Sådan opretter du et Facebook-forsidebillede ved hjælp af din avatar

Facebook udrullede avatarer tilbage i 2020, men der var ikke meget at gøre med dem. Nu kan de indtage en stolthed i et tilpasset forsidebillede.

DAGENS MUO-VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Det er nemt nok at lave en, men hvis du ikke har Facebook-appen, ved du måske ikke, at noget af det overhovedet er muligt.

Sådan laver du et Facebook-avatar-coverbillede

Du skal bruge en Facebook-avatar for at vise en på dit coverbillede, og du kan kun lave en Facebook-avatar, hvis du har Facebook-appen. Så hvis du vil følge med og endnu ikke har en Facebook-avatar, er det første sted at starte at downloade appen og lave en avatar.

  Sådan aktiverer eller deaktiverer du profilbillede-login til Facebook-appen

Hvis du ikke har opdateret din avatar i et stykke tid, er det sikkert på tide. Alle de tilgængelige beklædningsmuligheder for de VR-avatarer, som Meta introducerede i 2021, er også tilgængelige for din Facebook-avatar, inklusive outfits, der låses op ved at købe VR-spil.

Når Facebook-brugere med en Facebook-avatar navigerer til deres startside, ser de nu knappen Opret med avatar over den velkendte knap Rediger forsidebillede i nederste højre hjørne af deres profils forsidebillede.

Hvis du vælger denne knap, åbnes et tilfældigt genereret forsidebillede ved hjælp af din Facebook-avatar.

Du kan vælge Indstil som forsidebillede og være på vej. Men når du ruller ned, afslører du muligheder for at oprette et brugerdefineret forsidebillede med din Facebook-avatar.

  Sådan gendannes slettede Facebook-indlæg

Denne opsætning ser sikkert bekendt ud for dig, da det uden tvivl er en underdrevet klon af Snapchats Bitmoji-avatar-profilbillede. To faner tilbyder et udvalg af positurer og baggrunde til din avatar.

Du kan redigere dit coverbillede på browsergrænsefladen, men kun posituren og baggrunden. Hvis du vil redigere avataren eller dens tøj, skal du bruge Facebook-appen.

Når du er færdig, skal du trykke på Indstil som forsidebillede.

Endnu en ting at gøre med en Facebook-avatar

Facebook-avatarer var allerede brugbare på platformen stort set som brugerdefinerede emojis i beskeder og kommentarer. Det var sjove funktioner, men det er ikke underligt, at nogle brugere ikke engang ved, at Facebook-avatarer er tilgængelige.

  Sådan opretter du Facebook Business-konto

Efterhånden som vi bruger mere tid online, bliver avatarer en stadig vigtigere del af vores digitale identiteter. At skabe flere rum til at fremvise disse avatarer, som Facebook-forsidebilledet, er altid en spændende udvikling.