Sådan gemmer du dine favorittråde-indlæg (og hvorfor du bør)

Du kan nu gemme individuelle tråde-indlæg for at gense på et senere tidspunkt. Disse gemmes i en dedikeret mappe, så du nemt kan finde og se dem uden at skulle søge efter dem.

Sådan gemmer du indlæg i tråde

For at gemme et Threads-indlæg skal du blot trykke på de tre vandrette prikker ved siden af ​​det indlæg, du vil gemme. Dette bringer en kontekstmenu frem, der giver dig mulighed for at interagere med det pågældende indlæg og plakaten på forskellige måder. Du kan gemme eller skjule indlægget eller slå lyden fra, blokere eller rapportere plakaten. I dette tilfælde vil vi gerne gemme indlægget.

  Ubrugte Roblox-gavekortkoder: Indløs nu

Tryk på Gem, og det indlæg vil blive gemt i din Gemte mappe. Der vises en pop op, der fortæller dig, at du har gemt indlægget, og inviterer dig til at se alle. Hvis du trykker på det hurtigt, før det forsvinder, vil du blive ført direkte til din Gemte mappe. Ellers bliver du nødt til at navigere dertil manuelt.

Sådan får du vist dine gemte tråde

For at se dine Gemte tråde-indlæg, hvilket trods alt er hele meningen med at gemme dem:

 • Tryk på omridset af et menneske i højre side af den nederste menulinje. Dette fører dig til din profil.
 • Tryk på de to vandrette linjer af forskellig længde i øverste højre hjørne. Dette fører dig til dine indstillinger.
 • Kast dine øjne ned, indtil du ser Gemt, og klik på det for at åbne din mappe med gemte tråde-indlæg.
 •   13 Geospatiale værktøjer til GIS, kortlægning og datavisualisering

  For at slette eller ophæve et gemt indlæg skal du blot trykke på de tre prikker ved siden af ​​et tråde-indlæg, du tidligere har gemt, og klikke på Fortryd. Indlægget forsvinder fra din Gemte mappe (efter at have opdateret eller besøgt det igen), for aldrig at blive set igen.

  Årsager til hvorfor du bør gemme tråde-indlæg

  Som alle sociale medier-apps er Threads fuld af indhold. Især hvis du hænger ud på For You-fanen, hvor Threads anbefaler indhold, som den tror, ​​du vil kunne lide. Ganske ofte er det forkert, men bare af og til dukker det op et indlæg, der er værd at gemme fra en fremmed, du ikke følger i tråde.

    Hvorfor oplades din Oculus Go ikke?

  Som rapporteret af ZDNet, Tråde er stigende i popularitet, da de fortsætter med at tage bid af X’s brugerbase. Det betyder, at antallet af indlæg kun kommer til at stige.

  Du vil måske gemme et indlæg i tråde, fordi:

 • Den indeholder nogle nyttige råd, som du ønsker at gense på et senere tidspunkt.
 • Den indeholder nogle visdomsord, du ønsker at leve efter i fremtiden.
 • Den indeholder en sjov vittighed, du vil gemme for at genfortælle andre.
 • Der vil også være masser af andre grunde, men disse er blot en håndfuld grunde til, hvorfor trådens Gem-funktion er nyttig. Og hvis du ikke kan finde noget på Threads, der er værd at gemme, kan du i det mindste slette din Threads-konto uden at slette din Instagram.