Sådan får du en studierabat til YouTube Premium

Nøgle takeaways

 • Studerende kan spare penge på YouTube Premium ved at tilmelde sig studieabonnementet, som tilbyder de samme funktioner til en nedsat pris.
 • For at tilmelde sig skal studerende bekræfte deres tilmeldingsstatus ved at angive deres personlige oplysninger og uploade relevante dokumenter som bevis.
 • Studierabatten er tilgængelig i op til fire år, og studerende skal genvalidere deres status årligt for fortsat at modtage rabatten.

Er du studerende og har du ikke råd til det individuelle YouTube Premium-abonnement? Du kan få en anstændig rabat og spare nogle penge ved at tilmelde dig YouTube Premium-studieabonnementet.

Sådan tilmelder du dig et YouTube Premium-studentmedlemskab.

Sådan tilmelder du dig et YouTube Premium Student-medlemskab

Det er nemt at tilmelde sig et studiemedlemskab. Du skal blot åbne YouTube i din webbrowser og følge nedenstående trin:

 • Klik på din profil i øverste højre hjørne og rul ned til Køb og medlemskaber.
 • Vælg Lær mere under Premium.
 • Klik på knappen, der siger Prøv det gratis, vælg elevplanen, og tryk på Bekræft. Ellers skal du rulle ned på siden og vælge muligheden Prøv det gratis under Studenterplanen.
 • Nu skal du bekræfte din studerendes status ved at udfylde alle dine detaljer, herunder dit navn, efternavn, fødselsdato, e-mailadresse, land og universitets- eller universitetsnavn. Desværre, hvis din skole ikke er på listen over muligheder, betyder det, at du ikke er berettiget til elevplanen.
 • Når du har indtastet alle dine detaljer, skal du vælge Bekræft min elevstatus.
 • Du skal derefter logge ind på dit universitets websted for at bevise, at du faktisk er studerende.
 • Derudover vil du, for at afslutte bekræftelsen, modtage en e-mail til upload af dokumenter som bevis på tilmelding. Dokumentet skal indeholde dit fulde navn, skole og tilmeldingsdato. Et klasseskema, skole-id-kort eller kvittering for skoleundervisning er nogle dokumenteksempler, som SheerID foreslår.
 • Når du har fundet de egnede dokumenter til at bevise, at du er en bekræftet studerende, skal du uploade dem og klikke på Fortsæt.
 •   YouTuber tilføjer baggrundsafspilning og downloadmuligheder til YouTube-appen [Jailbreak]

  Nu skal du bare vente på, at YouTube gennemgår alt og sender en bekræftelses-e-mail. Hvis du er blevet bekræftet, skal du gå over til YouTube, følge de første par trin og tilføje dine betalingsoplysninger for at gennemføre købet.

  Hvad studerende skal vide om YouTube Premium Studentermedlemskab

  For det første, hvis du vil tilmelde dig YouTube Premium-studentermedlemskabet, skal du sørge for, at du er tilmeldt et af de bekræftede universiteter eller gymnasier. Fra nu af er elevplanen tilgængelig på mere end 70 steder rundt om i verden, inklusive USA.

  Når du tilmelder dig et studiemedlemskab, inkluderer det alle de samme funktioner som et almindeligt individuelt YouTube Premium-medlemskab, men til en nedsat pris. Derudover, hvis det er din første gang, du tilmelder dig et YouTube-abonnement, får du endda en gratis prøveperiode på en måned.

    12 rettelser til YouTube-fejl 400 på Android

  Når du tilmelder dig, vil du være i stand til at se videoer og lytte til musik uden annoncer og downloade YouTube-videoer til offlinevisning. Derudover kan du nyde offline downloads og adgang til YouTube Music, mens du stadig er en budgetbevidst studerende.

  Det er vigtigt at huske på, at du skal bekræfte din elevstatus på årsbasis for at beholde din Studenterplan. For at bekræfte din elevstatus skal du sørge for at se efter en meddelelse mod slutningen af ​​din årsplan. Herfra skal du gentage de samme trin ved hjælp af SheerID for at bekræfte og bekræfte, at du stadig er kvalificeret til studierabatten.

    YouTube TV – Sådan optager du et show

  Derudover har du kun adgang til studierabatten i fire år. Så hvis du afslutter skolen eller studerer i mere end fire år, bliver du nødt til at vælge det almindelige YouTube Premium-medlemskab eller slet intet medlemskab.

  YouTube giver studerende en rabat på et Premium-abonnement

  I sidste ende er det at få studierabat for et YouTube Premium-medlemskab en ligetil proces, der giver studerende mulighed for at få adgang til YouTube Premium-funktioner til en mere overkommelig pris.

  Så sørg for at følge de skitserede trin for at starte dit YouTube Premium-studentmedlemskab for at forbedre din YouTube-oplevelse og begynde at spare penge som studerende på ingen tid.