Er Midjourney gratis at bruge? Nej, men det er stadig det værd

Nøgle takeaways

  • Midjourneys kontrol giver mulighed for fantastiske designs, fra justeringer af billedformat til højopløsningsopskalering.
  • Et grundlæggende abonnement til $10 anbefales for rigelig GPU-tid; forskellige månedlige og årlige planer er også tilgængelige.
  • Gratis prøveversioner er nogle gange tilgængelige ved lancering af nye modeller; følg meddelelser på X for opdateringer.

Selvom Midjourney har en pris, er det stadig en af ​​de mest populære AI-generatorer, der findes – og med god grund! Få en lavprisplan, eller få en gratis prøveperiode, når Midjourney lancerer sin næste model.

Hvad adskiller Midjourney fra alternativerne?

Der er masser af alternative AI-kunstgeneratorer, du kan bruge gratis, men folk vælger stadig at betale for Midjourney.

Det, der gør det værd at abonnementet, er niveauet af kontrol, du har for at skabe helt specielle designs. Dette inkluderer at kunne ændre billedformatet, oprette flere promptversioner på én gang og opskalere billeder til en meget højere opløsning.

  Sådan dæmpes meddelelser på iPhone

Et potentielt afbrydelse er, at Midjourney er hostet på den sociale platform kaldet Discord. Dette kan være forvirrende for nye brugere, især da de fleste AI-billedgeneratorer kan bruges i en webbrowser.

Men på den anden side har denne beslutning været med til at skabe et blomstrende fællesskab af mennesker, der laver kunstig intelligens. Med en hjemmeside under udvikling, går der heller ikke længe før Midjourney bliver mere tilgængelig.

Midjourneys suite af værktøjer og blomstrende kreative fællesskab vil inspirere dig til at skabe en brugerdefineret skrivebordsbaggrund ved hjælp af AI eller generere fascinerende AI-selvportrætter.

En oversigt over Midjourneys priser

Vi anbefaler at starte med et basisabonnement, der koster $10. Det har mere end nok hurtig GPU-tid til at spinde hundredvis af billeder ud.

  Sådan opsætter og bruger du Opera Crypto Wallet

Her er en oversigt over de forskellige Midjourney-planer:

Grundplan

Standardplan

Pro Plan

Mega plan

Månedlige abonnementsomkostninger

10 USD

30 USD

60 USD

$120

Årlige abonnementsomkostninger

$96 ($8/måned)

$288 ($24/måned)

$576 ($48/måned)

$1152 ($96/måned)

Hurtig GPU-tid

3,3 timer/måned

15 timer/måned

30 timer/måned

60 timer/måned

Slap af GPU-tid

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Køb ekstra GPU-tid

$4/time

$4/time

$4/time

$4/time

Arbejd solo i dine direkte beskeder

Stealth mode

Maksimalt samtidige job

3 job, 10 job venter i kø

3 job, 10 job venter i kø

12 hurtige job, 3 afslappede job, 10 job i kø

12 hurtige job, 3 afslappede job, 10 job i kø

Bedøm billeder for at tjene gratis GPU-tid

Brugsrettigheder

Generelle kommercielle vilkår

Generelle kommercielle vilkår

Generelle kommercielle vilkår

Generelle kommercielle vilkår

  9 bedste selvværtede fotobackup-alternativer til Google Fotos [2023]

Hold styr på gratis Midjourney-prøver i fremtiden

Hvis du har et godt øje og ikke har noget imod at vente, kan du vente med en gratis prøveperiode. Tidligere har Midjourney annonceret en gratis prøveweekend for at fejre lanceringen af ​​en ny model.

Du kan følge Midjourney-konto den X (tidligere Twitter) for at holde styr på overraskende meddelelser om gratis prøveversioner.

Siden Midjourney blev lanceret i juli 2022, har det opbygget et ry som en af ​​de bedste AI-billedgeneratorer. Kvaliteten af ​​billeder, der er oprettet ved hjælp af Midjourney, er fantastisk, der er masser af måder at skabe forskellige kunststile på, og de konstante modelopdateringer ser virkelig ud til at levere det, samfundet ønsker at se.

Nej, Midjourney er ikke gratis, men hvis der er en AI-billedgenerator, der er værd at købe et abonnement på, er det denne.