Sådan rettes OBS-nedbrud i Windows 10 (fuld vejledning)

OpenBroadcaster Studio er en af ​​de sjældne apps, der er gratis, utrolig kraftfulde, bedre end de fleste af dets betalte modparter og rimelig nemme at bruge. Vi har ofte anbefalet det til forskellige rettelser og hacks, fordi det er så kraftfuldt og fungerer godt med en lang række andre apps.

OBS er en fantastisk app, men det er en app til skærmoptagelse og udsendelse. Disse typer apps er tilbøjelige til problemer, simpelthen fordi de er så komplekse. Hvis du skulle grave gennem OBS’ indstillinger, ville du ende med at bruge timer på at lære om funktioner og ting, du kan ændre.

OBS går ned i Windows 10?

OBS løber ind i problemer nu og da; nogle gange får du en sort skærm, når du forsøger at optage, og nogle gange går appen ned ved lancering eller midtvejs, når den optager eller sender. Her er et par enkle ting, du kan prøve at rette op på.

Løs problemerne med OBS-nedbrud (trin-for-trin guide)

1. Rul tilbage til ældre version

OBS opdaterer ret regelmæssigt, men ikke alle opdateringer vil fungere på alle systemer. En opdatering, uanset hvor lille den er, virker muligvis ikke på alle systemer. Dette har ofte at gøre med versionen af ​​OS, de drivere, der er installeret på systemet, eller endda de andre apps, som du bruger OBS med, er inkompatible med den nye version. Listen er lang og svær at fejlfinde.

Åbn Kontrolpanel.
Gå til Programmer>Afinstaller et program.
Vælg OBS, og klik på Afinstaller.
Download en ældre version af OBS fra den officielle Github-side og installere det.

2. Deaktiver andre skærmoptagelsesværktøjer og overlejringer

OBS vil generelt fungere fint med andre apps, der kan optage skærmen, men der vil være undtagelser afhængigt af dit systems indstillinger, konfigurationer og dets hardwarefunktioner.

Sluk for spillinjen fra appen Indstillinger.
Deaktiver Nvidia Game overlay.
Deaktiver enhver anden tredjepartsoverlejring https://www.wdzwdz.com/windows-tips/enable-discord-overlay-in-game/, der vises, når du optager skærmen eller kører en app.

3. Nulstil grafikkortindstillingerne

Hvis du har en GPU på dit system, har du mulighed for at ændre dens indstillinger og optimere den, så dine spil kører bedre. Dette kan dog give problemer med OBS. Nulstil grafikkortets indstillinger tilbage til deres standardkonfigurationer. Hvis du kan, skal du sikkerhedskopiere de indstillinger, du har, til en anden profil, før du nulstiller alt.

Nulstillingsprocessen er forskellig for forskellige GPU’er, men for en Nvidia GPU kan du følge disse trin.

Åbn Nvidia-kontrolpanelet.
Gå til fanen Administrer 3D-indstillinger.
Klik på knappen Gendan.
Genstart systemet.

For et Intel-grafikkort skal du følge disse trin.

Åbn Intel Graphics Command Center.
Gå til fanen System.
Klik på knappen Gendan til originale indstillinger.
Genstart systemet.

4. Kør OBS i kompatibilitetstilstand

OBS er kompatibel med Windows 10 og har modtaget adskillige opdateringer siden udgivelsen af ​​operativsystemet. Når det er sagt, når appen ikke virker, er kompatibilitetstilstand ofte den hurtigste løsning.

Opret en skrivebordsgenvej til OBS.
Højreklik på genvejen, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen.
Gå til fanen Kompatibilitet.
Aktiver ‘Kør dette program i kompatibilitetstilstand for’.
Vælg Windows 7 fra rullemenuen.
Klik på Anvend og derefter OK.
Brug genvejen til at åbne OBS.

OBS Windows 10: Konklusion

Hvis du har plugins installeret med OBS, skal du sørge for, at de er opdaterede.

Hvis en opdatering til et plugin ikke er tilgængelig, bør du køre en ældre version af OBS, som plugin’et fungerer med, finde et alternativt plugin eller deaktivere det.