Sådan spiller du Orcs Must Die! 2 på linux

Orker skal dø! 2 er et tårnforsvarsstil videospil udviklet af Robot Entertainment som efterfølgeren til Orcs Must Die!. Spillet blev udgivet på Microsoft Windows i 2012, men kom aldrig til Linux. Sådan spiller du det på din Linux-pc.

At få Orcs Must Die! 2 arbejder på Linux

Orker skal dø! 2 virker på Linux, men kun ved hjælp af Proton og Steam Play, en funktion i Linux Steam-klienten. Af denne grund bliver vi nødt til at gennemgå, hvordan man installerer Linux-udgivelsen af ​​Steam.

Installer Steam

For at installere Steam på Linux skal du åbne et terminalvindue på skrivebordet. Du kan åbne et terminalvindue på Linux-skrivebordet ved at trykke på Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du søge efter “terminal” i app-menuen.

Når et terminalvindue er åbent og klar til brug, kan installationen begynde. Konfigurer Steam på din Linux-pc ved at bruge instruktionerne nedenfor.

Ubuntu

På Ubuntu kan du konfigurere den seneste udgivelse af Steam ved at bruge kommandoen apt install nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Steam virker på Debian. Hvis du vil have det til at fungere, skal du downloade Steam direkte fra Valve. For at gøre det skal du bruge følgende wget download-kommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Efter at Steam DEB-pakken er færdig med at downloade, kan installationen begynde. Brug dpkg-kommandoen nedenfor til at konfigurere Steam-pakken på din computer.

sudo dpkg -i steam.deb

Med Steam-pakken sat op på din Debian Linux-pc, bliver du nødt til at rette eventuelle afhængighedsproblemer, der måtte være opstået under installationsprocessen. Brug apt-get install -f kommandoen nedenfor til at løse problemerne.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam er tilgængelig på Arch Linux gennem “multilib”-softwarelageret. Desværre er depotet deaktiveret som standard. For at aktivere dette softwarelager skal du åbne filen /etc/pacman.conf i din foretrukne teksteditor (som root).

  Sådan spiller du Dead Space på Linux

Når tekstfilen er åben som root, skal du finde “multilib”-linjen og fjerne #-symbolet fra tekstfilen. Sørg for også at fjerne #-symbolet fra linjerne direkte under det. Gem derefter redigeringerne og luk den.

Når du har lukket tekstfilen, skal du gensynkronisere dit Arch Linux-system med de officielle softwarelagre ved hjælp af kommandoen nedenfor.

sudo pacman -Syy

Endelig, når “multilib”-softwarelageret er konfigureret, kan Steam-applikationen installeres på dit system. Brug pacman-kommandoen nedenfor til at installere Steam-appen.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både OpenSUSE og Fedora Linux har mulighed for at installere Steam fra softwarelagre inkluderet på systemet. Flatpak-udgivelsen af ​​Steam fungerer dog meget bedre på disse operativsystemer, så vi foreslår, at du følger disse instruktioner i stedet for.

  Sådan bruger du Dashlane Password Manager på Linux med Google Chrome

Flatpak

Når kørselstiden er konfigureret, skal du bruge kommandoen flatpak remote-add og flatpak installationskommandoen for at få Steam-applikationen op at køre på dit Linux-computersystem.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Orcs Must Die! 2 på Linux

Start appen, og log ind på din Steam-konto, når Flatpak-runtiden er konfigureret på dit Linux-system. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne nedenfor for at få Orcs Must Die! 2 arbejder på Linux!

Trin 1: Åbn menuen “Steam”, og vælg knappen “Indstillinger” for at åbne Steam-indstillingerne. Når du er inde i “Steam Settings”-området, skal du finde knappen “Steam Play” og vælge den med musen.

Find og tjek både “Aktiver Steam Play for understøttede titler” og “Aktiver Steam Play for alle andre titler” inde i Steam Play-området. Til sidst skal du klikke på knappen “OK” for at bekræfte dine indstillinger.

  Sådan bruger du Dropbox fra Linux-kommandolinjen med Dropbox Uploader

Trin 2: Find knappen “Store”, og klik på den med musen. Herfra skal du finde søgefeltet og klikke på det med musen. Indtast derefter “Orcs Must Die! 2” ind i kassen. Tryk på Enter-tasten for at se søgeresultaterne.

Trin 3: Kig gennem søgeresultaterne for “Orcs Must Die! 2” og klik på den for at få adgang til spillets Steam-butiksside. En gang på Orcs Must Die! 2 butiksside, find den grønne “tilføj til indkøbskurv”-knap og vælg den for at købe spillet til din konto.

Trin 4: Når du har købt spillet, skal du finde knappen “Bibliotek” og klikke på den med musen for at få adgang til dit Steam-spilbibliotek. Kig derefter igennem det for at finde “Orcs Must Die! 2”.

Når du har fundet spillet, skal du finde den blå “INSTALL”-knap og klikke på den med musen. Hvis du vælger denne knap, downloades spillet til din computer og installeres.

Trin 5: Når installationen er færdig, bliver den blå “INSTALL”-knap til en grøn “PLAY”-knap. Vælg det for at starte spillet. God fornøjelse!