Hvorfor viser Instagram “Beklager, denne side er ikke tilgængelig”? Sådan rettes fejlen

Kan du ikke se indhold på Instagram? Fejlen er normalt let nok at rette, afhængigt af hvad der forårsager den. Her er et kig på nogle af grundene til, at du kan støde på fejlen “Beklager, denne side er ikke tilgængelig” på Instagram, og hvordan du løser det.

Der er muligvis ikke noget galt med Instagram-kontoen eller med det indhold, du vil have adgang til; du har måske blot klikket på et forkert stavet link. Hvis du delvist har kopieret linket eller ved et uheld tilføjet et ekstra tegn, vil Instagram vise dig beskeden: “Beklager, denne side er ikke tilgængelig”.

  Sådan trimmes, sænkes og redigeres Instagram Boomerangs

I dette tilfælde skal du kopiere linket igen eller bede afsenderen om at dobbelttjekke linket. Men hvis du er sikker på, at linket er korrekt, kan der være en anden årsag til, at indholdet ikke er tilgængeligt.

2. Instagram-opslaget blev slettet

Hvis problemet er begrænset til et bestemt indlæg, er det sandsynligt, at det er blevet slettet. Du kan bede en ven om at få adgang til det samme link. Hvis de også får fejlen “Beklager, denne side er ikke tilgængelig”, er der ikke noget, du kan gøre.

3. Instagram kan være nede

Hvis Instagram har vist den samme besked flere gange på forskellige opslag, kan der være et problem med Instagram-servere. Du kan gå til Neddetektor og kontroller, om andre brugere i dit område har rapporteret problemer.

Hvis Instagram-servere er nede, skal du vente på, at problemet er løst. Dette kunne dog være en god mulighed for at tage en pause fra de sociale medier og nyde fordelene.

  Sådan blokerer du direkte beskeder på Instagram

4. Du har en defekt internetforbindelse

Hvis der ikke er noget galt med Instagram-linket og serverne, kan problemet skyldes din internetforbindelse. Hvis du har en ustabil internetforbindelse, vil Instagram ikke indlæse indholdet korrekt og vise fejlmeddelelsen.

Du kan prøve at genstarte din router eller skifte til et andet Wi-Fi-netværk for at rette op på en ustabil Wi-Fi-forbindelse.

5. Du er blevet blokeret på Instagram

Hvis du ikke kan se specifikke Instagram-brugeres historier eller opslag, har de muligvis blokeret dig på Instagram.

Du kan se, om nogen har blokeret dig på Instagram, hvis du ikke kan sende dem direkte besked eller ikke kan finde dem gennem Instagram-søgning, blandt andre metoder.

Du kan prøve at skifte til en anden Instagram-konto for at se, om indholdet nu er tilgængeligt. Alternativt kan du kopiere linket og få adgang til det via din browsers inkognitotilstand. Denne metode virker dog ikke, hvis de bruger en privat Instagram-konto.

  Gennemse Instagram i et Pinterest-like-layout

6. Instagram-brugeren har deaktiveret deres konto

Du kan ikke se nogen opslag eller historier, hvis kontoen ikke længere er aktiv. Hvis Instagram viser fejlmeddelelsen for en bestemt konto, er chancerne for, at de har deaktiveret eller slettet deres Instagram-konto.

For at teste det skal du åbne Instagrams søgefunktion og indtaste brugernavnet. Hvis det ikke vises i søgeresultaterne, har de slettet eller deaktiveret kontoen. I dette tilfælde kan du ikke længere se noget af kontoens indhold, før de genaktiverer det.

7. Du kører en gammel version af Instagram

Normalt inkluderer opdateringer sikkerhedsforbedringer, fejlrettelser og nye funktioner, der kan forbedre din oplevelse. Men de holder også appen kørende.

Hvis nogle af Instagrams funktioner ikke fungerer som normalt, bør du opdatere appen til den seneste tilgængelige version. Du kan nemt opdatere appen via Google Play Butik eller Apple App Storeafhængigt af din enheds operativsystem.

Prøv disse forskellige rettelser, og forhåbentlig vil du snart være i stand til at gennemse Instagram igen problemfrit. Men hvis du stadig sidder fast med fejlen efter at have prøvet disse rettelser, bør du kontakt Instagram Support for at se, om de kan hjælpe dig med at løse problemet.