Dette er rejseopladeren til Apple-fans

Nøgle takeaways

  • Infinacore T3 3-i-1 trådløs opladningsstation kan oplade din iPhone, Apple Watch og AirPods samtidigt.
  • Opladeren er lille, kompakt og nem at rejse med og foldes sammen til en firkant, der fylder minimalt.
  • LED-lys angiver opladningsstatus for alle tre enheder, mens en Adaptive Viewing Stand-tilstand giver mulighed for håndfri medievisning under opladning.

At rejse kan være stressende nok uden at skulle bekymre dig om at jonglere med opladere og kabler til dine Apple-enheder. Men der er ingen grund til at bekymre sig om InfinaCore T3: 3-i-1 trådløs ladestation. Stationen er billig, nem at bruge og fylder din iPhone, Apple Watch og AirPods op uden bekymringer.

Infinacore T3 3-i-1 trådløs ladestation

$50 $60 Spar $10

Infinacore T3 3-i-1 trådløs opladningsstation er en rejseoplader, der kan fylde din iPhone, Apple Watch og AirPods op på samme tid. Lille og kompakt, opladeren fylder minimalt, når den er foldet ud. Når du er færdig, kan du folde den sammen og lægge den i enhver taske. En Adaptive Viewing Stand-tilstand giver dig mulighed for at placere din iPhone i en perfekt medievisning, mens du oplader håndsættet og Apple Watch på samme tid. LED-lys vil fortælle dig opladningsstatus for alle tre enheder.

Mærke InfinaCore

Qi-certificeret Ja

Farve sort eller hvid

Indgangsspænding 25W

  Sådan forhindrer du folk i at stjæle dine pakker

Vægt 11,3 oz

Adapter medfølger nr

Indgang USB-C

Fordele

  • Oplader Apple Watch, iPhone og AirPods på samme tid
  • LED-lys viser opladningsstatus
  • Falder sammen til en lille størrelse, når den er færdig
  • Adaptiv visningstilstand placerer iPhone i håndfri medievisningsposition
  • USB-C kabel medfølger

Ulemper

  • Ingen USB-C-adapter medfølger

Opladning af din iPhone, AirPods og Apple Watch uden besvær

Jerome Thomas / MakeUseOf

I stedet for at skulle rejse med tre ledninger og tre strømadaptere, gør InfinaCore muligheden hele processen meget lettere.

Når du rejser, foldes opladeren op til en firkant, der er lidt mindre end et spil spillekort og kun 1,2 tommer tyk. Magneter på hver del af opladeren hjælper med at holde den sammen.

Når du har nået din destination, skal du folde stativet ud og bruge det medfølgende USB-C-kabel. Min eneste klage overordnet med opladeren er, at InfinaCore ikke inkluderer en USB-C-strømadapter.

Det betyder, at du bliver nødt til at levere din egen eller tilslutte den til noget som USB-C-porten på din MacBook. Men jeg kan tilgive det problem takket være den billige udsalgspris.

På venstre side af opladeren er der en MagSafe-disk til din iPhone eller AirPods. Min iPhone 14 Pro Max tilføjede omkring 30 procent opladning på 45 minutter.

I midten er en Apple Watch-oplader, der kan ligge helt fladt eller kan vippes op for at gøre det nemmere at oplade med urremme, der ikke spændes af som Solo Loop. På højre side er en Qi-kompatibel opladningsdisk til en iPhone eller AirPods.

Vend opladeren om for at se en QR-kode, som du kan scanne for support, hvis du nogensinde støder på problemer med ladestationen.

  Hvad det er, og hvordan du beskytter dig selv mod det

Du kan vælge mellem en af ​​to farver på den silikonebelagte station, en sort eller hvid version. Jeg foretrækker altid sort i sådan noget, fordi det ikke vil vise skrammer og pletter så let som den hvide version.

Jeg tog InfinaCore T3 på en nylig tur, og det var en leg at bruge. Udfoldet er stativet kun 0,4 tommer, så du kan placere det næsten hvor som helst på dit hotelværelse uden at skulle udskille en enorm plads til det.

Du tilslutter USB-C-kablet i det midterste rum, Apple Watch-opladeren og begynder derefter at oplade. Der er også et stort plus sammenlignet med andre rejseopladere – LED-statusindikatorer.

Med disse typer trådløse opladere skal du placere din enhed lidt væk fra centrum, og du vil vågne om morgenen med en død enhed, fordi den ikke blev opladet i løbet af natten. Men det er ikke en bekymring med InfinaCore-muligheden. Hver oplader har lys, der fortæller dig, at din enhed oplader.

De to sideopladere har lys i bunden af ​​puden. På Apple Watch-opladeren kan du se to rækker af lysdioder nær opladningsskiven. Det er rigtig rart, at du altid kan se med et øjeblik, om dine enheder oplader.

Mine enheder blev aldrig varme under opladning, noget der kan ske med nogle andre opladere.

Hold øje med din iPhone med den adaptive stander

Jerome Thomas / MakeUseOf

De indbyggede magneter hjælper også med at skabe en unik mulighed, der ikke findes i andre rejseopladere. Det harmonika-type design giver dig mulighed for at folde opladeren i en trekant, der giver dig adgang til Apple Watch-opladeren på den ene side og iPhone-opladeren på den anden.

  12 bedste RGB-software til at holde regnbuer lige ved hånden

Dette giver dig mulighed for at fastgøre din iPhone via MagSafe og placere den i en stor vandret synsvinkel. Med det kan du se en film, mens du arbejder eller inden du går i seng. Det vil også placere din iPhone i standby-tilstand. Ud over at vise klokkeslættet giver StandBy-tilstand dig mulighed for at se nogle fantastiske widgets, der viser dig information med et øjeblik.

Både iPhone- og Apple Watch-opladningslysene kan stadig ses i stand-tilstand.

InfinaCore T3: 3-i-1 trådløs ladestation: Klar til at komme på vej

Hvis du er en Apple-fan og endda bare rejser lidt, kan du InfinaCore T3: 3-i-1 trådløs ladestation er et vigtigt tilbehør. Den udfører det samme arbejde som andre stationer, der er dobbelt så dyre, og tilbyder endda yderligere funktioner, der ikke findes på mange modeller, såsom LED-indikatorerne, der giver dig besked om opladningsstatus med et øjeblik.

Når du er færdig og klar til næste destination, skal du bare folde den sammen og lægge den i tasken.

Infinacore T3 3-i-1 trådløs ladestation

$50 $60 Spar $10

Infinacore T3 3-i-1 trådløs opladningsstation er en rejseoplader, der kan fylde din iPhone, Apple Watch og AirPods op på samme tid. Lille og kompakt, opladeren fylder minimalt, når den er foldet ud. Når du er færdig, kan du folde den sammen og lægge den i enhver taske. En Adaptive Viewing Stand-tilstand giver dig mulighed for at placere din iPhone i en perfekt medievisning, mens du oplader håndsættet og Apple Watch på samme tid. LED-lys vil fortælle dig opladningsstatus for alle tre enheder.