Microsoft Teams: vend kameraet vandret

Microsoft Teams understøtter videoopkald, og det fungerer problemfrit med det webcam, der er tilsluttet dit system. Du kan bruge et eksternt kamera, et internt kamera eller et virtuelt kamera til at tilpasse dit videofeed. Microsoft Teams har ikke mange funktioner til kameraet; der er sløret baggrund og spejling.

Microsoft Teams: flip-kamera

Microsoft Teams vender kamerafeedet for en bruger vandret. Dette blev mærkbart, når du holder noget op på skrift, fx en seddel eller en bog. Teksten er umulig at læse på denne måde, og mange brugere bekymrer sig om, hvordan den ser ud for andre mennesker i et møde.

  Sådan beskytter du dit Google Drev på iPhone og iPad med Face ID eller Touch ID

Den gode nyhed er, at andre mennesker i et møde ser teksten korrekt; det er ikke spejlet eller vendt for dem. Hvis du skriver på en tavle eller holder et skilt eller en bog op, fremstår billedet, som det skal.

Den spejlvendte eller spejlvendte tekst er ikke et problem for andre mennesker i et møde, men oplægsholderen bliver ofte kastet over den, da de ikke kan læse teksten fra deres skærm og i stedet skal blive ved med at se på den (eller bruge et fysisk spejl Opsætning). Her er en enkel måde at løse det på, så alle ser teksten korrekt.

  Udskriv kun Vælg celler i et ark ved at definere et udskriftsområde i Excel

Microsoft Teams: vend kameraet vandret

For at få et kamerafeed, der ikke er vendt for dig, men som alle andre også kan læse, skal du bruge en kamera-app og præsentationstilstanden i Microsoft Teams.

Download YouCam og installer det (brug den gratis version).
Åbn YouCam og klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
Fjern markeringen i ‘Vend vandret’ mulighed.
Kontroller, at teksten vises korrekt.

Åbn Microsoft-teams.
Start eller deltag i et møde.
Klik på knappen præsentationstilstand øverst til højre.
Vælg YouCam at præsentere fra.
Du vil se tekst vises korrekt i YouCam.
Alle i mødet vil se tekst vises korrekt som delt fra YouCam.

  Har du brug for et antivirus på en Mac?

Bemærk: Du kan bruge enhver anden app i stedet for YouCam, så længe den giver dig mulighed for at slå flipping/spejling fra.

Konklusion

Den spejling, som Microsoft Teams gør, er, at en brugers kamerafeed fremstår mere naturligt for dem. Tekstvendingen er en uheldig bivirkning, som brugerne har bedt Microsoft om at rette op på. Der er endnu ikke noget, der tyder på, at det bliver rettet. Hvis du skal bruge Microsoft Teams til at undervise, kan denne metode være den enkleste, omkostningseffektive løsning på spejlingsproblemet.