Gendan iPhone som en professionel uden nogen datakatastrofe

At miste data kan være et mareridt.

Fra filer og billeder til kontakter, beskeder, noter og opkaldshistorik kan din iPhone indeholde hele dit liv i form af data, som kan virke som verdens undergang. Men ærgr dig ikke; der er visse apps derude, der kan hjælpe dig med at gendanne data med lethed.

En af de apps, som jeg personligt kan stå inde for, er PhoneRescue. Det kan hjælpe dig med at gendanne et væld af vigtige filer på din iPhone. Da jeg brugte det, oversteg den hurtige og problemfri hentning af data mine forventninger, da jeg ikke forventede, at alle mine filer skulle hentes og overføres tilbage til min iOS-enhed så hurtigt.

I dette indlæg vil jeg dele mit dybtgående bud på ydeevnen og pålideligheden af ​​PhoneRescue som en datagendannelsesapp, og om det ville være nyttigt for dig.

Vigtigheden af ​​forebyggelse af datatab

I en verden drevet af data kan det være katastrofalt at miste dem. De fleste af os gemmer alt på vores telefoner, selv vores identitet. Hvis du er noget som mig, har du tilfældigvis en kopi af dit kørekort på din telefon.

Da vores telefoner besidder så meget af vores identitet, økonomiske optegnelser, personlige oplysninger, beskeder, kontakter og stort set hele vores liv, kan det være katastrofalt at miste det.

Ikke underligt, at cloud-lagring har fået så meget friktion i de seneste år. Tjenester som Google Drive og iCloud giver os mulighed for at sikkerhedskopiere vores vigtige data i skyen, hvilket betyder, at dataene lever uafhængigt af telefonen.

Uanset om du har mistet din telefon, fået den stjålet, eller din enheds system styrtede ned af en eller anden grund, kan dine data forblive beskyttet, da de til at begynde med aldrig har været i enhedens lager. Derfor er det vigtigt at sikkerhedskopiere dine data i skyen for at forhindre tab af data.

Alligevel er der flere apps derude, som du kan bruge som en sidste udvej, hvis du har mistet alle din telefons data.

PhoneRescue er let en af ​​de mest nyttige, takket være dens brugervenlige grænseflade og avancerede funktioner, der kan gøre datagendannelse til en leg. Nå, i hvert fald i de fleste tilfælde. Det kan hjælpe dig på mere end én måde.

Introduktion – PhoneRescue

Telefon Rescue af iMobie er en datagendannelsesapp, der kan gendanne slettede og mistede filer fra iPhone, iPad og også Android-enheder. Appen kan hente enhver form for data, det være sig billeder, kontakter, beskeder, noter, opkaldshistorik, kalendere, påmindelser, filer, dokumenter eller tredjepartsdata.

PhoneRescue blev oprindeligt designet til iOS, men fungerer også med Android nu, så appen er fuldt udstyret til at hjælpe dig med at gendanne din telefons data. Den bedste del ved denne software er, at den kan hente data selv fra beskadigede sikkerhedskopier, hvilket gør den effektiv nok til at være det bedste valg for brugere.

PhoneRescue-funktioner

PhoneRescue kommer med en række omfattende funktioner, der kan gøre datagendannelse til en absolut leg. Her er alt, hvad du behøver at vide om dette værktøj:

#1. Systemkrav

For at PhoneRescue kan fungere, skal dit system opfylde nogle minimumskrav. Heldigvis er appen kompatibel med stort set alle de nyeste Windows- og Mac-operativsystemer.

De andre krav er heller ikke så sofistikerede, så der er en stor chance for, at softwaren fungerer på din enhed uden problemer. Her er systemkravene til denne løsning:

 • Windows OS: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, både 32bit og 64bit
 • Mac OS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10, 10.9, 10.8
 • Opløsning: 1024×768 skærm eller derover
 • CPU: Pentium IV 2,4 GHz eller derover
 • RAM: 512 MB systemhukommelse
 • Skærmkort: Accelereret 3D-grafik – 64 MB RAM
 • Lydkort: Windows-kompatibelt lydkort
 • Harddisk: 100 MB og derover ledig plads
 • Andre: Apple Device Driver

For at være på den sikre side er det bedst at sikre, at PhoneRescue er 100 % kompatibel med din computer, før du køber den betalte version.

#2. Kompatibilitet og understøttede enheder

Kompatibiliteten af ​​PhoneRescue er omfattende, og den kan bruges på næsten alle de nyeste smartphones og OS-versioner.

Datagendannelsesappen er kompatibel med stort set alle iPhone-, iPad-, iPod- og Android-telefoner. Det fungerer godt med iPhone 3G og nyere, inklusive den nyeste iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Den understøtter også alle iPad-modeller, inklusive den nyeste iPad 8, iPad mini 6 og iPad 9.

PhoneRescue kan også køre på alle de populære Android-telefoner, inklusive Samsung, Google Phone, Sony, Oppo, Lenovo, Xiaomi, OnePlus og mere.

#3. Funktioner

En af hovedtrækkene ved PhoneRescue er dens omfattende funktioner og funktioner, der gør den til den mest kraftfulde datagendannelsesapp derude.

Her er højdepunkterne, du skal være opmærksom på:

 • No-data Loss Technology: Giver dig mulighed for nemt at gendanne alle og diverse data.
 • iTunes Backup Recovery: Gendan filerne gemt i din iTunes backup på få sekunder. Dette inkluderer personlige data som kontakter og beskeder og mediedata som fotos, videoer og musik. Du kan også tælle data i appen som dokumenter og vedhæftede filer.
 • iOS Systemgendannelse: Gendanner dit iOS-system, når din telefon oplever et nedbrud eller går ned.
 • iCloud-gendannelse: Giver dig adgang til dine iCloud-data uden problemer.
 • Skjult datagendannelse: Find og gendan begravede data, der er undsluppet dine øjne.
 • Fjernelse af låseskærm: Fjerner låsen på din iPhone, hvis du er blevet låst ude eller har glemt adgangskoden.

Og oven i købet har den den mest enkle grænseflade, der gør det nemmere at få styr på appen og bruge den til at gendanne dine dyrebare data på ingen tid.

Læs også: Sådan overfører du data/filer til iPhone og iPad uden iTunes

#4. Ydeevne og succesrate

PhoneRescue har en fremragende track record, når det kommer til at gendanne tabte data, efter at have gendannet data fra 57 millioner iOS- og Android-brugere.

Selvom jeg ikke kan tale for millioner, kan jeg sige, at det har en fantastisk succesrate fra min personlige erfaring. Det hjalp mig med at gendanne mange af mine personlige filer, billeder og andre data, da mit system oplevede et nedbrud, og jeg troede, at alt håb var tabt.

Appen er ekstremt nem at bruge, med en enkel opsætning og ligetil proces, der hjælper dig med at gendanne tabte data. Du behøver ikke at beskæftige dig med et kompliceret system for at få styr på det.

#5. Datasikkerhed og privatliv

PhoneRescue har ingen bagtanke for dine data. Alt det gør er at gendanne dine tabte data og returnere dem til dig uden at gemme dem på dens servere. Dette sikrer maksimalt privatliv, da alle dine data i sidste ende kun gemmes på din enhed.

Alt i alt behøver du ikke bekymre dig om et brud, da PhoneRescue er lovligt og sikkert at bruge.

#6. Kundesupport og tjenester

iMobie er kendt for sit robuste og lydhøre kundesupportteam. Det er overflødigt at sige, at deres 24/7 kundeservice også strækker sig til deres værdsatte produkt, PhoneRescue.

Uanset om du oplever problemer med appens ydeevne, betalinger eller output, kan du kontakte deres team når som helst, uanset din tidszone. Deres lydhøre team vender hurtigt tilbage til dig og hjælper dig med at navigere i det problem, du står over for.

#7. Prissætning

PhoneRescue tilbyder 3 planer til iOS-brugere:

 • 3-måneders abonnement til $45,99
 • 1-års abonnement til $49,99
 • Engangskøb for $69,99

Og det er for ubegrænsede iOS-enheder og én Mac eller pc.

For Android koster det 1-årige abonnement 39,99 USD, og ​​et engangskøb koster 55,99 USD for enten 5 enheder eller 1 Mac eller pc. Det tilbyder også en flerbrugerplan, der tillader drift i 10-15 enheder og har et prisskilt på $65,99 – $79,99. Du kan vælge den bedste plan baseret på dit budget og overordnede behov.

Sådan gendannes data ved hjælp af PhoneRescue

Gendannelse af data ved hjælp af PhoneRescue er så let, som det kan blive. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du gør det:

Trin 1: Download og installer PhoneRescue på din Mac eller pc.

Trin 2: Tilslut din iPhone til din pc via USB-kablet. Åbn den downloadede software på din computer, og klik på Gendan fra iOS-enhedstilstand. Fortsæt med at scanne din enhed for alle data ved at klikke på pileknappen i nederste højre hjørne.

Trin 3: Vælg den type data, du vil gendanne. Hvis du vil gendanne alt, skal du klikke på indstillingen Vælg alle og derefter trykke på OK.

Dette kan tage et par minutter, så vent til det indlæses helt.

Du får en liste over data, der kan gendannes, såsom:

 • Kontaktpersoner
 • Voicemails
 • Opkaldshistorik
 • Beskeder
 • Påmindelser
 • Browser historie
 • Kalendernotater
 • Fotos
 • Stemmememoer
 • musik
 • Videoer
 • Noter

Trin 4: Vælg de specifikke data, du vil gendanne fra forhåndsvisningen, ved at markere dem. Listen kan indeholde både mistede og eksisterende data, men du kan adskille dem til kun at inkludere tabte data, hvis du ønsker det. Du kan også søge i specifikke data ved at indtaste nøgleord i søgefeltet.

Trin 5: Gendan de valgte data til enhed eller til computer. Gendannelsesprocessen begynder, så snart du vælger en af ​​de to muligheder. Du får besked om processen, når den er færdig.

Helt færdig! Du har gendannet dine tabte data til din enhed. Det er denne brugervenlige PhoneRescue til at hente dine dyrebare filer.

Alternativer til PhoneRescue

PhoneRescue er ikke den eneste datagendannelsesapp derude. Hvis du mener, at dette værktøj ikke har det, du leder efter (hvilket er usandsynligt), kan du tjekke nogle alternativer ud og se, om de passer til regningen. Her er nogle af de andre apps til datagendannelse, som du måske kunne tænke dig at bruge:

#1. Tenorshare UltData

Tenorshare UltData er en nyttig løsning, der kan hjælpe dig med at gendanne slettede eller mistede data fra iCloud, iTunes og din iOS-enhed. Det understøtter over 35 filtyper, inklusive kontakter, beskeder og fotos, og kan endda gendanne data fra tredjepartsapps, såsom WhatsApp, Viber, WeChat, Line og mere.

Dens avancerede funktioner, robuste ydeevne og kompatibilitet med alle de nyeste iPhone-enheder gør den til et førsteklasses valg til datagendannelse.

En af de bedste ting ved denne software er, at den giver planer for både enkeltpersoner og virksomheder. Så uanset om du vil beskytte dine data eller hele dit teams, kan du bruge Tenorshare UltData til optimal datasikkerhed.

#2. Dr. Fone

Et iPhone-datagendannelsesværktøj med en af ​​de højeste succesrater, Dr. Fone har eksisteret i et stykke tid nu, og det bliver bare ved med at vokse med tiden. Det kan gendanne over 18 datatyper, herunder fotos og WhatsApp-beskeder.

Processen er enkel. Du vælger de data, du vil gendanne, forhåndsviser de tabte data, gendanner dem til din enhed og eksporterer dem til din computer til sikkerhedskopiering. Den sømløse betjening er det, der trak mange mennesker til værktøjet.

Afsluttende tanker

Selvom både Tenorshare UltData og Dr. Fone er fantastiske datagendannelsesværktøjer i deres egen ret, står min stemme stadig for PhoneRescue. Det er en komplet pakke af et værktøj, der har alle de funktioner, du kunne håbe på.

Deres kundeteam er altid til rådighed, når du har brug for dem, og oven i købet er priserne ret konkurrencedygtige. For ikke at glemme, hele processen med at hente dine data tilbage tager kun et par minutter af din tid, og jeg er overbevist om, at selv et barn ville være i stand til at gøre det – så enkelt er det.

Lær derefter de bedste måder at overføre data til en ny iPhone.