kode” Fejl i macOS Terminal

Den hurtigste måde at åbne en mappe i VS Code er ved at bruge kodekommandoen i Terminal. Men hvis du ikke har konfigureret det korrekt, kan du støde på fejlen “zsh: kommando ikke fundet: kode”. Følg disse to trin for at rette det.

1. Geninstaller Visual Studio Code

Normalt er den anbefalede måde at installere software på en Mac via App Store. Men da VS Code ikke er tilgængelig i App Store, kan du downloade den fra Visual Studio Codes officielle side er din eneste mulighed.

Selvom du allerede har gjort det, kører du muligvis stadig appen fra mappen Downloads i macOS. Så sørg for at flytte den eksekverbare fil til mappen Programmer i stedet for.

2. Installer kodekommandoen til PATH-variabler

Efter at have flyttet VS-kode til din Applications-mappe, skal du tilføje kodekommandoen til dine PATH-variabler. Når kommandoen er i dine PATH-miljøvariabler, kan du køre den fra Terminal-appen i macOS.

Heldigvis behøver du ikke at rode med kommandolinjen for at gøre det. VS-kode giver en et-klik-løsning til at tilføje kommandoen til dine PATH-variabler ved at gøre følgende:

  • Åbn VS Code på din Mac.
  • Tryk på Cmd + Shift + P for at åbne kommandopaletten.
  • Skriv nu Shell Command. Fra de viste resultater skal du vælge Installer ‘kode’ kommando i PATH.
  • Dernæst vil VS Code bede om tilladelse til at installere kodekommandoen. Vælg OK.
  • Indtast din Macs administratoradgangskode i opfølgningsprompten, og tryk på OK.
  • Når det er gjort, vil en “Shell-kommando ‘kode’ med succes installeret i PATH”-dialogen vises. Nu, selvom du ikke kender din vej rundt i Mac Terminal, kan du hurtigt åbne en mappe i macOS ved at bruge kodekommandoen. Bare åbn Terminal på din Mac og naviger til mappen ved hjælp af cd-kommandoen. Når du er i mappen af ​​interesse, skal du indtaste “kode .” i Terminal og tryk på Retur (eller Enter).

    Som en af ​​de bedste gratis kodeeditorer tilbyder VS Code en bred vifte af funktioner, der gør det nemt at udvikle og fejlfinde software. Hvis du foretrækker at bruge Terminal til at navigere i dit filsystem, gør kodekommandoen det nemt at åbne den aktuelle mappe i editoren.