Sådan slukker du skærmen på en bærbar computer

En bærbar computers skærm har ikke en “sluk”-knap, som en skærm har. Din skærm går i dvale, hvis systemet efterlades inaktivt i lang tid, men dette sker efter, at dit OS selv er gået i dvaletilstand. Du kan ikke manuelt slukke en bærbar skærm. For at gøre det skal du bruge en tredjepartsapp.

slukke skærmen

Sluk skærmen på den bærbare computer

Hvis du vil slukke for den bærbare computers skærm, blot fordi den er tilsluttet en ekstern skærm, kan du ændre projektionstilstanden til kun ekstern skærm. Den bærbare computers skærm vil ikke vise noget og bliver sort, men den forbliver tændt.

  35 fantastiske billeder til din computer

For at ændre projektionstilstand,

Tryk på Win+P-tastaturgenvejen.
Vælg kun anden skærm fra panelet, der åbnes.

Hvis du er sikker på, at du vil slukke for skærmen, kan du prøve en af ​​de apps, vi har angivet nedenfor. Du skal vide, at begge de apps, vi har listet, slukker for alle skærme, der er forbundet til et system. Det betyder, at hvis du har en ekstern skærm tilsluttet din bærbare computer, vil apps slukke for den, når de slukker for den bærbare computers skærm.

1. Sluk skærmen

Sluk-skærm-appen har et selvforklarende navn. Det er en ganske funktionsrig app, der tilbyder alle mulige strømstyringsværktøjer til systemet.

  Sådan får du vist udklipsholderhistorik i Microsoft Office

Hent og installer Sluk skærm.
Klik inde i feltet ‘Genvejstast for at slukke skærm’.
Indtast den tastekombination, du vil bruge til at slukke for skærmen/skærmen.
Klik på Gem.
Brug tastekombinationen og din skærm slukkes.
For at tænde skærmen igen, klik med en museknap eller tryk på en tast på tastaturet.

2. BlackTop

BlackTop er en gammel app, der ikke længere er i udvikling, og som kan slukke for skærmen.

Download BlackTop fra Softpedia.
Kør appen.
Tryk på Ctrl+Alt+B tastaturgenvejen.
Skærmen slukkes.

Brug af scripts

Der er nogle scripts, som du kan bruge til at slukke for skærmen. De virker, men de forårsager andre problemer, f.eks. tændes skærmen muligvis ikke, eller systemet kan tvinges i dvaletilstand. Hvis du vælger at bruge et script, du har fundet online, skal du bruge det med forsigtighed.

  20 tastaturgenveje, som enhver iPad-ejer bør kende

Konklusion

Apps fungerer, selvom du spiller musik eller Netflix. Din skærm slukkes. Musikken/mediet kan blive slukket. Det afhænger af den app, du bruger til at afspille medier. På den note, hvis du har en app, der forhindrer eller blokerer søvn på dit system, kan den forstyrre en af ​​disse apps. Sørg for at afslutte den, før du slukker for skærmen.