Hvordan man laver mursten i Minecraft

Minecraft har masser og masser af byggeklodser. Du kan bruge bogstaveligt talt enhver type træ og/eller sten til at bygge et hus. Træ og sten forekommer naturligt og er nemmest at få. Træ er ikke så stærkt som sten, og hvis du ønsker at krybesikre din base, vil du bygge den med materiale, der har maksimal modstandsdygtighed over for sprængning.

Mursten i Minecraft

Mursten er noget af det bedste materiale, der er mest modstandsdygtig over for eksplosion, du finder i Minecraft. De er også æstetisk tiltalende. Desværre forekommer mursten ikke naturligt. De skal laves og kræver en del materiale for at blive samlet. Mursten kan bruges til at konstruere murstensblokke. Murstensblokke kan bruges til at lave hjem i Minecraft.

Hvad du har brug for

For at lave klodser i Minecraft skal du bruge;

En ovn
Brændsel til ovnen (kul, træ, tang)
Lerkugler

Få lerkugler

Lerkugler udvindes fra lerblokke. Lerblokke forekommer omkring bredden af ​​søer. Du kan bryde en lerblok med en skovl, og det vil give lerkugler. Lerkugler kan stables i stakke af 16.

Visuelt kan det være svært at identificere en lerblok, da den næsten altid vil være under vand, men den har en grålig farvetone og dens tekstur er anderledes end sand.

Hvordan man laver mursten i Minecraft

Når du har samlet dine lerkugler, kan du begynde at lave mursten.

Åbn ovnen.
Placer brændstoffet i ovnen.
Læg lerkuglerne i smeltecellen.
Vent på, at processen er fuldført, og du får en mursten.
Gentag for så mange klodser, som du vil lave.

klodser i Minecraft

Lav murstensblok

Hvis du vil lave en murstensblok, skal du bruge fire klodser.

Åbn håndværksbordet.
Placer en mursten i en 2×2 formation.
Saml murstensblokken.

Konklusion

Mursten kan også bruges til at lave blomsterplanter. Du kan placere blomster og træplanter inde i en blomsterplante. Den har ikke meget brug og er kun dekorativ. Bricks er tilgængelige i både Java og Bedrock/Windows 10 versionen. Den sværeste del af at lave et hus af mursten er at få det ler, du har brug for. Ler er almindeligt, men det forekommer ikke i meget store årer eller bidder. Derudover skal du bruge fire klodser og i forlængelse heraf fire lerkugler for at konstruere en klods. Når du lægger det hele sammen, kan du ende med at mine efter ler i lang, lang tid, hvis du vil have et hus af mursten.