Sådan sletter du suspenderet Twitter-konto

Twitter kan være ekstremt vanedannende, og ligesom enhver anden social medieplatform hengiver den sig også til negativitet. At blive suspenderet på Twitter kan være meget uudfordrende, og mange af dine udsendte tweets og retweets kan resultere i din suspendering. Twitter er forpligtet til at skabe et sikkert og sikkert sted for alle på sin platform. De har deres Twitter-regler sat, og overtrædelse af dem kan medføre suspendering af din konto. Hvis du fik din konto suspenderet og har ønsket at slette den konto og starte en ny eller måske ønsker at gendanne suspenderet Twitter-konto, så er du på det rigtige sted. I denne artikel lærer vi, hvordan du sletter suspenderede Twitter-konti og mange flere ting, der vil gøre det nemmere for dig at håndtere ikke kun dine, men alle suspenderede Twitter-konti.

Sådan sletter du suspenderet Twitter-konto

Fortsæt med at læse for at vide stop suspenderingsunddragelse på Twitter eller gendan suspenderet Twitter-konto og også måderne til at slette suspenderet Twitter-konto i detaljer.

Er en suspenderet Twitter-konto væk for altid?

Nej, en suspenderet konto kan beholdes efter et par timer. Det afhænger af typen af ​​overtrædelse, men normalt kan det tage op til 48 timer til 7 dage.

Kan suspenderede Twitter-konti gendannes?

Ja, du kan meget nemt gendanne suspenderede Twitter-konti. Til det skal du muligvis indgive en Twitter-suspensionsappel for at ophæve suspenderingen af ​​din konto. Twitter kommer med et sæt regler, som du kan finde i Twitter regler. Gå igennem det for at vide, hvad der kan forårsage suspendering af din konto.

Kan du slette en permanent suspenderet Twitter-konto?

Ja, du kan slette en permanent suspenderet Twitter-konto. Hvis Twitter bemærker nogen mistænkelige aktiviteter eller overtrædelser af Twitters vilkår og betingelser, som du accepterede i begyndelsen, da du åbnede en konto. Denne sociale platform har ret til at suspendere din konto.

Hvad sker der, når din konto er suspenderet på Twitter?

En Twitter-konto kan blive suspenderet af et par forskellige årsager. Hver suspenderet konto kan afhænge af typen af ​​overtrædelse. Hvis det er din første gang, kan Twitter midlertidigt gøre din konto skrivebeskyttet. Hvis din konto er blevet suspenderet på grund af alvorlige overtrædelser, kan Twitter muligvis begrænse dine tweets, retweets og andre aktiviteter. Når din konto er suspenderet, vil andre personer stadig være i stand til at interagere med din profil.

  Bloker tv-show, film og sportsspoilere på Facebook og Twitter [Chrome]

Hvad sker der med permanent suspenderede Twitter-konti?

Svært krænkende handlinger kan føre til en permanent suspendering af din Twitter-konto, hvilket yderligere vil fjerne den fra offentlig visning og heller ikke lade brugeren oprette nye konti herefter.

Hvorfor blev min Twitter-konto permanent suspenderet uden grund?

Elon Musk har sagt, at konti, der involverer sig i efterligning uden klart at specificere parodi, vil blive permanent suspenderet. Dermed har Twitter allerede slået ned på velkendte Twitter-håndtag, der ændrede deres brugernavn til Musks.

Vi har listet nogle potentielle årsager til, hvorfor din konto er permanent suspenderet.

 • Spam eller falske konti: En af de mest almindelige årsager til suspendering af Twitter-konto er en spammy eller falsk konto. Brug af disse konti med ondsindede hensigter holder andre Twitter-brugere i en sikkerhedsrisiko. I nogle tilfælde kan en rigtig konto også blive suspenderet på grund af en misforståelse, men dette kan snart løses.

 • Misbrugende tweets: I tilfælde af misbrugende tweets, skadelig adfærd eller trusler kan Twitter midlertidigt eller endda til tider permanent suspendere din konto.

 • Kontosikkerhed er i fare: For at forbedre sikkerheden for platformen og dens brugere holder Twitter styr på hackede konti.

Hvor længe varer en suspenderet Twitter-konto

En suspendering af Twitter-konto kan vare i 12 timer til 7 dage. Det afhænger udelukkende af arten af ​​den udførte krænkelse.

Hvor længe forbliver en Twitter-konto suspenderet

Det afhænger udelukkende af, hvilken type overtrædelse der er foretaget for at få din konto suspenderet.

 • Det tager normalt omkring 48 timer i tilfælde af en mindre overtrædelse af Twitters politikker.
 • Men hvis din suspenderede konto er en mere alvorlig overtrædelse af Twitters politikker, kan det tage omkring 12 timer til 7 dage at svare.
 • Generelt tager det tid for Twitter at gennemgå din konto, den angivne e-mailadresse og telefonnummer, og derfor er tidsforløbet forskelligt for forskellige suspenderede konti.
 • Twitter kan permanent suspendere din konto, hvis du bliver fundet med mere alvorlige overtrædelser. Jo mere alvorlig overtrædelsen er, jo længere tid vil der være.

Hvad sker der med permanent suspenderede konti?

Permanent suspenderede konti er den mest alvorlige håndhævelseshandling. Permanent suspendering af en konto vil fjerne den fra offentlig visning, og overtræderen får ikke længere lov til at oprette nye konti. Når Twitter permanent suspenderer en konto, underretter de personen om, at de er blevet suspenderet på grund af overtrædelser af Twitters politikker og forklarer, hvilken eller hvilke politikker der er blevet overtrådt.

Overtrædere kan appellere en Twitter-suspenderingsappel, hvis de mener, at Twitter har begået en fejl. Det kan de gøre ved at indsende en rapport. Ved appel, hvis Twitter finder, at suspensionen er gyldig eller ugyldig, vil et svar på appellen med oplysninger om politikken blive sendt til de suspenderede konti.

Hvor lang tid tager en appel om suspendering på Twitter

Processen med at anke en Twitter-suspendering kan tage 2-4 måneder. I nogle tilfælde sendes svar på godkendte klager inden for 2 uger.

Hvor lang tid tager det at få en suspenderet Twitter-konto tilbage

Kriterierne for at få din suspenderede Twitter-konto tilbage kan udelukkende afhænge af arten af ​​overtrædelsen. I gennemsnit varer Twitter-suspenderingen i omkring 48 timer, og i mellemtiden gennemgår Twitter alle de nødvendige detaljer, du har givet til verifikation.

Hvordan ved jeg, om min Twitter-konto er permanent suspenderet

Brugere får besked, når en konto bliver suspenderet permanent. De bliver underrettet om årsagerne til deres kontos suspendering og forklarer, hvilke af deres politikker der overtrådte.

Hvordan kan jeg se tweets fra en suspenderet konto

At se tweets fra en suspenderet Twitter-konto kan være svært, men ikke umuligt. Vi har angivet to måder, du skal følge for at se tweets fra en suspenderet Twitter-konto.

Metode 1: Brug af en bogmærke

1. Tryk på bogmærket.

2. Indtast dit brugernavn.

Bemærk: Brug kun små bogstaver uden @-tegnet.

Det vil kun give dig mulighed for at se indholdet.

Metode 2: Brug af onlinetjenester

Der er flere onlineværktøjer, der er bygget til at få dig til at se suspenderede Twitter-konti. Og der har du adgang til din suspenderede Twitter-konto, så du kan se tweets.

Hvordan sletter jeg min suspenderede Twitter-konto

Vi har angivet trinene til at slette suspenderet Twitter-konto. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du sletter suspenderet Twitter-konto.

Sådan sletter du suspenderet Twitter-konto

Du kan permanent slette suspenderet Twitter-konto, men først skal du ophæve suspenderingen af ​​din konto, før du sletter den. For at ophæve suspenderingen af ​​din konto kan du indgive en suspenderingsappel på Twitter. Baseret på hvorfor din konto blev suspenderet, kan du følge de korrekte trin hjælpe dig med at få din konto tilbage og i sidste ende slette den.

Metode 1: Ophæv suspenderingen af ​​Twitter-konto for at slette

Du skal ophæve suspenderingen af ​​din Twitter-konto. Du kan ophæve suspenderingen af ​​en konto ved at bekræfte. Her er nogle trin, der vil hjælpe dig:

1. Log ind på din Twitter-konto ved hjælp af en Android- eller iOS-enhed eller den officielle Twitter internet side

2. Vælg Mere i venstre hjørne af startsiden.

3. Vælg Indstillinger og support.

4. Naviger til Indstillinger og privatliv.

5. Find derefter fanen Din konto.

6. Find og klik på Deaktiver din konto.

7. Klik derefter på Deaktiver.

8. Indtast din adgangskode, og klik på Deaktiver konto.

Metode 2: Send en anmodning til Twitter Support Team

Twitter giver dig mulighed for at anmode om at deaktivere din suspenderede konto, hvilket kan være til stor hjælp. For at anvende denne metode skal du følge de givne trin.

1. Gå til Twitter Hjælpecenter.

2. Vælg Jeg vil gerne deaktivere eller lukke min konto.

3. Udfyld til sidst kontoadgangsformularen og klik på Send.

Bemærk: Twitter sender dig en e-mail med flere oplysninger om din anmodning og din løsning inden for et par dage.

Sådan gendannes permanent suspenderet Twitter-konto

Når en konto er permanent suspenderet, vil du ikke kunne gendanne den. Du kan dog indgive en appel eller oprette en ny konto ved hjælp af en anden e-mail.

Sådan gendannes suspenderet Twitter-konto

Leder du efter en måde at gendanne suspenderet Twitter-konto? Twitter kan suspendere eller midlertidigt begrænse din konto, hvis Twitter har mistanke om, at du bruger falske oplysninger, spammer, efterligner andre konti eller kører en bot. Vi giver dig de rigtige metoder til at gendanne din suspenderede Twitter-konto. Følger de givne metoder til at stoppe suspension unddragelse på Twitter.

Metode 1: Bekræft låste eller begrænsede konti

Følgende er de trin, der hjælper dig med at bekræfte dine begrænsede konti og dermed hjælpe med at gendanne konti.

1. Log ind på Twitter.

Bemærk: Hvis din konto overhovedet er blevet hacket, så besøg denne Kontoadgang til Twitter-hjælp side for at udfylde formularen.

2. Klik på Start på siden, der siger Din konto er blevet låst, Bekræft venligst din konto, eller Din konto er blevet låst af sikkerhedsmæssige årsager.

3. Indtast derefter dit telefonnummer.

Bemærk: Hvis du ikke er i stand til at bekræfte via telefonnummer, skal du klikke på Send e-mail.

4. Indtast derefter bekræftelseskoden og klik på Send eller Bekræft.

5. Til sidst skal du ændre din adgangskode, så snart kontoen er låst op.

Følg nedenstående trin for at ændre din adgangskode:

1. Klik på de tre prikker i panelet nederst til venstre, hvis du bruger en computer, eller tryk på navigationsmenuen øverst til venstre på en Android- eller iOS-enhed.

2. Tryk derefter på Indstillinger og support.

3. Tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

4. Vælg nu Din konto.

5. Tryk på Skift din adgangskode.

6. Indtast din nuværende adgangskode, efterfulgt af din nye adgangskode. Det samme skal også indtastes i feltet Bekræft adgangskode.

7. Tryk på Opdater adgangskode, og du er færdig.

Metode 2: Appel af suspenderet konto

Hvis suspenderingen af ​​din Twitter-konto er permanent, og du tror på din uskyld, kan du indgive en appel. Følg de givne trin for at indgive en appel.

1. Log først ind på Twitter.

2. Hvis det er tilgængeligt, skal du klikke på Fortsæt til Twitter.

3. Fortryd retweets, hvis det er muligt.

4. Gå til Twitter Hjælpecenter i en webbrowser.

5. Forklar dit problem i formularen Kontoadgang.

6. Indtast dine personlige oplysninger.

7. Upload identifikation, hvis det kræves.

8. Klik på Fortsæt.

Sådan kan du stoppe unddragelse af suspension på Twitter.

Sådan undgår du permanent suspendering af Twitter-konto

Du skal blot følge retningslinjerne fra Twitter, før du sletter en suspenderet Twitter-konto. Følgende er nogle måder at undgå permanent suspendering af din Twitter-konto:

 • Indsend ikke gentaget indhold: Twitter ser gentaget indhold som spam, så prøv at undgå det.

 • Undgå phishing: Undgå at sende links til ondsindet indhold på Twitter.

 • Vær aktiv på din konto: Twitter holder øje med konti, der forbliver stillestående i 6 måneder i træk, så prøv at bruge Twitter fra tid til anden.

 • Se følgere til følgende forhold: Twitter har ret til at suspendere din konto, hvis du følger 10.000 konti på en dag.

 • Send ikke automatiske DM’er: Afsendelse af automatiske DM’er kan tælles som spam, så undgå det.

Hvordan stopper jeg Suspension Unddragelse på Twitter

Twitter har flere regler sat for at modvirke spammy eller på anden måde uetisk adfærd online. Du kan stoppe Twitter-unddragelse ved blot at følge Twitter-reglerne og nogle givne trin.

 • Opret ikke flere konti.
 • Misbrug ikke populære emner.
 • Post ikke hadefuldt indhold.
 • Tilskynd ikke til selvskade.
 • Send ikke andres private oplysninger.
 • Del ikke nøgenhed uden samtykke eller lignende indhold.
 • Efterlign ikke andre konti.

Derfor er disse punkter, du kan følge for at stoppe unddragelse af suspension på Twitter.

***

Twitters retningslinjer ændrer sig konstant, den lækreste handling kan få din konto til at blive suspenderet. Vi opfordrer vores læsere til at overveje at sikkerhedskopiere deres konti og altid læse Twitter-retningslinjen på forhånd. Vi håber, at du har lært, hvordan du sletter en suspenderet Twitter-konto. Du er velkommen til at stille din tvivl og tilføje forslag til kommentarfeltet nedenfor.