Sådan finder du Microsoft Teams-optagelsesstedet

Microsoft Teams har en indbygget optagefunktion til optagelse af lyd- eller videoopkald. Funktionen er tilgængelig, uanset hvilken type møde du holder.

Optagelsen, når mødet er afsluttet, eller når det er blevet stoppet, deles over den kanal, mødet blev afholdt i. Denne optagelse kan derefter downloades af alle, der er en del af kanalen.

Da det er gjort tilgængeligt på kanalen, behøver teammedlemmer ikke at lede efter det, men Microsoft Teams uploader det online for at gøre optagelsen tilgængelig for alle medlemmer. Hvis du ikke kan finde optagelsen for et team i en kanal blandt samtale-rod, kan du downloade den fra eksterne Microsoft Teams.

Microsoft Teams optagelsessted

Microsoft Teams-optagelse fungerer med Streams-tjenesten, som ejes af Microsoft. Det er en af ​​mange tjenester, som Microsoft integrerer næsten usynligt i Microsoft Teams.

Når et møde optages, deles dets Steams-link i Microsoft Teams-appen, og det er ledsaget af en praktisk downloadmulighed, så brugere ikke behøver at besøge Streams-tjenesten for at downloade det.

Microsoft Teams optagelsesplacering i Streams

Det er lidt svært at hente en optagelse fra Streams på grund af, hvordan dataene er organiseret. Brugergrænsefladen er ikke bygget op omkring Microsoft Teams, da Streams er en selvstændig tjeneste i sig selv.

Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du ved, hvilket hold og hvilken kanal optagelsen var under, og hvilken dato den blev lavet på.

Få adgang til streams i din browser.
Gå til Mit indhold>Møder på den øverste bjælke.
Brug filtrene til at sortere optagelserne efter dato.
Indtast navnet på den kanal, mødet blev afholdt i, i søgefeltet.

Vælg det møde, du vil downloade.
Klik på knappen Download under den.

Bemærk: din Microsoft Teams-konto skal have tilladelse/adgang til Streams.

Microsoft Teams gratis

Hvis du er en gratis Microsoft Teams-bruger, har du ikke adgang til Streams-tjenesten. Dine optagelser uploades til OneDrive, men vil blive slettet efter 20 dage. Det sikreste er at downloade mødet med det samme og gemme det lokalt i en korrekt navngivet mappe.

Konklusion

Microsoft Teams-møder optages ikke automatisk. Hvis du går til Meetings in Streams, skal du ikke forvente at se en fuld optagelse af hvert eneste møde nogensinde. Optagelse af et møde er en brugerinitieret handling, og den kan være begrænset til mødearrangører. Hvis du finder mødeoptagelser nyttige, bør du bede en mødearrangør om at optage dem, når et møde starter.