Sådan bliver du udelukket fra Tinder

Tinder er en social datingplatform, hvor du kan møde nye mennesker, udvide din omgangskreds eller komme i kontakt med lokale i mere end 190 lande. Sean Rad skabte den ved et hackathon, der blev afholdt i 2012 i West Hollywood inkubatoren Hatch Labs. I 2014 rapporterede Tinder i gennemsnit 11 daglige logins fra brugere. Tinder var den største mobilapp i 2019 efter at have været på femtepladsen med hensyn til indtjening i 2015. Hvis du er en person, der leder efter tips om Tinder-appen, giver vi dig en nyttig guide, der vil lære dig, hvordan du bliver fjernet fra Tinder. Ved at bruge appen kan du kontakte Tinder kundeservice og oprette en ny Tinder-konto efter at være blevet forbudt. Hjemmesideversionen har også alle funktionerne, og du bør læse til slutningen for at finde løsningen, hvis Tinder bandlyste mig uden grund.

Sådan bliver du udelukket fra Tinder

Fortsæt med at læse videre for at finde trinene, der forklarer, hvordan du bliver udelukket fra Tinder i detaljer med nyttige illustrationer for bedre forståelse.

Forbyder Tinder din enhed?

Ja, Tinder kan identificere din telefon (enheds-id), Facebook-konto eller andre linkede sociale medier som Instagram, fotografier, mobilnummer, mail og kreditkortoplysninger, hvis du har indtastet dem. Det er sådan, de kan blokere en enhed, selvom du forsøger at oprette en ny Tinder-konto efter at være blevet forbudt. Selvom de fleste af de oplysninger, der er nævnt her, er nødvendige for enhver applikation på sociale medier, er den ikke altid synlig på din profil.

  Sådan ændrer du dine AirPods og AirPods Pro-indstillinger

Bliver du nogensinde udelukket fra Tinder?

Ikke let. Tinder har desværre ry for at være ret hård med forbud. Forbud er ikke reversible i henhold til deres officielle politik, men hvis du anmoder om det, er der mulighed for, at de vil blive ophævet. Dit telefonnummer er også blokeret af Tinder, når din konto er forbudt, så det er ikke nemt at komme forbi et forbud.

Er Tinder-forbud permanente?

Ja, Tinder forbud er permanente i de fleste tilfælde. Det nummer, du brugte til at oprette din konto, kan ikke nemt fjernes. Tinder samarbejdede med og investerede i non-profit baggrundsundersøgelsesfirmaet Garbo i 2021. Samarbejdet havde til formål at udvikle en funktion, der ville lade brugerne udføre verifikationstjek på deres kampe.

Hvorfor udelukkede Tinder mig uden grund?

Selvom det kan være frustrerende, kan Tinder-forbud forekomme på grund af et stort spektrum af årsager. Det er en social dating-app, og derfor er den bundet til at have et højt sikkerhedsniveau. Nogle gange kan Tinder forbyde dig af en grund, fordi de bare antog, at du er en bedrager. Mange mennesker klager over, at Tinder har forbudt mig uden grund og går endda så langt som at ignorere alle anmodninger om at appellere processen. Du kan blive forbudt, hvis nogen anmelder dig; noget stemmer ikke overens med Tinders vilkår og betingelser. Så enkelt er det!

Kan du få en forbudt Tinder-konto tilbage?

Nej, Tinder-forbud betragtes normalt som endelige. Som nævnt før, håndterer Tinders team disse problemer meget seriøst. Enhver information, du giver til Tinder, såsom dit telefonnummer, Facebook-konto eller e-mailadresse, er også forbudt, når du er forbudt. Du kan dog finde et par udveje, selv efter at du er blevet bannet af Tinder.

Hvor lang tid tager det at blive ophævet fra Tinder?

Tinder-forbud kan vare fra et år til et livstidsforbud. Det hele afhænger af, hvad deres beslutning er baseret på dine kontooplysninger og data. Det hele er tilgået gennem Tinders database, hvorfor de endda sørger for at forbyde den enhed, du har brugt til at logge ind på Tinder, hvilket yderligere cementerer den alvorlige karakter af deres sikkerhedsprotokol.

  Sådan kontrollerer du, hvornår din Mac automatisk går på vågeblus

Hvem sender jeg en e-mail for at blive fjernet fra Tinder?

En af de få måder at få adgang til Tinder igen efter at være blevet forbudt er at appellere til dem direkte. Det kan du gøre ved at sende en mail til [email protected] eller [email protected]

Hvordan bliver jeg fjernet fra Tinder? Hvordan bliver man ophævet fra Tinder?

Som nævnt før, er den eneste rigtige måde at blive forbudt fra Tinder ved at anmode om deres supportteam. Dette er ikke en 100% idiotsikker metode, da Tinder har magten til selv at træffe den endelige beslutning. Du skal blot komme i kontakt med tjenesten og anmode om ophævelsesproceduren for at finde ud af, hvorfor kontoen blev forbudt.

1. Besøg Tinder hjælp til at indsende anmodning side.

2. Vælg Trouble with account login under Hvad kan vi hjælpe dig med? Mark.

3. Vælg Kan ikke logge ind, min konto blev udelukket under Hvad sker der?

4. Indtast din e-mailadresse og telefonnummer knyttet til din Tinder-konto.

5. Skriv problemet i detaljer under Beskrivelse.

6. Tilføj eventuelt vedhæftede filer.

7. Klik på INDSEND for at indsende din unban-klage.

Din anmodning vil blive sendt til Tinder. Tjek den e-mail, du har angivet, for yderligere beslutninger.

Hvordan bliver man ophævet fra Tinder iOS?

Tinder kan tilgås ved hjælp af en Android- eller iOS-enhed, og grænsefladen, der følges i hver af disse, er relativt den samme. Vi har givet et par eksempler på, hvordan du kan komme tilbage til Tinder, selv efter at du er blevet forbudt. Hvis du ønsker at blive udelukket fra Tinder, skal du følge trinene nævnt ovenfor for at appellere dit forbud.

Hvordan kommer jeg uden om et Tinder-forbud?

Du kan ikke blive udelukket fra Tinder-forbud, hvis din appel ikke er lykkedes.

Du skal huske på, at dit Device ID også er forbudt, når Tinder deaktiverer din konto. Du ville blive permanent udelukket, hvis du oprettede en ny Tinder-konto med den samme telefon. Du bør bruge en helt anden enhed i stedet, noget du ikke tidligere havde brugt på Tinder. Dette inkluderer også alt, der allerede er i Tinder-databasen og eventuelle links til det nummer, du tidligere har brugt.

  Sådan bruger du appbiblioteket på iPhone

Alternativt kan du prøve en fabriksnulstilling på din telefon. Alle data, der tidligere er blevet gemt på din enhed, slettes, når du udfører en fabriksnulstilling.

Bemærk: Før din fabriksnulstilling af din Android, skal du sikkerhedskopiere alle dine data. Hvis du ikke ved, hvordan du sikkerhedskopierer din Android, så følg vores guide til Sikkerhedskopier dine Android-telefondata.

For at nulstille din mobil til fabriksindstillinger, skal du læse og implementere trinene i vores vejledning Sådan gendannes enhver Android-enhed.

Hvordan kontakter jeg Tinder kundeservice?

Du kan nemt kontakte Tinder kundeservice ved at følge nedenstående trin:

1. Gå til Tinder hjemmeside.

2. Klik på Support-indstillingen.

3. Du vil blive ført til kundesupportsiden, hvor du også kan stille spørgsmål og få dine kontooplysninger.

Kan jeg oprette en ny konto, hvis Tinder forbyder mig?

Ja! Du kan selvfølgelig lave en ny konto på Tinder, men du skal sørge for ikke at bruge dine gamle data til at få adgang til tinder. Selv tilfælde, hvor folk har brugt et nyt nummer til at oprette en Tinder-konto, har resulteret i forbud. Dette skyldes, at Tinder holder øje med mistænkte brugere, der forsøger at vende tilbage til appen ved hjælp af et falsk id eller validering. Læs denne artikel fra starten for at lære, hvordan du bliver udelukket fra Tinder.

Hvordan opretter jeg en ny Tinder-konto efter at være blevet udelukket?

Du kan oprette en ny Tinder-konto ved at følge disse trin i rækkefølge:

1. Afinstaller først appen fra den aktuelle telefon.

2. Herefter skal du bruge din nye telefon til at installere og åbne tinder app.

3. Log ind med et nyt telefonnummer eller Google-konto, som du ikke har brugt før.

Bemærk: Brug ikke din sociale mediekonto endnu.

4. Du skal indtaste nye data på de ønskede steder.

Bemærk: Mest bemærkelsesværdigt, i tilfælde af billeder, skal du ikke bruge billeder fra din gamle Tinder-konto.

Følg instruktionerne på skærmen for at oprette en ny konto, bør være klar til brug nu.

Bemærk: Sørg for at læse Retningslinjer for Tinder-fællesskabet forsigtigt, så du ikke ender i sådan en situation igen.

***

Vi håber, at du har lært, hvordan du bliver fjernet fra Tinder. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.