Sådan bruger du Microsoft Edge Copilot til at finde bedre juleindkøbstilbud

Nøgle takeaways

  • Microsoft Copilot er en AI-drevet personlig assistent, der kan hjælpe dig med din ferieindkøb; finde gaveideer, sammenligne produkter og tilbud og mere.
  • Copilot kan sammenligne produkter og oprette tabeller for at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud og få mest muligt for pengene.
  • Copilot kan også opsummere anmeldelser og meninger fra rigtige kunder, hvilket gør det nemmere at træffe informerede købsbeslutninger. Derudover kan den hjælpe med at skrive personlige julebeskeder, ideer til gaveindpakning og ferieopskrifter.

Feriesæsonens vidundere er over os, og det er tid til at begynde at shoppe. Men i år har du en skiftende assistent ved din side, som hjælper dig med at købe de bedste juleindkøbstilbud… Microsoft Copilot.

Gennem kraften i avanceret kunstig intelligens kan Copilot hjælpe dig med at gennemgå alle aspekter af din ferieindkøb. Fra at finde ud af, hvad du skal købe til at finde de bedste steder at købe dem, kan Copilot hjælpe dig med at spare både tid og penge.

Microsoft Edge har taget konceptet med en browser-integreret chatbot og hævet det til rang af en personlig assistent. Forestil dig alt, hvad du kunne spørge en personlig assistent i det virkelige liv (undtagen at gå på indkøb for dig), og Copilot kan gøre det.

  Din måde at shoppe de uundgåelige tilbud på

For eksempel starter juleshopping med først at kende de aktuelle gavetrends. Heldigvis er der masser af dækning for de bedste julegaveideer, og Copilot kan kompilere disse artikler for dig hurtigt og kortfattet med de rette opfordringer.

Sådan bruger du Copilot til at finde de bedste ferietilbud

Når du har besluttet, hvad du vil shoppe for, er det andet trin at finde de bedste tilbud for disse produkter. En af Copilots nøglefunktioner er evnen til at sammenligne produkter, hvorfor shopping i Edge-sidebjælken med Copilots hjælp kan give dig de bedste tilgængelige tilbud, hvilket fremskynder indkøbsprocessen.

Prisen er dog ikke alt, da ideen er at få mest muligt for pengene. Derfor er Copilot designet til at give dig mulighed for at sammenligne produkter direkte i din sidebar. Hvis du sammenligner mange produkter samtidigt, kan du også bede Copilot om at oprette en tabel for at hjælpe dig med at sammenligne dine produkters statistik mere effektivt.

Sådan bruger du Copilot til at sammenligne nøgleanmeldelsespunkter

At læse anmeldelser fra personer med praktisk erfaring med at bruge et bestemt produkt er en kernedel af indkøbsprocessen. Det kan dog være overvældende at læse fem forskellige anmeldelser af fem forskellige gaming-mus, og det er her Copilot kommer til nytte igen. Copilot kan omdanne lange anmeldelser til opsummeringer, der kun er et par sætninger lange, svarende til Amazons AI-anmeldelser.

Det er nemt at sammenligne anmeldelsesoplysninger ved hjælp af Copilot. Begynd at lede efter en bestemt vare, start Copilot i Edge-sidebjælken, og bed den om at lave en oversigt over, hvad folk synes om produktet. I modsætning til at bruge Copilot til at finde specifikke tilbud, hvor du ser på et produkts teoretiske statistik, vil brug af Copliot til anmeldelsesoversigter give dig et mere realistisk billede af, hvordan produktet er baseret på meninger fra rigtige kunder.

  Sådan deaktiverer du alle vibrationer på din iPhone fuldstændigt

Mens den er teknisk drevet af den samme motor, der driver Copilot for Edge, Copilot til Microsoft Shopping behandles som et separat værktøj, har en anden brugergrænseflade og er integreret direkte i Microsoft Store. Designet som en personlig shopper, har det til formål at hjælpe dig med at finde de perfekte gaver hurtigt.

Det lyder dog præcis som noget, Copilot for Edge kan, men der er en forskel. Copilot for Edge vil give dig gaveideer og links til værtswebstederne, mens Copilot til Microsoft Shopping viser dig produkterne direkte.

Du kan endda bruge generiske prompter, såsom “bedste gaveideer til min kone”, men det giver ikke generiske gavesvar. I stedet stiller Copilot flere spørgsmål, hvert mere specifikt end det sidste, og indsnævrer dine mulige gavevalg.

Den bedste del af Copilot i Microsoft Shopping er, at du ikke behøver at bruge Microsoft Edge; du kan også bruge det fra Microsoft Store. Men når det er sagt, findes den bedste brugeroplevelse i Microsoft Edge-browseren.

3 måder at bruge Copilot til at gøre din feriesæson nemmere

At søge efter ferietilbud og sammenligne anmeldelser vil gøre din shopping nemmere, men Copliot har et par andre måder at få din ferieperiode til at forløbe glat.

1. Brug Copilot til at komme med gode feriebeskeder

Personlige gavebeskeder er de bedste, da de fortæller personen, hvor meget du holder af dem. Men ikke alle har en måde med ord, og hvis du planlægger at skrive dybtfølte DIY-feriekort, kan Copilot hjælpe med at lave varme og personlige beskeder.

  Top 10 konkurrentforskningsværktøjer til at spionere som en professionel

Copilots kreativitet strækker sig naturligvis ikke kun til lykønskningskort. Bare bed Copilot om at skrive en feriebesked, forklare, hvad dit forhold til modtageren er (ven, familie, kollega), nævn, hvordan du vil videresende beskeden (på et kort, krus, på et skræddersyet stykke tøj osv.) , og skriv hvilken tone du gerne vil have til beskeden (sjov, romantisk, festlig osv.).

2. Afslut shopping med nogle gode gaveindpakningsideer

Når du har undersøgt, hvilken gave du skal købe og den bedst mulige handel, behøver du kun at give den. Præsentation er dog alt, og Copilot kan hjælpe dig yderligere med gaveindpakningsidéer.

Ligesom de bedste gaveartikler, der er nævnt, har internettet artikler og guides med ideer til DIY gaveindpakning og sløjfedesign. Men spørg Copilot, hvad du leder efter (og vær ikke bange for at gå ind i detaljer, såsom stilen, sværhedsgraden eller temaet, du forsøger at fremkalde), og det vil levere detaljerede trin til det perfekte gavepapir.

3. Brug Copilot som din kogebog med juletema

Ferieshopping handler ikke kun om at købe legetøj, tøj, tilbehør og gadgets; det handler også om at købe lækkerier og madvarer for senere at blive til overdådige måltider. Nå, Copilot kan også give dig en hjælpende hånd der.

På den ene side kan du bede om ideer til ferieopskrifter og vise dig nogle af de mest populære opskrifter, der er tilgængelige online. På den anden side har du måske allerede et par opskrifter i tankerne, men du vil gerne shoppe efter nogle manglende ingredienser. Under alle omstændigheder er Copilot her for at hjælpe.

Microsofts Copilot er et must-have-værktøj for feriekunder, der tilbyder en blanding af effektivitet, personalisering og bekvemmelighed. Dens avancerede AI-egenskaber hjælper med at forenkle indkøb og garanterer, at det er sjovere at finde de perfekte gaver til sine kære end tidskrævende, og hvem vil ikke have noget ekstra hjælp i ferieperioden?