Populær Android Content Transfer App Pushbullet kommer til Windows

Mobile enheder er blevet en væsentlig del af vores liv. De reducerer langsomt den tid, vi bruger på traditionelle computere til at surfe på internettet, tjekke e-mails, se film eller spille videospil. Ikke desto mindre findes traditionelle computere stadig, og vi oplever ofte, at vi udveksler information mellem vores mobile enheder og computere for at holde data sikkerhedskopieret eller synkroniseret. Pushbullet, en genial Android-app, der gør det muligt for brugere at sende næsten alt fra telefon til pc og omvendt, har for nylig taget afslutningen på en helt ny Windows-variant. Pushbullet til Windows lader brugere hurtigt sende og modtage filer, links, noter og tekst osv. til og fra andre computere eller enheder via WiFi.

  Sådan rettes ikke-reagerende touchpad efter vågning fra dvale på Windows 10

Vi dækkede Pushbullet tilbage i januar 2013, men siden da har tjenesten helt sikkert overgået sig selv, og tilføjet mange ekstra funktioner til sit arsenal sammen med en Windows-applikation, der skulle gøre deling endnu mere bekvem.

Pushbullets Windows-værktøj, som er en offentlig beta, når dette skrives, har en 7,4 MB installationspakke, sportskontekstmenuintegration (tillader afsendelse af filer fra deres højrekliksmenuer), evnen til at skubbe links, noter og filer op til 25MB i størrelse. Udviklerne lover større størrelser til filoverførsel og flere funktioner i fremtidige builds.

Når du har startet den for første gang, skal du logge ind på din Pushbullet-konto. Nye brugere kan også bruge deres Google-konti til at fremskynde tingene. Brugergrænsefladen for applikationen er ekstremt enkel. Rullemenuen øverst lader dig vælge din mål-Windows-pc eller enhed. De fem knapper nederst giver dig mulighed for at vælge den elementtype, du skal dele, nemlig besked, link, vedhæftet fil, liste eller kontaktoplysninger.

  Sådan bytter du venstre og højre museknap på Windows 10

For simple tekstbeskeder kan du indtaste emnet sammen med selve meddelelsesteksten, mens lister er praktiske til at oprette opgavepunkter.

Filer kan sendes ved at klikke på den store knap, der vises i midten efter valg af filoverførselsindstillingen (vedhæftet fil) fra bunden, gennem træk og slip eller fra højrekliks kontekstmenuen for den tilsigtede fil.

Når du er klar, skal du blot klikke på ‘Skub det!’ at sende varen på vej.

Det viser også skrivebordsmeddelelser ved afsendelse og modtagelse af filer. En lille funktion, men alligevel praktisk.

Pushbullet til Windows fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Husk, at appen i øjeblikket er i beta. Som tidligere nævnt er der blevet lovet flere funktioner i fremtidige opdateringer.

  Sådan monteres og brændes ISO-billeder naturligt i Windows 10

Download Pushbullet til Windows