Hvordan man tæmmer en kat i Minecraft

Minecraft har masser af neutrale mobs, og nogle af disse mobs kan tæmmes i spillet. Når den er tæmmet, bliver den neutrale pøbel venlig over for spilleren. Afhængigt af typen af ​​pøbel vil den enten forsvare spilleren eller hjælpe den med at samle en form for ressource eller tilbyde beskyttelse.

katte i minecraft

Katte i Minecraft

Minecraft havde oprindeligt Ocelots, som en spiller tæmmede for at få en tamme kat. Med de seneste opdateringer er katte nu en officiel pøbel. Ocelots findes stadig i junglebiomer, men du behøver ikke at tæmme en for at få en kat.

Katte findes i landsbyer og findes i alle mulige variationer; det almindelige tabby-mønster, smokingkatten, ingefærkatte, calicos osv. Slyngplanter og fantomer er bange for katte, og det alene er en god grund til at have dem. Katte i Minecraft spinder. To katte kan parre sig og få killinger.

Tæm en kat i Minecraft

For at tæmme en kat i Minecraft skal du fodre den med fisk. Fisk er nemme at få, men du skal bruge tid og en fiskestang til at udføre arbejdet.

Håndværk fiskestang

For at lave en fiskestang skal du bruge;

Tre træpinde (alle træsorter)
To streng (opnået ved at knække spindelvæv eller dræbe edderkopper)

Bemærk: for at bryde spindelvæv skal du bruge sheers. De kan laves med to jernbarer. Spindelvæv findes i huler og mineskakter.

Når du har de materialer, du skal bruge, kan du lave en fiskestang.

Åbn håndværksbordet.
Placer en træpind i den sidste celle i første række.
Placer en træpind i den anden celle i den anden række.
Placer en træpind i den første celle i den sidste række.
Placer en streng i den sidste celle i den anden række.
Placer en streng i den sidste celle i den tredje række.
Saml fiskestangen.

Fange fisk i Minecraft

Du er klar til at begynde at fiske. Tag fiskestangen til enhver nærliggende vandkilde. Det er bedst at finde det åbne hav, men de små vandløb og søer, du ser, duer.

Højreklik/placer handling ved vandkilden, mens du holder stangen for at starte rullen.
Se nøje på vandet og det punkt, hvor rullen forsvinder under vandet.
Når du ser bobler dukke op og svømme mod hjulet, betyder det, at du er ved at få en bid.
Når hjulhovedet er trukket under vandet, højreklik/placer handling igen.
Uanset hvad du har fanget vil blive tilføjet til dit lager.

Bemærk: når du fisker, skal du for det meste fange fisk, men du kan lejlighedsvis trække andre ting op, f.eks. støvler, skåle, glasflasker, bøger, pufferfish osv.

Hvordan man tæmmer en kat i Minecraft

Saml mindst 10 fisk. Det skal enten være rå torsk eller rå laks, begge er almindelige. Find en landsby og nærm dig en kat. Du skal holde lidt afstand, ellers løber den af. Sørg for, at du holder fisk, fordi kattene i Minecraft alle er madmotiverede. Når du har en kats opmærksomhed, skal du højreklikke/placere handling på den for at fodre den med fisken.

Gentag indtil du ser hjerter komme fra katten. Katten får et rødt halsbånd. Den er nu tæmmet og vil følge dig rundt. Sørg for at holde den fodret.

tamme kat i minecraft

Konklusion

Katte vil blive angrebet af ulve, men de vil også angribe høns, kaniner og skildpaddeunger. De er gode at have i nærheden, men du bør sørge for, at dine høns er beskyttet.