De bedste RGB-fans til din pc i 2023

Ydeevne og effektivitet er konge og dronning, når det kommer til pc-fans og bør altid være hovedovervejelsen. Men det skader heller ikke at overveje stil. Naturligvis bør RGB-fans ikke ofre ydeevnen for udseendet, da disse prangende farver ikke hjælper meget, hvis din pc kører for varm. Vi har samlet de bedste RGB case fans, der ikke kun tilføjer noget seriøst lys til din rig, men yder lige så godt, som de ser ud.

Corsair

Det er ikke hver dag, du finder et fantastisk sæt RGB-fans, der har så få svagheder. Corsair LL120 skyder på alle cylindre og kombinerer stor ydeevne med stil.

Når vi taler om dets æstetik, bruger Corsair LL120 ARGB, så du kan ændre farverne på alle 16 LED’er individuelt. Det går dog et skridt videre ved også at inkludere Corsairs Lighting Node Pro. Sammen med dens enkle iCUE-software vil du være i stand til at skabe dynamisk RGB-belysning med blot et par klik uden at optage værdifulde headers på dit bundkort.

Selvfølgelig handler Corsair LL120 ikke kun om stil. Selv med en blæser bagpå og en foran, bryder LL120 ikke en sved, der bevæger luft gennem dit kabinet, især når du omdrejer dem op til 2200 RPM. Endnu vigtigere er det, at du knap kan høre dem betjene din rig ved normal belastning.

Corsair LL120 RGB

Bedste samlet

$70 $90 Spar
20 USD

Corsair slog den ud af parken med LL120 RGB Fans. Fantastisk luftstrømsydelse, nem at bruge software og dynamiske farver og effekter pakket ind i en 120 mm blæser.

Fordele

 • 16 individuelt adresserbare RGB LED’er
 • Har god, nem at bruge software
 • Høj luftstrøm, lav støj
 • Lighting Node Pro inkluderet

Ulemper

 • Noget højt ved max blæserhastighed

Antec

Når du har et stramt budget, har du en tendens til at skære ned, men du har virkelig ikke råd til det med case-fans. Heldigvis er Antec Prizm 120 mm ARGB Case Fans ikke kun til en rimelig pris, men de ser fantastiske ud, og du kan slappe af ved at vide, at din pc er lækker og cool.

Til at begynde med inkluderer Antec Prizm 120 mm ARGB Case Fans 18 adresserbare LED’er pr. ventilatorhus, delt mellem to ringe. Du kan få adgang til millioner af farver, men den bedste del er evnen til at synkronisere RGB-belysningen med topbundkortmærker som ASUS, MSI og Gigabyte.

  Sådan aktiveres og bruges ChatGPT-webbrowsing-funktionen [+Demos]

Farver er ikke det eneste aspekt, du kan justere. Antec Prizm 120mm ARGB Case Fans kommer også pakket med en ventilatorcontroller, som du kan bruge til at justere blæserhastigheden mellem 500 og 2000 RPM. I betragtning af de ekstra blæserlejer er de overraskende hurtige, støjsvage og holdbare.

Antec Prizm 120 mm ARGB kabinet blæsere

Bedste budget

$60 $80 Spar
20 USD

Pålidelige og overkommelige, Antec Prizm 120 mm ARGB Case Fans er den ideelle løsning til et stramt budget. Du får fordelen af ​​god luftstrøm og softwarekompatibilitet uden at ofre stil.

Fordele

 • Hurtig, støjsvag og holdbar
 • Inkluderer fem ARGB-husventilatorer og en controller
 • Kompatibel med en række forskellige RGB-software
 • Stærk pris pr fan

ASUS

ASUS TUF Gaming TF120 ARGB-blæseren er et godt valg for dem, der foretrækker design, men stadig har brug for en højtydende kabinetventilator på vigtige steder. Du får endda fordelen af ​​et dobbeltlags LED-array, der skaber rigere RGB-farver.

Med en maksimal hastighed på 1900 RPM er ASUS TUF Gaming TF120 ARGB Fan ret hurtig, og den har en høj luftstrømsvurdering. På grund af dens ydeevne kan TF120 ikke kun bruges til at lede kølig luft gennem din rig, men er også kraftig nok til at hjælpe med at afkøle AIO-radiatorer. Det hjælper dig med at undgå at skulle blande forskellige ventilatortyper!

Det ene aspekt, der matcher ydeevnen af ​​ASUS TUF Gaming TF120 ARGB Fan, er dens holdbarhed. ASUS tilføjede avancerede væskedynamiske lejer for at forbedre dens levetid, samt anti-vibrationspuder for yderligere at dæmpe lyden.

ASUS TUF Gaming TF120 ARGB blæser

Bedste design

$43 $60 Spar
17 USD

Hvis lang levetid er din største bekymring, er ASUS TUF Gaming TF120 ARGB fans specielt designet til holdbarhed og ydeevne. Den inkluderer også en ARGB-hub, der giver dig rigelig kontrol og understøttelse af Aura Sync.

Fordele

 • Dobbeltlags LED-array for rigere farver
 • Aura Sync understøttelse
 • Hurtig, effektiv og støjsvag
 • Inkluderer en ARGB-hub

Ulemper

 • 3-pak bundt er bedre prissat

Cooler Master

Hvis din pc er væskekølet, kan du ikke bare bruge en hvilken som helst gammel kabinetventilator til at køle radiatoren, selvom den er hurtig. Hastighed er ikke nødvendigvis problemet – det er statisk tryk. For at sikre, at din AIO holdes kølig, er Cooler Master MasterFan MF120R en fantastisk ledsager.

  Sådan blokerer du et websted på Safari

Mens Cooler Master MasterFan MF120R fungerer fint som kabinetventilator, er de mest hjemme knyttet til en radiator. Dens kombination af højere statisk tryk og luftstrøm er præcis, hvad du har brug for for at skubbe eller trække enhver varme, der spredes fra radiatoren. Og hvis du beslutter dig for, at du vil have en til kabinettet, kan du stadig skubbe blæserne til 2000 RPM.

En anden praktisk funktion ved Cooler Master MasterFan MF120R er, at den spiller godt sammen med en bred vifte af RGB-software, som ASUS Aura, ASRock RGB, Gigabyte RGB Fusion og MSI RGB.

Cooler Master MasterFan MF120R ARGB

Bedste kølerventilator

Cooler Master MasterFan MF120R ARGB Fan er omtrent så enkel, som du kan få med hensyn til installation. Det gør det endnu mere nyttigt, når du er klar til at droppe lagerkøleren til dine radiatorer for noget mere omfattende.

Fordele

 • Kompatibel med en række forskellige RGB-software
 • Nem at installere
 • Specielt designet til køling af radiatorer
 • Lydabsorberende gummipuder

Ulemper

 • RGB er for gennemsigtigt
 • En smule overpris

Thermaltake

Hvis du presser din rig til dets grænser, vil du hurtigt bemærke, hvor højt dine fans kan blive. Det er tåleligt, men hvis du er en, der ikke kan stå for susen, er Thermaltake Pure 12 ARGB Fan lige til højrebenet.

For at forstå, hvor støjsvag Thermaltake Pure 12 ARGB-blæseren er, har den en maksimal RPM på 1500 og en 56,45 CFM-luftstrøm. Alt taget i betragtning er det ret respektabelt, men når du begynder at prøve din pc, vil du bemærke, at den aldrig hæver sig over en hvisken.

Det, der er lige så imponerende, er bare antallet af muligheder, som Thermaltake Pure 12 ARGB Fan tilbyder. Du kan vælge 140 mm eller 200 mm, hvis du har brug for den ekstra luftstrømsydelse til f.eks. en radiator, mens du stadig bevarer dens stille drift.

Thermaltake Pure 12 ARGB

Mest stille

$51 $60 Spar
$9

Der er intet sødere for ørerne end en pålidelig pc-blæser, der er utroligt støjsvag. Sig farvel til støjen med Thermaltake Pure 12 ARGB Fan, som også har ARGB og en controller til at foretage justeringer på farten.

Fordele

 • Mange muligheder tilgængelige, såsom bundter og blæserstørrelser
 • Hvisk stille
 • Inkluderer en ARGB-controller
 • Kompatibel med en række forskellige RGB-software

Ulemper

 • Kunne have brugt et par mere adresserbare LED’er

FAQ

Q: Kan du køre RGB-fans uden RGB tændt?

Normalt, for at RGB skal fungere, skal du tilslutte RGB-headeren, som er adskilt fra strømstikket. Du kan roligt lade RGB-headeren være frakoblet, og blæserne vil fortsætte med at snurre, så længe de trækker strøm.

  3 måder at rotere skærmen på en Chromebook

Q: Kan jeg programmere mine RGB-fans til at reagere på, hvad der sker i mit spil?

Absolut! De fleste kendte mærker har RGB-synkronisering indbygget direkte i softwaren. For eksempel er der Logitechs Lightsync, Corsairs iCUE og Razers Synapse-software eller 3. parts muligheder som Aurora. Du kan også synkronisere RGB til musik.

Spørgsmål: Er ARGB eller RGB bedre?

ARGB tilbyder ingen ydeevnefordele udover mere farvetilpasning. Når du vælger en farve til traditionelle RGB-fans, påvirker det hver LED. Selvfølgelig kan du stadig implementere forskellige effekter som strobing og vejrtrækning. Dog giver ARGB dig mulighed for at ændre farverne på hver enkelt LED til hvad du ønsker.

Q: Hvad står RGB for?

RGB står for “Rød, grøn, blå”. I forbindelse med computere og teknologi generelt, er det de primære farver, der bruges til at skabe et væld af farver.

Q: Hvorfor lyser mine RGB-fans ikke op?

Hvis dine fans virker, men RGB’en ikke gør det, er der en håndfuld trin, du kan tage for at fejlfinde problemet.

 • Dobbelttjek, at RGB-kablet er sat i, enten til dit bundkort eller til en controller. Kablet har en tendens til at være adskilt fra ventilatorens strømkabel.

 • Bruger du den rigtige header? Du har muligvis RGB-kablet tilsluttet, men det er muligt, at du bruger den forkerte header. Tjek dit bundkorts manual.

 • Enten blæseren og eller skærebordet er beskadiget. Du kan fejlfinde det ved at udskifte RGB-blæseren med en anden blæser, som du kender til bestemte værker. Hvis blæseren virker, har du en defekt blæser; hvis det ikke virker, så har du en defekt header.

 • Hvis du bruger en blæsercontroller, så prøv at tilslutte RGB-blæseren direkte til bundkortet og bemærk, om det virker. I tilfælde af at det gør det, har du muligvis en defekt blæsercontroller.

Q: Kan du lave hvidt lys RGB fans?

Ja, men det er ikke sandt hvidt, og RGB-fans varierer i, hvor “hvide” de ser ud. Du kan gøre dette ved at tjekke for forudindstillinger for hvidt lys i din RGB-software eller selv foretage justeringer.