Sådan rettes Adobe Save for Web-fejlen i Photoshop

Photoshop gemmer filer i sit eget format, dvs. PSD’er, men det understøtter et stort antal billedformater. Den kan åbne billeder i disse formater, og den kan også eksportere et billede/fil til andre formater end PSD. Det kan for eksempel gemme en fil i formater, der normalt bruges på websider som JPG og PNG.

Adobe Save for Web-fejl

Formaterne, kendt som webformater, er ikke angivet i dialogboksen Gem for en Photoshop-fil. I stedet skal du gå gennem dialogboksen Gem til web. Det er begravet under eksportindstillingen og er en gammel/legacy mulighed, som mange brugere stadig bruger. Du kan komme hurtigere til det med Ctrl+Alt+Shift+S tastaturgenvejen.

  Tilføj nye ord eller rediger nuværende ord i din browsers ordbog

Hvis du forsøger at gemme et billede til internettet, men du får en fejl, kan du prøve rettelserne nedenfor.

Leder du efter et Photoshop-alternativ? Prøv disse.

RETNING: Gem for webfejl (Photoshop)

1. Gem som JPEG/PNG

Hvis du bruger en nyere version af Photoshop, behøver du ikke bruge indstillingen Gem til web. Det er forældet. Du kan i stedet bruge indstillingen Gem som.

Åbn Photoshop-filen.
Gå til Filer>Gem som.
Åbn rullemenuen Gem som type, og vælg JPEG.
Klik på Gem.

2. Nulstil Photoshop-indstillinger

Photoshop giver brugerne mulighed for at ændre alle mulige indstillinger i appen. Indstillingerne gemmes i en brugerprofil, men profilen kan blive beskadiget og forårsage problemer med funktionen Gem til web. Du kan nulstille Photoshops præferencer, følg disse trin.

  Sådan oversætter du undertekster på Netflix [Chrome]

Luk Photoshop.
Tryk og hold på Alt+Control+Shift-tastaturgenvejen, og åbn Photoshop.
Photoshop åbnes med indstillingerne nulstillet.

3. Genstart Photoshop med ny Scratch-disk

Hvis Photoshops skrabedisk er fuld, kan den muligvis ikke gemme et billede til internettet. Du kan oprette en ny skrabedisk i farten og derefter gemme billedet.

Luk Photoshop-filen.
Tryk og hold Ctrl+Alt-tasterne nede, og åbn Photoshop.
Brug indstillingen Fil>Åbn for at åbne den fil, du vil gemme.
Tryk på Ctrl+Alt+Shift+S for at gemme filen som et webbillede.

Konklusion

Indstillingen Gem som web er mere eller mindre ved slutningen af ​​sin levetid. Du kan nemt gemme en PSD-fil som PNG, JPG, GIF osv. og integrere farveprofilen i processen. Filen kan ikke ændres størrelse, når den er gemt i et andet format, så det er ikke en nøjagtig kopi af funktionen. Der mangler helt sikkert nogle muligheder, og du bliver nødt til at redigere filen efter den er blevet gemt eller før.

  Vælg hvilket billede der skal vises, når du tweeter et link