Sæt ikke på pause Auto-mutes Android-meddelelser under musikafspilning

Som en audiofil bruger jeg en stor del af tiden på at lytte til sange på min Android-telefon, men efter at have prøvet en masse musikafspillere, både betalte og gratis, i Play Butik, er jeg endnu ikke stødt på en, der gav mig slå disse forbandede notifikationslyde fra under mine yndlingsdele af en sang. For dem, der er nye på platformen, på Android, hvis du får en tekstbesked eller e-mail, mens du lytter til musik, sætter operativsystemet det automatisk på pause i et par sekunder og afspiller meddelelseslyden. og genoptager derefter lydafspilningen. Selvom du ikke går glip af en alarm, er den ikke ideel til uafbrudt musikafspilning. I dag faldt jeg over en app kaldet Don’t Pause, som tilfældigvis er en ganske god løsning på dette problem.

  Sådan styres Netflix med Google Assistant på Android

Don’t Pause er en gratis app, der automatisk kan sætte din telefon i vibrationstilstand, når du afspiller musik, og tilbage til normale indstillinger, når du har stoppet afspilningen. In kan aktiveres og deaktiveres med det samme og kan prale af en meget enkel grænseflade. Fortsæt med at læse forbi springet for flere detaljer.

Appen er ikke ligefrem den første af sin slags. Tilbage i januar dækkede jeg en lignende applikation mærket Shush, som også kan skifte din telefon til lydløs tilstand, når du bruger den, og tilbage, når du lægger den i lommen. Don’t Pause er et minimalt alternativ til Shush med fokus på lydafspilning. Udvikleren anerkender også at have taget inspiration fra Shush, når han opretter Don’t Pause.

  Sådan deaktiveres animationer i Android [No Root]

Når den er aktiveret, sidder ikke Pause stille i baggrunden og dæmper alle indgående meddelelser for dig, så længe der afspilles musik. I modsætning til andre lignende apps kræver denne ikke nogen konfiguration. Alt du skal gøre er at trykke på den grønne startknap i bunden af ​​dens grænseflade, og den tager sig af resten.

Appen er tilgængelig gratis i Google Play Butik. Download det til din enhed fra linket nedenfor.

Installer Sæt ikke på pause fra Play Butik