Sådan deaktiveres og deaktiveres iMessage på iPhone eller iPad

Apples iMessage er en af ​​de mest populære meddelelsesplatforme, og det er en fantastisk måde for Apple at låse folk ind i sit økosystem. Hvor fantastisk iMessage end er, kan der stadig være tidspunkter, hvor du skal deaktivere eller fuldstændig deaktivere den.

Nogle af disse tidspunkter kan skyldes god gammeldags fejlfinding (eller måske tog du virkelig springet til Android) Uanset dine årsager, skal du ikke kun slå iMessage fra på din iPhone eller iPad, men potentielt bede Apple om at fjerne din nummer fra iMessage på serversiden også.

  Sådan bruger du Google Assistants handlingsblokke til tilgængelighed

Det lyder skræmmende, ikke? Bare rolig, vi er her for at hjælpe.

Sådan deaktiveres iMessage på din iPhone eller iPad

Deaktivering af iMessage på din iPhone eller iPad er ofte det første skridt at tage, hvis du har problemer med at sende eller modtage beskeder. Et simpelt skift fra og til igen kan ofte vække iMessage, og selvom vi måske ikke kan lide at indrømme det, virker det ældgamle forslag om at slukke for noget og derefter tænde igen oftere end ikke.

For at deaktivere iMessage skal du gå ind i appen Indstillinger og trykke på “Beskeder”.

  Sådan spores dataforbrug af Netflix

Fuldfør processen med at slå iMessage fra ved at trykke på kontakten. Hvis du har brug for at tænde den igen, er det her, du også ville gøre det.

Sådan deaktiveres iMessage

Hvis du skifter væk fra iPhone og vil være færdig med iMessage helt, er deaktivering af dit telefonnummer og fjern det fra iMessage-tjenesten centralt, vejen at gå. For at opnå det, besøg selfsolve.apple.com/deregister-imessage og indtast dit telefonnummer, når du har valgt dit land. Tryk på “Send kode” for at starte processen.

Apple sender dig en bekræftelseskode via SMS, og når den ankommer, skal du sætte den i boksen “Bekræftelseskode”, før du trykker på “Send”.

  Forøg din routers WiFi-rækkevidde

Når alle disse trin er gennemført, vil dit telefonnummer ikke længere være knyttet til iMessage. SMS vil være upåvirket og vil fortsætte med at fungere som normalt.