Få en fuldskærms-appskifter i iOS 7 med forhåndsvisninger i fuld skærm

Mens Cydia-tweaks som ClassicSwitcher og ControlTask ​​giver brugerne mulighed for at bringe den gamle app-omskifter tilbage til iOS 7, har den nyere version af denne funktion allerede fået en ret tilbedende fanbase. Kortene, der tilbydes i den nye app-omskifter, ser pænere ud og giver selvfølgelig forhåndsvisninger af alle åbne apps. FullscreenPreviews er en ny tweak, der udvider denne idé og strækker appskifterkortene til at dække hele skærmen. Dette giver måske ikke mening i starten, men du skal bare bruge justeringen én gang for at forstå den tanke, der gik i dens fremstilling.

  Hvad er Apple-filsystemet (APFS) introduceret i iOS 10.3

FullscreenPreviews er den slags tweak, der kræver lidt tilvænning, fordi det fornyer hele app-omskifteren. Du kan skifte tweak via menuen, den føjer til appen Indstillinger. Det er aktiveret som standard umiddelbart efter at du har installeret det, så det eneste, der er tilbage at gøre, er at dobbelttrykke på startknappen for at gå ind i app-omskifteren.

I starten kan nye brugere føle sig lidt fortabte, da kortene ikke ser anderledes ud end den app, de repræsenterer, det vil sige, at der ikke er noget, der indikerer, om du er i app-omskifteren eller bruger en app. Processen forbliver den samme: du stryger til venstre og højre over skærmen for at skifte mellem app-forhåndsvisninger, trykker på en forhåndsvisning én gang for at skifte til appen eller skubber den opad for at afvise den. Men evnen til at dræbe flere apps samtidigt går tabt.

  Tjek hvilken iOS-enhed der er kompatibel med de nye AirPods

Du kan af og til støde på en forsinkelse, når du skifter til en app, især hvis den pågældende app har været inaktiv i et stykke tid. Udvikleren foreslår at trykke på forhåndsvisningen to gange, højst sandsynligt for at fremskynde tingene i sådanne tilfælde. Resten af ​​tweaken kører uden problemer; at rulle mellem og afvise forhåndsvisninger er lige så glat, som det er i standardappskifteren. Du skal muligvis genoplade din enhed én gang efter aktivering/deaktivering af tweak.

FullscreenPreviews er en anstændig tweak, men jeg tror, ​​at kun en specifik del af jailbreak-fællesskabet vil kunne lide det. Det er mere en kosmetisk tweak i stedet for en, der tilføjer bekvemmelighed. Det kan blive mere praktisk, hvis der tilføjes en form for indikator på eller omkring app-forhåndsvisningerne.

  Sådan sender du GIF'er på Facebook Messenger [iOS]

Redaktørens note: Det kan være en god idé at få en række ikoner til at blive vist i bunden som i standardappskifteren.

Du kan downloade FullscreenPreviews gratis fra BigBoss-reposen i Cydia-butikken.