Sådan oplader du Chromebook med USB

Nogle gange kan din Chromebook løbe tør for batteri, mens du arbejder, og det kan ødelægge dit arbejde eller hvad du nu lavede. Hvis du også er en af ​​dem, der ejer en Chromebook, og den lader ikke op, eller du finder nogle alternativer til at oplade den. Som at bruge et USB-kabel til at oplade din Chromebook, når din oplader er gået i stykker, eller du har glemt din oplader, mens du tog på ferie, jamen så er du kommet til det rigtige sted. Denne vejledning hjælper dig med at vide, hvordan du oplader Chromebook med USB, uden en oplader, og nogle andre måder at oplade din Chromebook på. Så lad os læse artiklen for at vide, hvordan man gør det.

Sådan oplader du Chromebook med USB

Før du leder efter alternativer til at oplade din Chromebook, skal du tjekke dit batteri og den originale oplader, der fulgte med din Chromebook, eller den, du bruger til at oplade den, for at sikre dig, om opladeren er i stykker eller ej. Hvis alt virker godt med batteriet og opladeren, så kan du prøve andre alternative opladningsløsninger til Chromebook.

Hvis du har mistet eller ødelagt din oplader, kan et USB Type-C-kabel være et passende alternativ, men tjek først, om din Chromebook har en USB Type-C-port eller ej. Lad os nu gå ind i trinene for at oplade din Chromebook med en USB Type-C-oplader.

1. Klik først på visningstiden vist i nederste højre hjørne af din skærm.

2. Åbn nu menuen Indstillinger.

3. Klik derefter på indstillingen Strøm.

4. Vælg derefter USB-C-port som din strømindstilling.

  Sådan ændres kerning i Microsoft Word

5. Sæt din Type-C-oplader i en stikkontakt.

Brug af et USB Type-C-kabel kan være praktisk, da næsten alle smartphones i dag leveres med en USB Type-C-oplader. Så dybest set behøver du ikke at have flere opladere med til din Chromebook og mobil, da kun én vil gøre arbejdet fint.

Sådan oplader du Chromebook uden oplader

På tidspunkter, hvor du bruger din Chromebook og pludselig løber tør for batteri, og din oplader ikke er med dig, eller du har mistet den på en eller anden måde. Så, i et sådant scenarie, behøver du ikke bekymre dig, da vi vil vise dig, hvordan du oplader Chromebook uden oplader. Ja! Du læste det rigtigt, uden en oplader kan du oplade din Chromebook, men for det skal du følge nedenstående metoder.

Metode 1: Oplad Chromebook med USB Type-C-oplader

Denne metode er allerede nævnt i vores forrige afsnit. Du kan følge ovenstående trin og oplade din Chromebook med et USB-C-kabel.

Billede af Denys Vitali fra Pixabay

Metode 2: Brug af biloplader

En biloplader kan være en livredder, når du har akut behov for at oplade din Chromebook og afslutte dit afventende arbejde, der blev afbrudt, fordi du løber tør for batteri. Nogle Chromebooks leveres med en biloplader, hvis ikke, kan du købe dem i enhver elektronikbutik eller online. For at oplade din Chromebook med en biloplader, skal du først slutte bilopladeren til bilens opladerport og den anden ende af bilopladeren til din Chromebooks ladeport. Værsgo! Du kan nu oplade din Chromebook med en biloplader.

Foto af Nikita Krasnov på Pexels

Metode 3: Brug af universaloplader

Når du ikke har din originale oplader til din Chromebook, kan du gå efter en universaloplader. Da den kommer med flere stik og stifter, der kan bruges til at oplade forskellige bærbare computere eller Chromebooks. Du skal blot vælge den korrekte pin, der er kompatibel med din Chromebook, og slutte den til din Chromebook og den anden ende til en stikkontakt.

  Tjen penge på dine færdigheder ved at sælge onlinekurser ved hjælp af LearnWorlds

Sådan oplader du Chromebook med HDMI-kabel

Overvejer du at bruge et HDMI-kabel til at oplade din Chromebook når din originale oplader er gået i stykker eller går tabt? Nå, du tager ikke fejl, du kan oplade din Chromebook med et HDMI-kabel, men der er nogle overvejelser. Den første ting er, at din Chromebook skal have en HDMI-IN-port. Og for at vide, hvordan du oplader Chromebook med HDMI-kabel, skal du følge disse trin:

Bemærk: Det kan være langsomt at bruge et HDMI-kabel til at oplade din Chromebook, da strømmen fra et HDMI-kabel er 5V sammenlignet med den originale oplader, som giver en effekt på omkring 18-20V i de fleste bærbare computere eller Chromebook-opladere. Så det tilrådes kun at bruge et HDMI-kabel til opladning i en nødsituation, da det har en chance for at beskadige Chromebook.

1. Sæt HDMI-kablet i HDMI-OUT-porten på opladningsenheden (almindelige opladningsenheder, der har HDMI-OUT-porte, omfatter tv’er, bærbare computere, dvd-afspillere og Blu-ray-afspillere).

2. Slut den anden ende af HDMI-kablet til HDMI-IN-porten på din Chromebook.

3. Du bør se et strømsymbol på batteriikonet i nederste højre hjørne af din Chromebook-skærm.

En anden måde at bruge HDMI-kablet til at oplade din Chromebook på er ved at bruge en HDMI-IN til USB-C-adapter. Så lad os se, hvordan man gør det.

1. Sæt HDMI-kablet i HDMI-OUT-porten på opladeren.

2. Sæt den anden ende af HDMI-kablet i adapteren.

3. Slut nu adapteren til din Chromebooks USB Type-C-port.

Du kan kontrollere, om din Chromebook oplader eller ej, ved at holde musen over batterisymbolet, og du vil se Tilsluttet, hvis den oplader.

Foto af Srattha Nualsate på Pexels

Sådan oplader du Chromebook med bærbar oplader

Hvis du er ude at rejse og glemmer din Chromebooks oplader, kan det være en praktisk måde at oplade din Chromebook på at bruge en bærbar oplader. Da du også kan oplade dine andre enheder som mobiltelefoner, TWS-øretelefoner og mere, så det er aldrig en dårlig idé at have en bærbar oplader med dig. Lad os nu se, hvordan du oplader Chromebook med bærbar oplader.

  Sådan får du en iPhone-lignende AirPods-oplevelse på en Mac

Bemærk: Dette burde fungere fint, men opladningen kan være langsom sammenlignet med opladning med en original oplader, da den bærbare opladers udgangseffekt er lav.

Hvis din Chromebook leveres med en USB Type-C-port, understøtter den sandsynligvis USB-opladning.

1. Tag USB-C-kablet og sæt den ene ende af kablet i din bærbare oplader.

2. Tag nu USB-C-stiften i enden af ​​kablet, og tilslut den til USB-C-porten på din Chromebook.

Foto af Markus Winkler på Pexels

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Q1. Kan jeg oplade den bærbare computer med en telefonoplader?

Ans. Ja, du kan oplade din bærbare computer med en telefonoplader, men opladeren skal være en USB Type-C-oplader, og din bærbare computer skal have en USB-C-port. Så er alt du skal gøre,

1. Klik på visningstiden vist i nederste højre hjørne af din bærbare computers skærm.

2. Åbn derefter menuen Indstillinger.

3. Klik på indstillingen Strøm.

4. Vælg USB-C-port som din strømforsyning.

5. Sæt din Type-C telefonoplader i en stikkontakt.

Q2. Hvor længe holder Chromebooks opladning?

Ans. Den kan holde op til 10 timers batteribrug på en fuld opladning, det er næsten en hel dags brug uden at skulle tilslutte den.

Q3. Hvad er den bedste måde at oplade en bærbar eller Chromebook på?

Ans. Den bedste måde er at holde den mellem 40 – 80 procent opladning. Hvis du bruger din bærbare computer eller en Chromebook uden at tilslutte den til opladning, så prøv at holde batteriprocenten over 40. Og når du oplader den, skal du sørge for at oplade den mindst til 80 procent.

***

Der er mange alternative opladningsløsninger til at oplade Chromebook uden oplader. Du kan stadig oplade din Chromebook, når du glemmer din oplader, eller hvis opladeren er i stykker. Alle de forskellige måder at gøre det på, er diskuteret ovenfor. Vi håber, at denne vejledning hjalp dig med at vide, hvordan du oplader Chromebook med USB. Hvis du har spørgsmål eller forslag, kan du skrive dem ned i kommentarfeltet nedenfor.