Sådan downloader du .NET Framework 3.5 på Windows 10

.NET frameworket er påkrævet på Windows-systemer for at køre apps. Hvis en app kræver .NET frameworket, og den ikke er installeret på dit system, skal du installere den, før appen kan installeres. Nogle apps installerer muligvis .NET frameworket for dig. Apps bruger normalt den nyeste version af .NET frameworket, men hvis du installerer en ældre app, der ikke er blevet opdateret, skal du muligvis installere en ældre version af frameworket.

nettoramme 3-5

.NET Framework 3.5

.NET frameworket har mange forskellige versioner, og det fantastiske er, at du kan installere flere versioner af det på dit system. Du kan have den nyeste version installeret og ældre versioner ved siden af. Apps vil være i stand til at bruge den version, de er bygget til at bruge.

  Et kig på filer gemt efter en Windows 10-nulstilling

Download .NET framework 3.5

.NET frameworket kommer forudinstalleret på Windows 10. Hvis du har afinstalleret det, eller det ikke er tilgængeligt af en eller anden grund, kan du downloade det fra Microsoft. For at downloade .NET framework 3.5;

Besøg officiel download side til .NET framework 3.5.
Vælg det sprog, du bruger.
Klik på knappen Download.
Kør EXE-filen for at installere rammen.

Installer .NET framework 3.5 med NET 2.0 og 3.0

.NET framework 3.5 er en valgfri funktion på Windows 1o, der leveres med 2.0 og 3.0 service packs.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer.
Vælg Slå Windows-funktioner til eller fra.
Vælg .NET framework 3.5 og klik på OK.
Følg instruktionerne på skærmen for at installere det.

  Begynderguiden til AwesomeWM Windows Manager

Hvilken .NET framework-version skal jeg bruge?

Det er normalt sikkert at installere den seneste version af .NET frameworket. Når det er sagt, hvis den nyeste version ikke er, hvad en app har brug for, skal du tjekke appens krav. Den vil specifikt fortælle dig, hvilken version af .NET frameworket du skal installere, for at appen kan fungere.

Skal jeg afinstallere andre versioner af .NET framework?

.NET frameworket optager ikke meget diskplads, og flere versioner af det kan installeres på et system. Den ældre version er ikke opgraderet til den nye version, og den nye version er ikke nedgraderet. Apps bruger den version, de er bygget til. Når det er sagt, hvis du ikke behøver at bruge en bestemt version af .NET framework, er det ufarligt at afinstallere det.

  Sådan aktiveres gpedit.msc på Windows 10 Home Edition

Hvordan opgraderer jeg .NET framework-versionen?

Windows 10 installerer automatisk en nyere version af .NET frameworket, når du har brug for det, dvs. hvis du installerer en app, der kræver det, installerer Windows 10 det for dig. Du kan også manuelt installere de nyere versioner. De er alle tilgængelige som EXE’er, der kan downloades fra Microsoft.