Den bedste søvnapp i 2021 (inklusive søvnsporingsapps)

Mange mennesker har problemer med at falde i søvn på det rigtige tidspunkt og henvender sig til søvnapps for at få hjælp. De kan umuligt erstatte sunde sovevaner, som at slukke for alle enheder i en halv time før sengetid og i stedet læse en god bog.

Alligevel er en dedikeret app et godt sted at starte. Du kan bruge den til at lytte til hvid støj eller beroligende lyde, der hjælper dig med at falde i søvn lettere. Eller du kan overvåge dit søvnmønster og lære, hvordan du forbedrer det.

Bedste søvnapp: Android og iOS

Vi testede omhyggeligt adskillige søvnapps og udvalgte de bedste valg, mens vi tog Android- og iOS-brugere i betragtning.

1. Rolig

Tilgængelig for Android og iOS, Ro kan hjælpe dig med ikke kun at sove, men også meditere, fokusere på arbejdet eller bare slappe af ved at lytte til beroligende lyde. Den har en super-intuitiv grænseflade og adskillige funktioner, herunder søvnhistorier, åndedrætsøvelser og guidede meditationssessioner af forskellig længde.

  Sådan formateres kode korrekt i OneNote

2. Søvnlyde ved søvnpude

Sleep Sounds by Sleep Pillow er en simpel søvn-app designet til Android og iOS. Den har en bred vifte af præ-mastrede og højkvalitets omgivende lyde, som du kan lytte til for at forblive afslappet og falde i søvn hurtigere. Den kører i baggrunden og lader dig markere yndlingslyde.

3. Headspace

Headspace er en app, der ligner Calm, som du kan installere på Android og iOS. Den er pakket ind i en intuitiv grænseflade og fremmer en sund livsstil ved at forbedre din søvn. Du kan bruge den til at dyrke yoga, meditere, lytte til historier og afspille lyde for at glide af. Det har en daglig videoserie og endda guidede meditationskurser for børn.

4. Søvnmonitor

Sleep Monitor er lidt anderledes. Udover at spille afslappende lyde, kan den overvåge hele din sovecyklus og lade dig nu, hvis du snorkede eller talte, mens du drømte. Det giver en søvnscore med grafer og giver dig anbefalinger, som at træne eller drikke mindre koffein. Desuden vækker appen dig blidt og minder dig om at gå tidligt i seng. Du kan også tage noter. Den er kun tilgængelig for Android.

  Sådan overfører du kontakter, opkaldslog og beskeder fra en telefon til en anden med MobileTrans

5. Pude

Pillow er en søvncyklustracker lavet til iOS. Den afspiller beroligende lyde, holder styr på dit sovemønster og registrerer endda din snorken, apnø eller søvntale. Appen hjælper dig med at vågne naturligt ved at tage hensyn til den letteste sovefase. Det kan også installeres på Apple Watch for at overvåge din puls og analysere din puls.

6. Sov som Android

Sleep as Android er en af ​​de bedste søvnapps til Android og Android Wear OS. Den inkluderer afspilningslister med naturlyde og vuggeviser, sporer dine sovecyklusser og vækker dig blidt om morgenen. Desuden bruger appen et ekkolod til søvn sporing, så du ikke længere skal sove med din smartphone i sengen. Den understøtter smart pærestyring og integreres med sundhedsapps som Google Fit.

7. Søvncyklus

Sleep Cycle er en anden app lavet til Android og iOS, som byder på sovelyde og godnathistorier. Det kan vække dig blidt, opdage dit snorkemønster, måle din søvnkvalitet og generere statistik. Derudover kan du føre en dagbog, tage noter, få anbefalinger til at forbedre din søvn og eksportere søvndata til Excel.

  Sådan får du mørk tilstand til alle websteder på Mac

8. Slumre

Lavet til Android og iOS, Slumber er en beroligende app, der indeholder en samling historier, der hjælper dig med at falde i søvn lettere. Den har også loop-tilstand, ASMR-lydbilleder og godnathistorier for børn. Du kan holde dig til baggrundsmusik eller gå med naturlyde som regn. Desuden kan du indstille en baggrundsstøj til at afspille, når en historie er færdig.

9. Tidevand

Tide er en enkel og elegant søvn-app bygget til Android og iOS, som tilbyder beroligende lyde, der hjælper dig med at sove, tage en lur, fokusere eller bare trække vejret for at øve dig i mindfulness. Den har meditationsserier og naturlyde, påmindelser, en favoritsektion sammen med nyttige statistikker om søvncyklussen.

Sov bedre med de bedste apps til Android og iOS

Afslutningsvis, hvis du lider af søvnløshed eller bare har problemer med at falde i søvn nu og da, bør disse mobilapps hjælpe ved at afspille beroligende lyde og overvåge dine søvncyklusser for at give mere dybdegående information om dine vaner.