Sådan skjuler du Blue Tick på X.com (tidligere Twitter)

Du har måske optaget det blå fluebens abonnement på Twitter (nu X), men ved du, hvordan du skjuler det? Lad os finde ud af det!

I de seneste måneder har X, formelt kendt som Twitter, været et varmt emne på grund af abonnementer med blå flueben. Udover at tilbyde yderligere funktioner og udnytter, er det blå flueben blevet et symbol på status og troværdighed.

Blue Tick har snesevis af fordele, men historien er ikke den samme for alle. Som svar på brugerpræferencer og skiftende behov har X introduceret en nylig opdatering, der giver brugerne mulighed for at skjule den blå flueben.

Hvis du ikke er bekendt med det, er du på det rigtige sted. Denne blog vil give trin-for-trin instruktioner til at skjule det blå flueben uden at afmelde fordelene. Desuden vil vi også diskutere årsagen til at gøre det. Lad os derfor undersøge dette nærmere!

Virkningen af ​​Blue Tick

Blåt flueben er ikke kun et flueben, der bringer yderligere funktioner. I stedet påvirker det også din personlighed og dine følgeres perspektiv over for dig. Her er nogle faktorer i, hvordan det blå flueben påvirker følgere på sociale medier.

 • Troværdighed og ægthed – Det blå flueben symboliserer platformen, der bekræfter din konto. Denne tilgang etablerer autenticitet. Som et resultat fører det til øget tillid blandt brugerne, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at følge dig.
 • Troværdighed – Verificerede konti ses som mere troværdige og legitime. Dette perspektiv tilskynder brugerne til at engagere sig i indhold og følge dem.
 • Reduceret mistanke – Brugere undgår ofte at beskæftige sig med mistænkelige konti på grund af bekymringer om falske profiler og svindlere. Verifikationen af ​​konti minimerer sådanne mistanker og fører til højere følgerantal.
 • Professionel appel – Verificerede konti giver en professionel stemning og forbindes ofte med virksomheder og offentlige personer. Sådanne konti kan tiltrække et professionelt publikum, der søger værdifuldt og pålideligt indhold.
 • Algoritmefordele – Sociale mediers algoritmer prioriterer ofte bekræftede konti i søgeresultater og feeds. Som et resultat har verificerede konti bedre synlighed, hvilket giver dem mulighed for at nå ud til et større publikum og få følgere.
 •   Sådan slår du Twitter-tråde fra på iPhone, Android og internettet

  Samlet set hjælper det blå flueben en med at opbygge stærke forbindelser med følgere af alle ovenstående årsager. Derudover kan man bruge denne funktion til at udnytte deres branding og promovere deres virksomheder.

  Grunde til at skjule et blåt kryds på X

  Som tidligere nævnt giver den seneste opdatering i X brugere mulighed for at skjule et blåt flueben (verificeret badge), mens de nyder andre betalte funktioner. At skjule et blåt flueben er ens personlige beslutning, og der er flere grunde til at gøre det. Her er et par grunde til, at man kan skjule et blåt flueben.

 • Personlig branding – Personlig branding handler om at opbygge et stærkt fællesskab, og man skal blande sig med følgerne. Blå flåter kan fungere som en barriere for at gøre det. Derudover skubber X indholdet af konti, der abonnerer på blue tick, hvilket hjælper med personlig branding, og at skjule blue tick kan hjælpe dem med at fremstille som organisk voksende konti.
 • Privatliv – Nogle brugere, især berømtheder, vil måske ikke afsløre deres identitet og personlige oplysninger. At skjule det blå flueben kan forhindre unødvendig opmærksomhed og potentielle brud på privatlivets fred.
 • Undgå fejlfortolkning – Tweets fra verificerede badges tages for det meste som officielle udtalelser, hvilket øger chancerne for fejlfortolkning og skaber problemer. Derfor giver skjulning af badget brugeren mulighed for at interagere mere afslappet og uformelt og blande mennesker.
 • Undgå undtagelser – Verificerede brugere forventes ofte at bringe kvalitetsindhold. At skjule det blå flueben kan hjælpe dem med at fjerne dette pres og nyde sociale medier.
 • Personlige årsager – Nogle brugere foretrækker måske at skjule det blå flueben af ​​personlige årsager. For eksempel for at gøre profilen æstetisk, undgå at vise betalte abonnementer osv.
 •   Sådan deler du et live-billede som en GIF til Twitter fra din iPhone eller iPad

  Skjul Blue Tick på X.com

  X er en brugervenlig app. Du kan få praktisk adgang til alle dens funktioner uden at kæmpe meget. Der er to metoder til at skjule det blå flueben på din profil, og de diskuteres nedenfor.

  Metode 1

  Det er blevet nemmere at skjule det blå flueben på grund af X’s seneste opdatering. Følg disse 4 trin for at skjule det blå flueben på din profil.

  Trin 1 – Åbn X og log ind, hvis det er nødvendigt.

  Trin 2 – Tryk nu på dit profilikon og udvid den blå abonnementsmulighed.

  Trin 3 – Klik på “Preferences”.

    Sådan sletter du suspenderet Twitter-konto

  Trin 4 – Tryk derefter på “Bekræftelse”. Nu vil du se en skift under “Blå flueben.” Sluk den for at skjule dit flueben.

  Ved at følge ovenstående trin vil det blå flueben ikke længere blive vist ved siden af ​​din profil. Desuden kan du problemfrit få adgang til ekstra premium-funktioner uden nogen afbrydelser.

  Metode 2

  Denne metode er mest praktisk for dig, hvis du midlertidigt vil skjule det blå flueben på X.

  Trin 1 – Åbn X og log ind på din konto, hvis det er nødvendigt.

  Trin 2 – Åbn din profil.

  Trin 3 – Tryk nu på knappen “Rediger profil”.

  Trin 4 – Rediger dit profilbillede, din biografi eller dit viste navn, og tryk på ‘Gem’ for at anvende ændringer.

  X skjuler midlertidigt det blå flueben, når brugeren redigerer sin profil, mens virksomheden gennemgår kontoen for sikkerhedsforanstaltninger. Dette inkluderer ændringer i det viste navn, profilbillede og bio. Derfor udnytter du denne politik og skjuler det blå flueben midlertidigt.

  Konklusion

  X er en populær mikroblogging-platform. Det har været i konstant forbedring for at styrke sine rødder blandt brugerne. Det blå fluebens abonnement og at skjule det blå flueben er en af ​​disse opdateringer. I denne blog har vi givet en detaljeret guide til at skjule det blå flueben og skitseret årsagerne bag denne beslutning.

  Tjek derefter, hvordan du skelner mellem Twitter Blue og Verified Users.