Sådan fjerner eller installerer du et SIM-kort på en iPhone

Hver iPhone har en SIM-kortplads på højre side. Det slot rummer en bakke, der rummer din iPhones SIM-kort. Dette SIM-kort lader din telefon oprette forbindelse til dit mobilselskab, så du kan oprette og få mobildata.

Du behøver muligvis aldrig få adgang til dit SIM-kort, hvis du har købt din iPhone med en forudinstalleret fra operatøren. Men hvis du køber en telefon ulåst og SIM-fri, eller køber brugt, bliver du nødt til at være bekendt med, hvad et SIM-kort er, og hvordan du skifter et ud.

Heldigvis er det ikke kompliceret at få adgang til en iPhones SIM-kortbakke, men du skal bruge tre ting, før du går i gang.

  Hvad er et F-stop inden for fotografering?

En iPhone (naturligvis)
SIM-kortet, du vil installere
Et værktøj til at stikke ind i siden af ​​din iPhone for at skubbe SIM-bakken ud

Den sidste kan være lidt vanskelig. Afhængigt af hvilken iPhone du har, kan der være et værktøj til fjernelse af SIM-kort i kassen. Hvis der er, er du god til at gå. Hvis ikke, er de det dumt-billigt på Amazon, men du kan også bruge en udfoldet papirclips, en nål eller stort set alt andet, der er slankt og spidst. Prøv bare ikke at stikke dig selv mens du går.

Når du har dit værktøj til fjernelse af SIM-kort (eller en proxy), skal du stikke det ind i det lille hul, der udgør en del af SIM-bakken. Du burde føle en vis modstand, og det skal du presse lidt igennem. Hvis det er første gang, du gør dette, kan det føles lidt mærkeligt, men du skal bruge en smule kraft for at få bakken ud. Når du har gjort det, begynder bakken at skubbes ud, og alt hvad du behøver på det tidspunkt er at trække den resten af ​​vejen ud.

  Gennemse billeder på Reddit, filtrer resten fra

Når bakken er ude, skal du fjerne et eventuelt eksisterende SIM-kort og installere det nye. Sørg for, at du har det den rigtige vej rundt ved at bruge de afskårne hjørner som en guide. Når kortet er installeret i bakken, skal du indsætte det hele i din iPhone igen, og sikre dig, at hullet er på linje med hullet i telefonen, mens du gør.

Efter installationen af ​​kortet er fuldført, bør det genkendes af din iPhone uden at genstarte nogen enhed. Hvis ikke, prøv at slå flytilstand til og fra eller genstarte iPhone helt. Det burde få dig godt i gang.

  Sådan parrer du to Google Assistant Nest-højttalere til stereolyd