’ vilkår og betingelser kan du kun søge efter dit eget billede på denne software. De mener, at det er uetisk at bruge en tredje persons billede på dette panel uden deres samtykke.

Mange mediehuse som BBC, HuffPost, CNN og andre anbefaler dem for prisværdige resultater.

Afsluttende ord: Er social havkat værd

Omvendt billedsøgning er en praktisk applikation, der har en afgørende rolle i at forhindre enkeltpersoner fra romantik-svindel. Det er den bedste og mest betroede teknik til at afsløre virkeligheden hos den person med uønskede ønsker.

Social Catfish er et af de pålidelige undersøgende onlineværktøjer. Det bekymrer sig om at levere omvendte søgefunktioner på flere parametre sammen med at løse billedbekræftelse og dobbelthedsproblemer.

Man kan nemt bruge det uden at læse instruktionsvejledninger og kan med succes optælle forfalskede oplysninger, der deles med dårlige hensigter. Selvom Social Catfish-værktøjet fokuserer på at efterforske romantik-svindel, kan man i andre tilfælde bruge det til at finde sandheden bag de delte detaljer.

Du kan også udforske nogle af de bedste værktøjer til omvendt billedsøgning for at finde et billedes originale kilde.