Skjul dit nummer på signal og brug et brugernavn for mere privatliv

Nøgle takeaways

 • Signal tillader nu brugernavne, så du kan skjule dit telefonnummer, når du tilføjer nye kontakter i appen.
 • For at få et Signal-brugernavn skal du opdatere appen og oprette et brugernavn i dine profilindstillinger.
 • Du skal stadig dele dit telefonnummer med appen for at oprette en konto og logge ind.

Signal har annonceret udrulningen af ​​brugernavne på appen, så du kan skjule dit nummer, mens du stadig forbinder med andre. Sådan kan du skjule dit nummer på appen og oprette forbindelse til et brugernavn i stedet for.

Signal Now lader dig bruge et brugernavn

Signal annoncerede den nye brugernavn-funktion på sin blog den 20. februar 2024; sammen med forbedrede privatlivsindstillinger. Funktionen giver dig mulighed for at bruge et brugernavn til at tilføje andre til besked-appen i stedet for at bruge dit telefonnummer.

“Hvis du ikke vil udlevere dit telefonnummer for at chatte med nogen på Signal, kan du nu oprette et unikt brugernavn, som du kan bruge i stedet,” sagde virksomheden på sin blog.

  Sådan får du Cortana til at bruge Google-søgning i Chrome og Firefox

For at bruge funktionen skal du oprette et brugernavn på appen, som er forskelligt fra det viste navn, der ses i chats.

De nye muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger er i beta og vil blive rullet ud til alle i de kommende uger. Men du kan tilmelde dig Signal beta for at få funktionerne tidligere.

Sådan får du et signalbrugernavn

For at få et Signal-brugernavn skal du først sørge for, at din app er opdateret. Hvis du har adgang til funktionen, vil du være i stand til at angive et brugernavn i dine profilindstillinger.

Du skal blot følge disse trin for at angive et brugernavn:

 • Åbn Signal-appen og tryk på dit profilikon øverst til venstre.
 • På siden Indstillinger skal du trykke på dit visningsnavn. Dette åbner dine profilindstillinger.
 • Nederst på siden vil du se indstillingen Brugernavn. Tryk på dette.
 • Indstil dit nye brugernavn i tekstboksen, og vælg derefter Gem.
 • Signal vil tildele et nummer til dit brugernavn, og nye delingsmuligheder vil dukke op på din profilmenu. Tryk på QR-kode eller link for at dele dit brugernavn med en anden.

  Deling af denne kode eller dette link vil give andre mulighed for at oprette forbindelse til dig på appen. Det er vigtigt at bemærke, at dit brugernavn ikke er dit loginnavn. Du skal stadig bruge dit telefonnummer til at oprette en konto og logge på Signal.

    Bedste Enterprise LMS til at styrke din organisation

  Sådan skjuler du dit nummer på signal

  Der er to muligheder for at skjule dit nummer på Signal: den ene skjuler dit nummer for dem, du er forbundet med, og den anden forhindrer folk i at finde dig på appen ved hjælp af dit nummer.

  Heldigvis vil Signals opdatering indstille standarden til at skjule dit nummer fra din Signal-profil. Men du bliver nødt til manuelt at ændre indstillingerne for, hvem der kan finde dig ved hjælp af dit nummer.

  For at gøre dette skal du følge disse trin:

 • I menuen Indstillinger skal du vælge Privatliv og derefter fanen Telefonnummer.
 • Sørg for, at Ingen er valgt under Hvem kan se mit nummer.
 • Under Hvem kan finde mig ved mit nummer skal du vælge Ingen, hvis du vil forhindre folk i at bruge deres kontaktliste til at finde dig på appen.
 • Når disse indstillinger er aktiveret, kan du bruge dit brugernavn som den eneste måde at oprette forbindelse til dig på i appen.

  Dette forhindrer også folk i automatisk at tilføje dig på Signal, når de giver appen adgang til deres kontakter. I stedet skal du dele dit brugernavn med dem for at oprette forbindelse.

    Hvordan fungerer indkapsling i netværk?

  Begrænsningerne for Signals nye privatlivsfunktion

  Selvom disse privatlivsfunktioner er en velkommen tilføjelse for dem, der ønsker at holde deres nummer privat, har det et par begrænsninger.

  Du skal stadig dele dit nummer med appen for at bruge Signal. Og hvis folk allerede har dit nummer gemt i deres telefons kontakter, vil de stadig kunne se det på Signal, ifølge virksomhedens blogindlæg.

  Brugernavnet er også adskilt fra dit viste navn, hvilket kan gøre det lidt forvirrende for nyere brugere. Dit viste navn kan også ændres i dine profilindstillinger.

  Så hvis du prøver at oprette forbindelse til nogen på appen, skal du sørge for at dele dit brugernavn og ikke dit viste navn. Dit brugernavn har tal knyttet til sig, så det er den nemmeste måde at se forskel på.

  Disse privatlivsindstillinger forbedrer muligheden for at skjule dit nummer på Signal og forhindrer tilfældige personer, der har dit nummer, i at sende dig beskedanmodninger i appen. Mens du stadig skal bruge dit telefonnummer for at tilmelde dig Signal, kan du i det mindste undgå at dele det med kontakter på appen.

  Hvis du er en privatlivsorienteret bruger, kan muligheden for at skjule dit nummer være en af ​​de bedste grunde til at bruge Signal.