De 15 bedste offline spil til iPhone og iPad at spille uden data eller Wi-Fi

Er du ramt af et begrænset dataabonnement? Tager din pendling dig under jorden? Uanset hvad, du har dine grunde til at være offline nogle gange, men det betyder ikke, at du skal kede dig, mens du sidder fast uden internettet.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Din iPhone og/eller iPad er kraftfulde spilleenheder, og du behøver ikke engang adgang til internettet for at nyde at bruge dem. Dette er takket være de iOS-spil, du kan spille offline, og disse er de bedste offline-spil til iOS.

1. Altos eventyr

Alto’s Adventure er den uendelige løber, der hjælper dig med at få dit skiløb fix. Tag kontrol over Alto og stå på ski ned ad Andes skråninger, saml mønter og undgå forhindringer i processen.

Brug touch-kontroller til at få Alto til at hoppe eller slibe og samle point ved at udføre tricks. Hele spillet spilles offline, så nyd dit Andes-eventyr fra din metrovogn. Spillet bliver aldrig færdigt, så hver gang du venter uden Wi-Fi, kan dette spil holde dig underholdt.

Hent:Altos eventyr ($4,99)

2. Altos Odyssé

Efterfølgeren til Altos eventyr, Altos Odyssé, beholder alt, hvad du kunne lide ved originalen og tilføjer lidt mere. Nye karakterer, nye placeringer, ny musik og et par nye mekanikker får dette spil til at føles mere som en udvidelse end en ægte efterfølger.

Alligevel, hvis du elsker Adventure, vil du også elske Odyssey, som fokuserer mere på ekstremsport end Adventure fokuserer på samling.

Hent:Altos Odyssé ($4,99)

3. Monument Valley

Har du nogensinde set et af de umulige malerier af MC Escher og ønsket at udforske dem? Det er hele præmissen for Monument Valley, et indie-puslespil, der er lavet med Unity-motoren. Du spiller som Ro, en lille pige, der vandrer gennem farverige bygninger og løser indviklede gåder. Dit primære værktøj er din evne til at ændre perspektivet på skærmen, hvilket låser nye veje op.

De smukke billeder og mystiske omgivelser gør dette spil til en af ​​de mest spændende og fordybende oplevelser, du kan få på din telefon, og du kan spille det helt offline. Du behøver måske aldrig bruge internettet igen.

Hent:Monument Valley ($3,99, køb i app tilgængelig)

4. Monument Valley 2

I efterfølgeren til Monument Valley spiller du som Ros datter og navigerer verden rundt på en søgen efter at finde hende. Konceptet er stort set det samme, men det visuelle er meget mere slående, puslespilsløsningen er meget mere subtil og nuanceret. Skønheden i grafikken skinner virkelig på en større skærm, hvilket gør disse afdrag til to af de bedste offline iPad-spil.

  Del skærmbilleder og tekst fra din iPhone til flere sociale netværk [Beta Invites]

Dette spil har fire flere kapitler end dets forgænger og bygger på det første spils funktioner. I nogle verdener erstatter spillet den isometriske geometriske kunststil fra det første spil med flere 2D-scener.

Hent:Monument Valley 2 ($3,99)

5. BADLAND

Du er en klæbrig sort bold, der bare ikke vil dø. BADLAND er et udfordrende puslespil, der sender din karakter gennem en verden af ​​farlige fælder og farer. Brug berøringsknapper til at holde din bold flydende, mens du holder øje med de roterende klinger, spidse pigge og andre farer, der vil rive den i stykker. Forskellige pickupper i verden kan gøre dig større, mindre, formere dig og mere.

Det udfordrende gameplay vil suge dig ind. Den uhyggelige musik og smukke gotiske visuals får dig til at vende tilbage. Der er en lokal multiplayer-komponent, men al gameplay kan opleves offline.

Hent:BADLAND ($0,99)

6. BADLAND 2

BADLAND 2 tilføjer nogle nye mekanikker, især evnen til at flytte din karakter både til venstre og højre, hvilket fjerner noget af presset. Essensen af ​​spillet forbliver dog.

Der er en let online multiplayer-tilstand, men ligesom sin forgænger skinner dette spil virkelig offline, på din iPhone, alene med hovedtelefoner og fordybet i oplevelsen.

Hent:BADLAND 2 ($0,99)

7. SyvBlokker

Dette opfindsomme puslespil er som en blanding af Tetris og Sudoku. Reglerne er enkle. Du har et 7×6 gitter, fyldt med blokke, der har numre på dem, en til syv. Når en nummereret blok er i en kolonne eller en række med det samme antal blok, som den indeholder, rydder den. Hvis den rydder ved siden af ​​en hvid blok, revner den hvide blok og knækker derefter for at afsløre en nummereret blok.

Målet, ligesom Tetris, er ikke at tabe ved at få blokkene til at gå over toppen og at samle point, mens du gør det. Det er enkelt, men uendeligt udfordrende sjovt. Du kan opleve alt undtagen ranglisterne offline, hvilket gør det til et fantastisk spil at spille, mens du venter på en aftale, eller kører med tog gennem et område uden Wi-Fi.

Hent:Syv Blokke (Gratis køb i app tilgængelig)

8. Mini Metro

Endnu et puslespil med en smuk grænseflade, Mini Metro lader dig bygge dit eget massetransportsystem. Ved hjælp af kort over virkelige byer kan du tegne dine egne linjer, der forbinder forskellige stationer. Man har et begrænset antal linjer og tog og et stadigt stigende antal stationer, så man skal placere tingene fornuftigt. Hvis folk ender med at vente for længe på en station, taber du.

  Sådan indsætter du en signaturlinje i Microsoft Word

Kortene og layoutet er enkle og smukke med en æstetik, der ligner de minimalistiske transitkort, der findes i større byer.

Hent:Mini Metro ($3,99)

9. Civilisation VI

Civilization VI er den seneste del af den mangeårige franchise, hvor du som leder af dit folk forsøger at regere verden gennem historien. Ved at bruge ledere fra den virkelige verden, stednavne og historiske monumenter er Civ et turbaseret spil, der tager timer, men som er nemt at spille på hurtige bidder af tid. Dette gør den perfekt til iOS.

Selvom du kan deltage i lokal og online multiplayer, er en offline AI-kampagne mere end nok sjov til en lang tur med metro eller fly. Hvis Civilization VI ikke appellerer, er der andre måder at spille Civilization på på din telefon.

Hent:Civilisation VI (Gratis køb i app tilgængelig)

10. Stardew Valley

En anden port fra pc til iOS, Stardew Valley lader dig komme væk fra det hele og drive din egen gård i en lille by. Du kan bruge iPhone- og iPad-spilmuligheder som Steam Link og Apple Arcade for at gøre oplevelsen nemmere ved at bruge en controller.

Smuk 8-bit grafik, enkelt, ikke-konkurrencedygtigt gameplay og underligt overbevisende dungeon-crawling gør dette spil til en af ​​de bedste måder at tilbringe en lang metrotur på. Når bylivet er ved at få dig ned, kan du flygte til Pelican Town, hvor alt du skal gøre er at høste græskarrene til tiden.

Hent:Stardew Valley ($4,99)

11. New York Times krydsord

New York Times Crossword, redigeret af Will Shortz, er guldstandarden for daglige gåder. Få adgang til det seneste hver dag, såvel som hele arkivet af tidligere krydsord med New York Times Crossword-appen. Ud over selve gåderne har appen en række andre funktioner. Hold styr på dine streger på siden Statistik, gå gennem arkivet for at lave puslespil fra fortiden, eller køb pakker med specielle krydsord.

Du kan enten abonnere på New York Times Digital Subscription eller få et Crossword-abonnement separat. Hvis du ikke abonnerer, har du kun adgang til det daglige Mini krydsord, som er en fornøjelse i sig selv, men ikke nær så sjovt som et komplet puslespil.

Mens du har brug for internetadgang for at downloade nye krydsord, kan du beholde et ubegrænset antal af dem offline, så du kan spille senere. Når du bruger internettet til at downloade nye krydsord, vil det være praktisk at bruge tips til at reducere mobildataforbruget og spare penge på dataforbruget.

  Sådan blokerer du rød skal på din pc eller Mac

Hent:New York Times krydsord (Gratis køb i app tilgængelig)

12. Billet til Ride

Det prisvindende brætspil passer nu i din lomme. Ticket to Ride gør dig og dine venner til jernbanebaroner, der konkurrerer om at være de første til at forbinde landet med tog. Grafikken forbliver tro mod det originale brætspil, ned til de virtuelle togkort, du trækker og lægger i hånden.

Du kan spille i Pass-And-Play-tilstand, som lader dig tage din tur og give det videre til dine venner foran dig, men det er også det perfekte spil at spille i solo-tilstand. Hvert spil tager 15 til 20 minutter, perfekt til at fordrive tiden på en togtur i det virkelige liv.

Hent:Billet til Ride ($8,99, køb i app tilgængelig)

13. Minecraft

Det globale fænomen, Minecraft, er tilgængeligt på alle platforme, inklusive din iPhone eller iPad. En bygnings- og udforskningssandkasse, der gør springet til iOS-kontroller problemfrit, er perfekt, hvis du vil have noget online eller offline.

Mens du kan spille med andre venner og arbejde på de samme verdener sammen, kan du spille det uden data eller Wi-Fi nødvendigt efter at have købt det. Uanset om det er din første gang, du spiller, eller du vender tilbage efter mange års fravær, er du bundet til at dræbe timers tid med at skabe en verden direkte fra din telefon.

Hent:Minecraft ($6,99)

14. Plague Inc.

Har du nogensinde ønsket at lindre pandemien fra pandemiens synspunkt? Ingen? Well Plague Inc. er tilgængelig alligevel, et iOS- og iPad-spil, hvor du forsøger at inficere verden som forskellige typer sygdomme. Et perfekt spil at spille, mens du sidder og venter, og det kører som en drøm uanset dine telefonspecifikationer.

Der er en stejl indlæringskurve for Plague Inc., afhængigt af sværhedsgraden du spiller på, hvilket giver dig en udfordrende oplevelse, som du kan vende tilbage til igen og igen for at prøve forskellige strategier.

Hent:Plague Inc ($0,99)

15. Jetpack Joyride

Et højt tempo, sidescrollende spil, som du kan spille hvor som helst og når som helst. Jetpack Joyride har sjov mekanik, en fantastisk kunststil og høj genspilbarhed, der er perfekt til fans af endeløse løberspil.

I Jetpack Joyride flyver du gennem kortene og forsøger at samle så mange mønter som muligt, mens du undgår raketter og laserstråler ved at flyve over eller under dem. Over tid vil din karakter accelerere, hvilket øger spillets sværhedsgrad.

Hent:Jetpack Joyride (Gratis køb i app tilgængelig)

Hvad er dine foretrukne offline iPhone-spil?

Vi har dækket nogle af de bedste spil, du kan nyde offline på iOS, så du ikke er afhængig af at have data, når du leder efter en måde at fordrive tiden på.

Hvis du vil spille offline på din iPhone, men stadig have det sjovt med dine venner, er iPhone-festspil velegnet til grupper, der mødes personligt, det bedste, du kan bruge.