Sådan bruger du Snapchat på nettet

Selvom Snapchat oprindeligt kun var tilgængelig på mobile enheder, kan du nu også bruge Snapchat på nettet via din pc eller Mac. Sådan bruger du Snapchat på nettet.

Sådan bruger du Snapchat på nettet

For at få adgang til Snapchat i en browser skal du navigere til web.snapchat.com, og log ind med den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind på mobilappen. Snapchat tilbyder også en praktisk hurtig tilmeldingsfunktion, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed. Når du forsøger at logge ind på Snapchat på nettet, modtager du en notifikation på din telefon for at bekræfte loginforsøget.

Hvis du har din telefon i nærheden, skal du blot trykke på Ja for øjeblikkeligt at bekræfte og få adgang til din Snapchat-konto.

  Sådan eksporteres alle minder i Snapchat

Snapchat til nettet er ikke tilgængelig på alle browsere; den er i øjeblikket kun tilgængelig på Chrome, Safari eller Microsoft Edge. Du skal også bruge disse browsere på en computer og ikke på din telefon eller tablet.

Når du er logget ind, bør du se en liste over dine venner til venstre og et kameraikon i midten. Det giver dig mulighed for at fange og sende snaps til dine venner. Du skal give kamera- og mikrofonadgang til Snapchat for dette. Hvis du prøver at åbne en snap, vil Snapchat bede dig om at bruge din mobilenhed til at se snappen.

Du kan også klikke på telefonikonet for at starte et individuelt eller gruppeopkald via Snapchat. På samme måde kan du sende en besked til nogen for at starte en samtale med vedkommende.

  Sådan ændrer du din placering i Snapchat

Webversionen synkroniserer også samtaler med appen, så du ikke går glip af noget, hvis du skifter mellem platforme.

For en mere tilpasset oplevelse kan du klikke på indstillingsmuligheden i øverste venstre hjørne (tandhjulsikonet) på din skærm. Herfra kan du justere Snapchat-temaet, aktivere eller deaktivere meddelelser og lydeffekter og ændre andre kontoindstillinger. Hvis du vil bruge Snapchat på din computer ofte, kan du også oprette en skrivebordsgenvej.

Hvorfor du skal bruge Snapchat på nettet

Snapchats webgrænseflade indeholder flere af de samme funktioner som appversionen, samtidig med at den tilføjer mere plads til chatvinduet. Dette giver dig mulighed for at fortsætte samtaler med dine venner og også foretage tale- og videoopkald.

  Sådan linkes Instagram til Snapchat Story

Snapchat-webstedet har dog også et par begrænsninger: du kan ikke sende billeder til din historie eller se nogens historie. Du kan dog tage snaps og sende dem til dine venner, hvis du ønsker det. Dette skulle give dig mulighed for at holde dine Snapchat-striber kørende og er en af ​​de bedste måder at forbedre din Snapchat-score på.

Webversionen er mere fokuseret på appens chatfunktioner end noget andet. Den større skærm gør dette muligt, så hvis du primært bruger Snapchat til direkte beskeder og gruppechat, kan webversionen vise sig at være meget nyttig.